Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: l/d "Eglutė"

QUOTE(asaraa @ 2010 04 01, 11:40)
o jums minejo, kad darziukas birzeli-liepa nedirbs? vaikuciai bus kelemi i kita darziuka  mirksiukas.gif

Taip minėjo, bet taip pat sakė, kad kitur nenukreipia g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurinux @ 2010 04 01, 11:44)
Taip minėjo, bet taip pat sakė, kad kitur nenukreipia  g.gif

pas mus rinko parasus kas eis birzeli, liepa. Ir aukletojos sake, kad eisim i kita darziuka jei pasirenkam vesti 4u.gif Ir kaip supratau kad vesime i Nykstuka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asaraa: 01 balandžio 2010 - 10:49
Sveikos mamytes 4u.gif Pradėjom ir mes maždaug prieš mėnesį lankyti šitą daržiuką - Spygliukų grupę ir tiesą sakant labai nustebau paskaičius nekurių mamyčių komentarus apie šitos grupės auklėtojas ar auklytes... Ir kasžmonėms neįtinka - nesuprantu. Atrodo geros ir šiltos auklėtojos ir auklytės.
Beje, vakar buvo kažkokia varliukų šventė -sakė labai puikiai pavyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglaitiene @ 2010 05 20, 18:35)
Sveikos mamytes  4u.gif Pradėjom ir mes maždaug prieš mėnesį lankyti šitą daržiuką - Spygliukų grupę ir tiesą sakant labai nustebau paskaičius nekurių mamyčių komentarus apie šitos grupės auklėtojas ar auklytes... Ir kasžmonėms neįtinka - nesuprantu. Atrodo geros ir šiltos auklėtojos ir auklytės.
Beje, vakar buvo kažkokia varliukų šventė -sakė labai puikiai pavyko smile.gif

na as blogu atsiliepimu neradau apie sia grupe mirksiukas.gif O svente sauni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2010 05 20, 19:36)
na as blogu atsiliepimu neradau apie sia grupe  mirksiukas.gif O svente sauni  thumbup.gif

O as radau pacioj forumo pradzioj, kad kazkokiai mamytei neitiko pirmos grupes aukletojos, uztat taip ir parasiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif jungiames ir mes i jusu gretas.Pradesim ir mes lankyti sio darzelio lopselio grupe bigsmile.gif .Kiek girdejau sis darzelis specializuotas kita prasme kaip sanatorinis ar tai jauciasi kazkokia kita prieziura ar kas kita?Ar cia taspats kaip ir betkokiame kitame darzeli?Nes musu paprase pazimos is gydyt.kad esam sirge bronkitu ir pan...
Atsakyti
Taip, iš tiesų jį vadina "sanatoriniu". Esu girdėjus, kad maistas geras, be to nuolat darželyje dirba labai maloni gydytoja, kuri rūpinasi mūsų vaikučiais. Sakė, kad atėjus po ligos vaikiukam ir inhaliacijos būna daromos, ir masažiukai. Daugumoje darželių yra tik med. sesutė, o po ligos šitaip vaikų niekas neprižiūri, bent jau neteko girdėti. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(asaraa @ 2010 05 20, 19:36)
na as blogu atsiliepimu neradau apie sia grupe  mirksiukas.gif O svente sauni  thumbup.gif

Beje, asaraa, pagal amžių matau, kad šiemet jūs dar eisit irgi į tą pačią lopšelio grupę. Daugelis vaikučių jau perėjo į darželį, o aš tos varliukų šventės nuotraukyčių taip ir negavau sad.gif Gal kokių turit jūs. ax.gif Mėginsiu dar vienai pažįstamai mamytei pasiskambinti, gal kur nors susigaudysiu tų nuotraukyčių. Vis tik tai buvo pirmoji šventė darželyje mano pupai, norėčiau turėti nuotraukų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga82 @ 2010 09 01, 21:44)
Sveikos mamytes 4u.gif jungiames ir mes i jusu gretas.Pradesim ir mes lankyti sio darzelio lopselio grupe bigsmile.gif .Kiek girdejau sis darzelis specializuotas kita prasme kaip sanatorinis ar tai jauciasi kazkokia kita prieziura ar kas kita?Ar cia taspats kaip ir betkokiame kitame darzeli?Nes musu paprase pazimos is gydyt.kad esam sirge bronkitu ir pan...

Vienas vaikutis jau užaugo šiame darželyje, dabar jau antras auga smile.gif Turbūt, tai kad ir antrą vaikutį vedam į tą patį daržiuką, liudija apie geras darželio paslaugas. Sanatoriniu darželiu vadinamas todėl, kad, kaip ir minėta jau, po ligos kiekvieną vaikutį apžiūri gydytoja, kuri, esant reikalui, ir tėvų sutikimui, skiria vaikučiui inhaliacijas (pvz. su Brontex lašiukais) atsikosėjimui lengvinti, krūtinės ir nugaros masažus - bronchams išvalyti (t.p. ir atsikosėjimui gerinti). Kituose daržiukuose neesu girdėjusi apie panašių gyd. paslaugų teikimą. Vaikučiams šios procedūros labai patinka smile.gif
Džiaugiuosi "Eglute" thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, gal galite išsakyti savo nuomonę apie lošelinukų grupių auklėjojas? Kurios jums mieliausios? ax.gif
Atsakyti
Aciu mamytes uz informacija 4u.gif .Pradesim eiti i lopseli po 27 d.sio menesio nes susirgom doh.gif ,beto dar turim prisiregistruoti cia klp.Na jau tie istatymai tai ka as zinau nesamones kazkokios g.gif
Atsakyti
Tik man vienas minusas, kad mazai i lauka eina verysad.gif

QUOTE(Eglaitiene @ 2010 09 02, 08:20)
Beje, asaraa, pagal amžių matau, kad šiemet jūs dar eisit irgi į tą pačią lopšelio grupę. Daugelis vaikučių jau perėjo į darželį, o aš tos varliukų šventės nuotraukyčių taip ir negavau sad.gif Gal kokių turit jūs.  ax.gif Mėginsiu dar vienai pažįstamai mamytei pasiskambinti, gal kur nors susigaudysiu tų nuotraukyčių. Vis tik tai buvo pirmoji šventė darželyje mano pupai, norėčiau turėti nuotraukų bigsmile.gif

Nuotraukytes turiu. Jei neklystu kad mano vyras vienas fotkino, yra ir filmuotos medziagos. Tik niekam neissiunciau blush2.gif ax.gif , nes laiko maza ax.gif Flesiuka atsineskit ir aukletojai palikit, as irasysiu ir atgal aukletojai atiduosiu.
Ai tiesa, vienam vaikui i flesiuka rasiau.

O del perkelimo, sake sausi perkels i darziuka. 4u.gif

QUOTE(laurinux @ 2010 09 02, 17:14)
Sveikos mamytės, gal galite išsakyti savo nuomonę apie lošelinukų grupių auklėjojas? Kurios jums mieliausios?  ax.gif

Aukletojos man patinka Dalia ir Nijole. Auklytes abi saunios thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asaraa: 03 rugsėjo 2010 - 14:06
QUOTE(asaraa @ 2010 09 03, 15:01)
Aukletojos man patinka Dalia ir Nijole. Auklytes abi saunios  thumbup.gif

Ačiū, turėsiu omeny 4u.gif
Atsakyti