Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: l/d "Eglutė"

Sveikos Eglutes mamytes,mes ryt jau darzelin zygiuojam wub.gif O bijau turbut as labiausiai,dar mociutes mane terorizuoja,kad anksti vaikely darzelin vedu doh.gif Susimaise visiskai mano kramele blink.gif Didzioji nuo 1.3men lanke lopsiuka,viskas puikiai buvo,tikiuosi ir dabar to pacio.Noriu pailseti,noriu,kad mazyle maziau mane terorizuotu lotuliukas.gif noriu,kad su puoduku padraugautu,kad sauksta pati palaikytu,kad miegotu savo loveleje,noriu,kad savo kojytemis pradetu typcioti(o ne mamyte nesiotu visur,oi kiek as noriu noriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labukas,
QUOTE(Redauta @ 2009 10 29, 15:36)
Sveikos Eglutes mamytes,mes ryt jau darzelin zygiuojam wub.gif O bijau turbut as labiausiai,dar mociutes mane terorizuoja,kad anksti vaikely darzelin vedu doh.gif Susimaise visiskai mano kramele blink.gif Didzioji nuo 1.3men lanke lopsiuka,viskas puikiai buvo,tikiuosi ir dabar to pacio.Noriu pailseti,noriu,kad mazyle maziau mane terorizuotu lotuliukas.gif noriu,kad su puoduku padraugautu,kad sauksta pati palaikytu,kad miegotu savo loveleje,noriu,kad savo kojytemis pradetu typcioti(o ne mamyte nesiotu visur,oi kiek as noriu noriu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai ryt tikriausiai tik susipazinimui einat?i kokia grupe eisit?
nu tikrai labai maziuke,as kai pamatau tokius mazus vaikiukus labai gaila ju pasidaro,nes jiems kolektyvo tikrai dar nereikia unsure.gif bet aiksu,cia mamyte geriau zino...
man darzeliia vaikams tinkami tik nuo 3 ir daugiau 4u.gif
mes einam sauniai,bet bunam tik iki pietu ir uztenka kol kas,pabunam pamokelese ,pavalgom ir keliujam namucio,jei susirasciau darba,tai tektu gal ir pamiegot ten,bet dabar jau ramiai palikciau ,nes aukletojos super ir jau vaikas apsiprato su aplinka ir visomis taisyklemis...bet musu dukrytei jau didele 4u.gif
Atsakyti
Labukas,

Sveikos Eglutes mamytes,mes ryt jau darzelin zygiuojam wub.gif O bijau turbut as labiausiai,dar mociutes mane terorizuoja,kad anksti vaikely darzelin vedu doh.gif Susimaise visiskai mano kramele blink.gif Didzioji nuo 1.3men lanke lopsiuka,viskas puikiai buvo,tikiuosi ir dabar to pacio.Noriu pailseti,noriu,kad mazyle maziau mane terorizuotu lotuliukas.gif noriu,kad su puoduku padraugautu,kad sauksta pati palaikytu,kad miegotu savo loveleje,noriu,kad savo kojytemis pradetu typcioti(o ne mamyte nesiotu visur,oi kiek as noriu noriu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ismoks viska,nepastebesi kai pati galvosi,oj kaip but gerai,kad ji butu mazike wub.gif as tai dar metelius palepinciau ax.gif
Atsakyti

Mes jau kalbejom mirksiukas.gif Manau, kad mazajai viskas bus gerai 4u.gif Lauksiu ziniu mirksiukas.gif

QUOTE(viltesmama @ 2009 10 29, 15:46)
labukas,

tai ryt tikriausiai tik susipazinimui einat?i kokia grupe eisit?
nu tikrai labai maziuke,as kai pamatau tokius mazus vaikiukus labai gaila ju pasidaro,nes jiems kolektyvo tikrai dar nereikia  unsure.gif bet aiksu,cia mamyte geriau zino...
man darzeliia vaikams tinkami tik nuo 3 ir daugiau  4u.gif
mes einam sauniai,bet bunam tik iki pietu ir uztenka kol kas,pabunam pamokelese ,pavalgom ir keliujam namucio,jei susirasciau darba,tai tektu gal ir pamiegot ten,bet dabar jau ramiai palikciau ,nes aukletojos super ir jau vaikas apsiprato su aplinka ir visomis taisyklemis...bet musu dukrytei jau didele  4u.gif

Nesutinku del kolektyvo schmoll.gif Manajam labai reik kolektyvo. Mes pradejom i lopsiuka nesulauke 1,4m. Mazajam labai ten patinka. Zinoma mes jau ir valgem patys ir su puodu draugavom (be pampo isleidau). Ir praejus savaitelej mes pilna diena isbunam. Eina noriai.
Dabar tenka savaitele namuciuose pabuti, nes apsirge buvom. Tai trecioj dienoj maziukas rubus ir batukus man jau i lova ryte nesa ir sako lelia (nori eiti i pas vaikuciu).

Tai kiekvienas vaikas ir mamos skirtingos mirksiukas.gif

Kaip sekasi mamytei ir dukriukui, kur lupyte prasikirte buvo?
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2009 10 29, 20:46)
Mes jau kalbejom  mirksiukas.gif Manau, kad mazajai viskas bus gerai  4u.gif Lauksiu ziniu  mirksiukas.gif
Nesutinku del kolektyvo  schmoll.gif  Manajam labai reik kolektyvo. Mes pradejom i lopsiuka nesulauke 1,4m. Mazajam labai ten patinka. Zinoma mes jau ir valgem patys ir su puodu draugavom (be pampo isleidau). Ir praejus savaitelej mes pilna diena isbunam. Eina noriai.
Dabar tenka savaitele namuciuose pabuti, nes apsirge buvom. Tai trecioj dienoj maziukas rubus ir batukus man jau i lova ryte nesa ir sako lelia (nori eiti i pas vaikuciu).

Tai kiekvienas vaikas ir mamos skirtingos  mirksiukas.gif
Kaip sekasi mamytei ir dukriukui, kur lupyte prasikirte buvo?

aisku visokiu vaiku yra drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikiu,kad jusu vaikuciui gerai ten mirksiukas.gif
bet siaip daugumai tokio amziaus vaikams geriau dar but su teveliais namie 4u.gif man pati darzelio medicinos darbuotoja sake ,kad kita karta tevai galvoja,kad vaikams cia gerai,bet is tikruju jiems sunku unsure.gif aisku netaikau cia JUMS ,juk buna visokiu mamu ir vaiku 4u.gif
Aisku,kai mamytems reikia dirbt ir tada vaikuciai iseina i savo darbelius... 4u.gif
REDAUTA sekmes siandien,manau esat abi pasiruosusios siam zingsniui ir bus viskas gerai... thumbup.gif
Atsakyti
na ,mamytes tai gal jau žinot kada bus švenčiama šitam darželyje Kalėdų šventė?
Atsakyti
QUOTE(skraja-sk @ 2009 11 11, 20:46)

nezinau, nes nieko dar neminejo.

Ryt zinau kad fotografuoja vaikucius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skraja-sk @ 2009 11 11, 20:46)

sveika,
bus svenciama gruodzio 22 4u.gif
ar jus irgi einat i si darzeli bigsmile.gif
Atsakyti
pas mus lopsiuko grupej karantinas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2009 11 17, 19:49)
pas mus lopsiuko grupej karantinas  ax.gif

oho ,o kuom serga g.gif
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2009 11 17, 22:25)
oho ,o kuom serga  g.gif

aukletoja sake kad vienas vaikas skarlatina susirgo verysad.gif Reik vaika savo stebeti
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2009 11 17, 22:26)
aukletoja sake kad vienas vaikas skarlatina susirgo  verysad.gif  Reik vaika savo stebeti

o siaubeli unsure.gif ,tikrai labai reta liga,ziurekit saugokites ir nesirkit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti