Įkraunama...
Įkraunama...

nelaimingi atsitikimai darbe

Einant iš darbo išsinarinau koją. Esu 6mėn. nėščia. Prieš keletą dienų rašiau prašymą, kokiu grafiku norėčiau dirbti, tačiau jo dar nepatvirtino. Ar aš galiu tikėtis gauti išmokėjimą kaip už traumą patirtą pakeliui iš darbo?

Atsakyti
priklausomai nuo aplinkybių, bet einant iš darbo susilauzius koja, vadinasi trauma patirta darbo metu. ir pinigeliai priklauso. bet sakau, tai priklauso nuo daugelio aplinkybiu, kada, kur, kaip ir t.t.
Papildyta @ [mergetime]1096545889[/mergetime]
tfu, nusisnekejau. turejau omeny issinarinus.
Atsakyti
Kai man "saugos kursus " tai pasake du dalykus: ant kompu vandens nepilti ir valanda pries darba ir po darbo dar skaitosi darbo metu.
Atsakyti
nu tai gi ir sakiau, kad priklausomai nuo daugelio aplinkybiu. cia neimanoma internetu atsakyt. paprastai tokiais atvejais buna sudaromos komisijos nelaimingam atsitikimu istirti, kurios ir nustato cia buvo darbo metu, ar ne.
Atsakyti
Gal kas zinot, kaip apmokamas nedarbingumo lapelis jei zmogu i ligonine isveza is darbo vietos, bet tai ne trauma, tiesiog blogai pasidare, ar cia darbdavys privalo kazka kompensuoti, ar tiesiog bus paprastas biuletenis apmokamas 80 proc. ir viskas.
Atsakyti
greiciausiai bus paprastas "biuletenis", nebent irodytumete, kad taip atsitiko del kenksmingu darbo salygu.
Atsakyti
naktinis budejimas ir infarktas ar tai del kenksmingu salygu ar ne, as tai nezinau.
Atsakyti
toki dalyka turetu tirti komisija. noriu pasakyt, kad internetu to nustatyt neimanoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hobo: 08 spalio 2004 - 10:38
aisku kad neimanoma internetu spaudimo nepamatuosi, bet teisiskai imanoma, cia turbut jau i darbo inspekcija reikia kreiptis.
Atsakyti
teise cia ne prie ko. kreipkites i darbadavi, kad sudarytu komisija siam atsitikimui tirti.
Atsakyti