Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų toiterjeras

O koks jis dar gali būti, jei nei vieno iš čia dalyvaujančių šuo nėra anglų toiterjeras?
Atsakyti
QUOTE(sandrasvit @ 2008 11 14, 16:21)
ot mires forumas blink.gif

drinks_cheers.gif Gyvas yra "Rusų žaisliukai" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2008 11 14, 19:23)
O koks jis dar gali būti, jei nei vieno iš čia dalyvaujančių šuo nėra anglų toiterjeras?

nu siaip kogero. cia apie rusu toiterjerus sneka daugiau
Atsakyti
ir as turiu toki grozi bigsmile.gif tik gaila kad negaliu ikelti nuotraukos unsure.gif
Atsakyti
jo....... labai faini suniukai as ir toki turiu.............. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ewita321 @ 2005 06 16, 00:07)
Labai noreciau toy terjero,mano dukrite senai svajoja gal kas nebrangiai parduoda mazylius?  cry.gif  blush2.gif

Na toiterjieru veisliu ir yra ne viena. Tarkim as turiu rusu toiterjiera patineli ji pirkau is tetos be dokumentu tik su jo pasu man kainavo 700 lt bet zinau kad yra ir brangiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ugnia @ 2005 07 09, 20:22)
labaj noreciau suzinot ar sis sunelis yra toiterjeras o jei ne tai koks.. 4u.gif  buciau jums labaj labaj dekinga mirksiukas.gif
http://public.fotki....ytte/ciuciukas/

Na labai jau panasus i toiterjiera rolleyes.gif bet as ne eksperte 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(elve @ 2005 06 29, 16:26)
Norėciau paklausti, o kaip ismokėte daryti į dėzutę? Mes turime 3mėn. kalytę kurią ne visada galiu isvesti į lauką, tai kol nevėlu norėciau ir as kad ji į dėzutę savo reikaliukus atliktų. Aciū is anksto 4u.gif

Na mano tojukas grei atprato namie daryt jau 8 menesiu prasydavosi i lauka biggrin.gif
Atsakyti
gal zinote kas parduoda nebrangiai toiterjeriuka?
brukstelkit man i emaila - lvingelyte@yahoo.com

Aciu!! smile.gif
Atsakyti
Sveikutes as naujoke sitam forume todel nepykit. Noreciau suzinoti kurie sunukai yra mazesni ar pinceriukai ar toiterjerai. Nes noreciau mazo suniuko namuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edera @ 2009 03 16, 14:27)
Sveikutes as naujoke sitam forume todel nepykit. Noreciau suzinoti kurie sunukai yra mazesni ar pinceriukai ar toiterjerai. Nes noreciau mazo suniuko namuose smile.gif

toiterjerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cilė @ 2009 03 17, 08:20)
toiterjerai  ax.gif

nera tokiu toiterjeru, yra RUSU ZAISLIUKAI
Atsakyti
Labas nusipirkom ir mes Toiterjeriukę wub.gif pirkom be dokumentu bet gal vistiek priimsit i kompanija tai pasirodom kaip atrodom blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(giedryte1 @ 2009 03 23, 18:37)
Labas nusipirkom ir mes Toiterjeriukę wub.gif  pirkom be dokumentu bet gal vistiek priimsit i kompanija tai pasirodom kaip atrodom  blush2.gif
user posted image

Labai graži jūsų toiterjeriukė wub.gif
Atsakyti