Pasižiūrėjau dabar - anglų toičikai labai į nykštukinius pinčerius panašūs kuo jie skiriasi?
QUOTE(Kenya @ 2009 04 11, 09:35)
Pasižiūrėjau dabar - anglų toičikai labai į nykštukinius pinčerius panašūs kuo jie skiriasi?
anglu toicikai buna siek tiek didesni... netgi skirtumas gali buti vos keleta centimetru.
nosytes forma siek tiek skiriasi...
jei pasistatyt salia abu skirtumus rastum bet siaip jie tikrai panasus.
O spalvos kaip ir pinčerių gali būti dvi? Ar tik juoda su įrudžiu?
mano Saulyte dokumentu neturi, jai tik 3 menesiai, dar net vet'o nespejom aplankyt. bet mes buvom is ten pat, tos pacios mamos ime suniuka, kuri vezem i lietuva. dokumentu tvarkymas kelionei uztruko 1.5 menesio, nes mes imem tik pasa, cipa ir butinus skiepus. visus reikalingus sutvarkyt uztruktu kur kas ilgiau.
Papildyta:
man asmeniskai teko matyti tik juodus su irudziais. maniske irgi tokia.... bet nedrisiu teigti, kad kitokiu nebuna.
Papildyta:
QUOTE(Kenya @ 2009 04 11, 09:51)
O spalvos kaip ir pinčerių gali būti dvi? Ar tik juoda su įrudžiu?
man asmeniskai teko matyti tik juodus su irudziais. maniske irgi tokia.... bet nedrisiu teigti, kad kitokiu nebuna.
O Anglijoj dokus išduoda veterinarai? Nes jei imat šunį, prie jo turi duoti ir dokus. Vetai čia niekuo dėti, jie duoda tik skiepų pasą. O kilmės dokumentą duodą veisėjai. Nebent tikrai Britijoj kitaip.
QUOTE(Kenya @ 2009 04 11, 09:54)
O Anglijoj dokus išduoda veterinarai? Nes jei imat šunį, prie jo turi duoti ir dokus. Vetai čia niekuo dėti, jie duoda tik skiepų pasą. O kilmės dokumentą duodą veisėjai. Nebent tikrai Britijoj kitaip.
mes kai imem pirmaji, mes net neturejom minciu ji i lietuva vest, tad nieko neimem. siaip dokus turejo prupinti buve seimininkai.... tik pries kelione greit vet'ui nuvezem, kad patikrintu, paskiepytu ir viskas.... neturejom mes kilmes dokumentu...
Tai apie kokius anglų toiterjerus kalba gali eiti, kai nė dokų nėra. Daugiausia, kas gali būt, tai tik panašūs į šią veislę šuniukai ir tiek. Taip kad Lietuvoje, kaip ir anksčiau, anglų toiterjerai vargu ar egzistuoja.
QUOTE(IngaU. @ 2009 04 11, 13:23)
Tai apie kokius anglų toiterjerus kalba gali eiti, kai nė dokų nėra. Daugiausia, kas gali būt, tai tik panašūs į šią veislę šuniukai ir tiek. Taip kad Lietuvoje, kaip ir anksčiau, anglų toiterjerai vargu ar egzistuoja.
Sveiki, aš taip pat beprotiškai noriu toiterjeriuko, bet iš veislyno nenoriu pirkti, nes brangu, gal kas žinot kas galėtų nebrangiai parduoti?
justellei@yahoo.com
justellei@yahoo.com
QUOTE(Panikė @ 2009 09 21, 14:05)
Sveiki, aš taip pat beprotiškai noriu toiterjeriuko, bet iš veislyno nenoriu pirkti, nes brangu, gal kas žinot kas galėtų nebrangiai parduoti?
justellei@yahoo.com
justellei@yahoo.com
Prieglaudoj rasit visokiu nebrangiu "toyterjeriuku". O tikro veislinio suns pigiai nerasit. Salyginis tas pigumas.