Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: l/d "Eglutė"

QUOTE(asaraa @ 2010 09 03, 15:01)
Tik man vienas minusas, kad mazai i lauka eina  verysad.gif
Nuotraukytes turiu. Jei neklystu kad mano vyras vienas fotkino, yra ir filmuotos medziagos. Tik niekam neissiunciau  blush2.gif  ax.gif , nes laiko maza  ax.gif  Flesiuka atsineskit ir aukletojai palikit, as irasysiu ir atgal aukletojai atiduosiu.
Ai tiesa, vienam vaikui i flesiuka rasiau.

Beje, nepaklausiau, o ką auklėtojom pasakyti, kieno mamytei tą flešiuką perduoti? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglaitiene @ 2010 09 06, 12:25)
Beje, nepaklausiau, o ką auklėtojom pasakyti, kieno mamytei tą flešiuką perduoti?  ax.gif  biggrin.gif

man atrodo mes kasdien prasilenkiam blush2.gif Siandien mes tryse buvom, ir jus su dukriuku atejot po musu 4u.gif Jusu trecia spintute?
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2010 09 06, 20:17)
man atrodo mes kasdien prasilenkiam  blush2.gif  Siandien mes tryse buvom, ir jus su dukriuku atejot po musu  4u.gif  Jusu trecia spintute?

A su blaunančiu dukriuku? biggrin.gif O geras klausimas dėl spintutės - antra ar trečia g.gif biggrin.gif Bet taip, greičiausiai prasilenkiam dažnai. Ir šiandien jūs kartu su vyru savo žirniuką rengėt... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglaitiene @ 2010 09 06, 21:03)
A su blaunančiu dukriuku?  biggrin.gif O geras klausimas dėl spintutės - antra ar trečia  g.gif  biggrin.gif Bet taip, greičiausiai prasilenkiam dažnai. Ir šiandien jūs kartu su vyru savo žirniuką rengėt... mirksiukas.gif

aga biggrin.gif Na ir susipazinom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2010 09 06, 21:37)
aga  biggrin.gif  Na ir susipazinom  mirksiukas.gif

4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
asaraa, įdėjau vakar į spintutę flešiuką (tikiuosi, kad į tą spintelę pataikiau ax.gif ). Labai lauksim nuotraukyčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglaitiene @ 2010 09 10, 10:57)
asaraa, įdėjau vakar į spintutę flešiuką (tikiuosi, kad į tą spintelę pataikiau  ax.gif ). Labai lauksim nuotraukyčių  4u.gif

vakar vyras vaikuti paeme, o siandien nuveze, nieko nesake del flesiuko. Musu spintele pauksciukas 4u.gif Vakare tikiuosi kartu paimti maziuka
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2010 09 10, 11:59)
vakar vyras vaikuti paeme, o siandien nuveze, nieko nesake del flesiuko. Musu spintele pauksciukas  4u.gif Vakare tikiuosi kartu paimti maziuka

Labai fainos nuotraukytes bigsmile.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglaitiene @ 2010 09 22, 18:58)
Labai fainos nuotraukytes  bigsmile.gif Aciu  4u.gif

prasom 4u.gif
Atsakyti
Aptilo temuke,kaip ten pas Jus Egluteje? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Redauta @ 2011 02 02, 15:38)
Aptilo temuke,kaip ten pas Jus Egluteje? wub.gif

thumbup.gif Kada jus grysit?
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2011 02 02, 23:48)
thumbup.gif  Kada jus grysit?

Kai jau busim pasiruose ,greitai tau pasigirsiu:)Studijuoju ir gilinuosi siuo metu i Montesory metodika,sprendziu.... wub.gif
Atsakyti