Mano mazoji lanke vaivorikstuku grupe, aukletojos irgi labai nuostabios Nijole ir Stasele Aciu joms uz kantrybe.
o aš turbūt prisikalbėjau visus begirdama , apturėjau darželyje didelį nemalonumą, kurį vaikutis turbūt atsimins visą gyvenimą
QUOTE(aurėjaa @ 2009 10 01, 12:32)
o aš turbūt prisikalbėjau visus begirdama , apturėjau darželyje didelį nemalonumą, kurį vaikutis turbūt atsimins visą gyvenimą
kas buvo papasakokit
QUOTE(aurėjaa @ 2009 10 01, 11:32)
vajei,kaip nesmagu,o kas atsitiko?mes pro jusu grupe"Katineliu"kiekviena ryta praeinam,siandien maciau lyg tokia jauna aukletoja dirbo ir musu grupes auklyte iseidinejo is jusu grupesg al ji ir ten dirba,nes zinau,kad ji per 2 grupes dirba...
mes kol kas bunam tik po 2 val.tai lyg normaliai,nors siandien tik trecias rytas buvo,o asareles jau buvo pradejusios byret ,bet pasku greit apsramino ...
QUOTE(aurėjaa @ 2009 10 01, 12:32)
nesmagu klausti, bet idomu kas nutiko Cia jums
Turim praskeltą lūpytę, kurią teko siūti, taigi randelis tikrai liks Suprantu, kad ir namie taip gali nutikti, bet.... auklėtojos tuo metu grupėje nebuvo , vaikučiai buvo palikti vieni be priežiūros
Papildyta:
Ačiū
Papildyta:
QUOTE(asaraa @ 2009 10 01, 16:17)
nesmagu klausti, bet idomu kas nutiko Cia jums
Ačiū
QUOTE(aurėjaa @ 2009 10 02, 17:56)
Turim praskeltą lūpytę, kurią teko siūti, taigi randelis tikrai liks Suprantu, kad ir namie taip gali nutikti, bet.... auklėtojos tuo metu grupėje nebuvo , vaikučiai buvo palikti vieni be priežiūros
Papildyta:
Ačiū
Papildyta:
Ačiū
Uii koks nemalonumas. O maziukas nukrito pasilipes, ar kazkuris vaikutis stuktelejo?
QUOTE(aurėjaa @ 2009 10 02, 17:56)
Papildyta:
Ačiū
Papildyta:
Ačiū
Hm,bet nemanau ,kad kalte yzvelgiama aukletojos pusen Ziurint vaikucius ir tiek ju daug,galima net akimirkos nesuspeti ir kas nors ivyksta,kad ir koks ykandims,pasistumdymas ar dar kas panasaus Juk aukletojos ne supermenes?O jei aukletoja tuo metu WC prispaude?Nu buna visko.Mano drauges mazylei mergaite i rankyte ykando iir dar taip riebiai As pati budama sveciuose,zaideme su vaikuciais vaiku kambarelyje ir ne nepastebejau kai puses metuku vyresne draugu mergaite mano pupai i veida ykando,pamaciau tik kai sukandus laike,o manoji klyke: Puoliau plesti,o pasekoje ta kita is pykcio dar labiau kasti ir plesti,kliuvo nosyteiir lupytei,kai atleido tai issigandau,maniau reiks vezti siuti Bet po ppusvalandzio atsileido ykandimai,tai ir as atsikvepiau,ot paturejau streso,kad ir pati salia buvau(kaltinau savo neapdairuma)Taip jau yra,kad musu mazieji augdami patiria visko,o mes visuomet ieskome ir kaltiname kas buvo salia,ar kas nespejo prieiti Stiprybes ir sveikateles Jums,maziukams randeliai geriau gyja,tikekimes,kad neliks pasekmiu,cia Jums
Suprantama, kad su mažiukais visko nutinka, bet šioje situacijoje buvo šiek tiek kitaip , nes vaikučiai be priežiūros buvo palikti ne kelioms minutėms (nebent priežiūra vadintumėme 4 metukų mergaitės buvimą grupėje ) . Kruviną vaiką vyras rado atėjęs jo pasiimti, auklėtoja dar net nebuvo mačiusi, kas atsitiko, nes buvo išėjusi...telefonu pakalbėti . Kaip supratau, telefoninis pokalbis buvo pakankamai netrumpas, nes kraujas iš žaizdos jau nebėgo, o krešėjo
Situacija tikrai ne pati maloniausia. Kaip žmogus suprantu auklėtoją, bet kaip mama esu labai pikta. Visą savaitę negalime lankyti darželio, lūpa sužalota ne tik iš išorės, bet ir iš vidaus, nuskeltas dantukas, teka seilės, nes sučiaupti lūpyčių neina. O dar prie visko aukšta temperatūra prisidėjo
Taigi, linkiu tiek mamos, tiek visoms auklėtojoms, kad kuo mažiau tokių nelaimių nutiktų.
Papildyta:
Ačiū
Čia visoms mamytėms
Situacija tikrai ne pati maloniausia. Kaip žmogus suprantu auklėtoją, bet kaip mama esu labai pikta. Visą savaitę negalime lankyti darželio, lūpa sužalota ne tik iš išorės, bet ir iš vidaus, nuskeltas dantukas, teka seilės, nes sučiaupti lūpyčių neina. O dar prie visko aukšta temperatūra prisidėjo
Taigi, linkiu tiek mamos, tiek visoms auklėtojoms, kad kuo mažiau tokių nelaimių nutiktų.
Papildyta:
Ačiū
Čia visoms mamytėms
QUOTE(aurėjaa @ 2009 10 03, 11:51)
Suprantama, kad su mažiukais visko nutinka, bet šioje situacijoje buvo šiek tiek kitaip , nes vaikučiai be priežiūros buvo palikti ne kelioms minutėms (nebent priežiūra vadintumėme 4 metukų mergaitės buvimą grupėje ) . Kruviną vaiką vyras rado atėjęs jo pasiimti, auklėtoja dar net nebuvo mačiusi, kas atsitiko, nes buvo išėjusi...telefonu pakalbėti . Kaip supratau, telefoninis pokalbis buvo pakankamai netrumpas, nes kraujas iš žaizdos jau nebėgo, o krešėjo
Papildyta:
Ačiū
Čia visoms mamytėms
Papildyta:
Ačiū
Čia visoms mamytėms
vajei kaip negerai gavos temperatura gal nupo streso sukilo...ka maziukui reikejo iskest,jei dar niekas nepamate,niekas nepriejo,jis dabar gali nebepasitiket aukletoja ir bijot to darzelio
stiprybes Jums ,o maziukui ,kad greiciau lupyte uzgytu ...kaip gaila dantuko
randuko gal neliks,jei graziai susiuvo,musu dukryte buvo kaktyte prasiskelus,bet labai maza skylute(bet ne siuvo,o su tokiu pleistru sukabino),tai va metai praejo ir net nesimtao jau nieko,linkiu ir jums ,kad jokiu randeliu neliktu
Kaip mergytei sveikatele,ar lupyte gyja?
sveikutes,
o ne berniukui ten nelaime atsitiko
QUOTE(Redauta @ 2009 10 11, 11:51)
Kaip mergytei sveikatele,ar lupyte gyja?
o ne berniukui ten nelaime atsitiko