Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų toiterjeras

QUOTE(Cilė @ 2009 03 23, 20:00)
Labai graži jūsų toiterjeriukė  wub.gif

Labai aciu aciuks.gif tik antra diena kaip namuose o kai duoda po kambari vaikams i kojytes tik kanda hihihi.gif labai faini šunyčiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(giedryte1 @ 2009 03 23, 21:55)
Labai aciu  aciuks.gif  tik antra diena kaip namuose o kai duoda po kambari vaikams i kojytes tik kanda  hihihi.gif  labai faini šunyčiai  wub.gif

Pilni namai džiaugsmo thumbup.gif man tai patys mieliausi šuniukai wub.gif ypač gražūs juodi su rudu wub.gif kai turėsi dėk nuotraukytes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cilė @ 2009 03 24, 09:46)
Pilni namai džiaugsmo  thumbup.gif  man tai patys mieliausi šuniukai  wub.gif  ypač gražūs juodi su rudu  wub.gif  kai turėsi dėk nuotraukytes  mirksiukas.gif

Žinoma kai paugesim ir pasirodysim flirt.gif kazkaip cia liudna šitam forume unsure.gif labos nakties mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir as galiu pasidziaugti nes jau daugiau nei puse meteliu namuose auginu Toiterjeriuka vardu Buckis biggrin.gif thumbup.gif Niu nerelus suniukas! visur jo pilna, visiems kelia nuotaika, visada dziaugiasi gyvenimu, labai protingas siuniukas, visiskai ne opus, labai daznai krenta, uzsigauna, paslysta skaudziai bet nesulauksi is jo djoniu, vos paglostai ir vel dziaugiasi, trypcioja, vizgina uodegyte.. wub.gif Neimanoma nemyleti tokio sunycio! I nieka neiskeisciau jo rolleyes.gif wub.gif Rekomenduoju visiems auginti toki sunyti, nes nematysit jokio vargo, tiek auklejime, tiek matinime, tiek su prieziura smile.gif
Atsakyti
sveikos, as irgi jau dvi savaites namie turiu toiterjeriuke smile.gif mielesnio padarelio dar nemaciau. laksto, batus nesioja, uz kelniu isikibus valkiojas is paskos, bet kartais jai tiek ir tereikia, kad paimciau ant ranku ir prisiglausciau. nusiramina labai gret. mielas padarelis. mano vaikinas visada buvo pries suni kambaryje, bet dabar... net ir miega suniukas tampaciam kambaryje kaip mes smile.gif ir zaidzia jie abu daugiau smile.gif
tikrai smagu matyt kaip abu ant kilimo sukrite tampo ta pati zaisliuka smile.gif
Atsakyti
Sakykite, gal jūs ir kiti čia rašantys vis dėlto turite bedokumentį rusų žaisliuką (ir galėtumėt bendrauti atitinkamoje temoje), o ne anglų toitertjerą? Nu nėra anglų toiterjerų Lietuvoje, nėra.
Atsakyti
Žmonės,kam Jūs čia rašot? Nėra tokių ''toyterjerų'',yra tik rusų žaisliukai,persikelkit į temą kur visi bendrauja ir tiek. Kam turėti dvi temas? doh.gif
Atsakyti
turiu nykstukini pinceriuka, labai noreciau surasti tema apie juos.
nelabai ismanau apie sunu veisles, zinau kad juos dar kitaip vadina.. ieskojau forme, tai isvis pasimeciau, vieni vienaip, kiti dar kitaip juos vadina... blush2.gif
gal galit kas imest nuoroda? aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedrutia: 06 balandžio 2009 - 18:36
QUOTE(gedrutia @ 2009 04 06, 18:33)
turiu nykstukini pinceriuka, labai noreciau surasti tema apie juos.
nelabai ismanau apie sunu veisles, zinau kad juos dar kitaip vadina.. ieskojau forme, tai isvis pasimeciau, vieni vienaip, kiti dar kitaip juos vadina...  blush2.gif
gal galit kas imest nuoroda?  aciu  4u.gif

Pinčeriai
Rusų žaisliukai
Toiterjerai ir nykštukiniai pinčeriai, Vienas šuo ar skirtingi?
Atsakyti
Aš dešimt metų auginau kalytę,kurios dokumentuose angliškai buvo įrašyta žaislinis terjeras, kitaip toyterjeras, tai kada jie buvo pervadinti rusų žaisliukais niekaip nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cilė @ 2009 04 06, 18:48)
Aš dešimt metų  auginau kalytę,kurios dokumentuose angliškai buvo įrašyta žaislinis terjeras, kitaip toyterjeras, tai kada jie buvo pervadinti rusų žaisliukais niekaip nesuprantu  g.gif

Neseniai - vos prieš kelerius metus. Tačiau tas pervadinimas labai teisingas, juk ši veislė nieko bendro neturi su terjerais. Dabar jie vadinasi tiesiog rusų žaisliukais - Russian toy, Русский той.
Atsakyti
o tada man paaiskinkite, kaip rusiski zaisliukai gali buti anglijoj, ir kodel lietuvoj esantys suniukai bisiskai tokie patys. o beje ju rusiskiems ant ausyciu plaukiuku yra, o toiterjerams ne...
taip kad nera ko gincytis ir irodineti kiekvienam savo tiesas, juk Jonas net ir po simto metu liks Jonu...
pavadinimu ir vardu taip lengvai negali pakeisti...
Atsakyti