Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų toiterjeras

QUOTE(elve @ 2005 07 12, 15:06)
ova mūsų bus jau 1mėn. kai gyvena pas mus ir niekaip neismoksta daryti vienoj vietoj doh.gif Jai jau 4mėn. kazin kiek dar reiks kantrybės? doh.gif  doh.gif  doh.gif

Aha,mūsiškei 3,5 mėn,bet problema ta pati. doh.gif Daro visur,jokie purškalai nepadeda. schmoll.gif
Atsakyti
Na reikia kantrybės, ir būtinai kai pridaro reikia pabarti. Mano Tutis irgi darė kur jam išeina, bet savaime viskas susitvarkė. Tai tiksliai ir nepamenu kada jis pradėjo prašytis prie durų. Arba jis tada labai dreba (kai nori jau kažką daryt), tai tada greitai vedam į lauką.... Na reikia būti kantrioms mirksiukas.gif , nes mūsų augintiniai patys gražiausi, protingiausi, ir linksmiausi gyvūnai.... thumbup.gif (bent aš taip galvoju)
Atsakyti
Sveikos,
turiu labai gražų keturių metų berniuką, toiteljerą.ir šiuo metu jam labai reikėtų mergaitės smile.gif bet mes niekaip nerandame sad.gif ir jis labai liudi sad.gif gal kas turit mergaitę, kuri norėtų praleisti romantškai laiką su mano berniuku? mirksiukas.gif
musu šuniukas juodas su įrudžiu, labai ramus, stabilios psichikos, sveria kazkur apie 2 kg, gal truputi maziau.yra kilmės dokumentai.
galiu įdėti nuotrauką, jeigu kas susidomės smile.gif
labai prašau visų mergaičių šeiminkės, atsiliepkit smile.gif smile.gif
Atsakyti
sakykite kuo skiriasi anglu ir rusu toiterjerai? gal galite ideti nuotrauku? labai idomu ax.gif
Atsakyti
Anglų arba Mančesterio:
user posted imageuser posted image user posted image
Rusų:
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinkee: 12 kovo 2007 - 00:31
Turėjom panašų kaip rusų. Labai nusivylėm. Mažas šuo - mažos smegenys doh.gif Ryte mano darbas būdavo surinkti binkiukus iš visų kampų ir balutes išvalyti. Daugiau nepirkčiau tokio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gutute @ 2007 06 17, 16:10)
nu tikrai nieko nerenku ir nereik valyt,ismokinom  salciams esant  balkone i deze su laikrasciais isokt o kai silta i lauka einam kaip ir su kitais suniukais,negalvokit kad jei mazas suo tai auklet mazu smegenu nereik!

Negaliu sakyt kad blogi ar dar kokie. Papraščiausiai esam ne šunų mylėtojai, ir kantrybės trūksta.
Šunelį į kaimą išvežėm unsure.gif nepasikeitė gyvunėlis, darė kur galėjo, nors durys atviros visą dieną, ne ji viduj būtinai pridarys lotuliukas.gif Mama neapsikentus atidavė dar kitiems. Tie laikė ant pagalvėlių biggrin.gif ir mylėjo, tikriausia ant jos nepyko dėl kakuku biggrin.gif
Atsakyti
As taip pat turiu toiterjera wub.gif
suniukas labai gero charakterio, labai draugiskas, meilus ir t.t. ir seniau esame tureje, taciau nera ka lyginti su dabartiniu. anas buvo labai piktas, blogo charakterio, o siuo labai dziaugiames. thumbup.gif wub.gif suniukai kaip ir zmones buna su skirtingais charakteriais, taip kad kaip kam pasiseka nusipirkti..

user posted image

user posted image

mes tai labai dziaugiames kad turim butent sios veisles suniuka 4u.gif
Atsakyti
Ar girdėjote, kad yra ilgakojų ir trumpakojų toy terjerų veislės šuniukų. Gal yra kur nuotraukų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twin @ 2007 09 14, 11:52)
Ar girdėjote, kad yra ilgakojų ir trumpakojų toy terjerų veislės šuniukų. Gal yra kur nuotraukų? 4u.gif

gal tu maisai su nykstukins pincerias jie yra aukstesnis bet labai panasus i toiterjerus g.gif
Atsakyti
Nemaišau aš su jokiu pinčeriu biggrin.gif . Turiu patį tikriausią toy terjerą. Tik atsiranda tokių veikėjų, kurie tvirtina, kad jų augintinis iš mažūjų, t.y. trumpesnės kojos ir panašiai blink.gif . Kadangi internete neradau nieko panašaus tai ir paklausiau.
Atsakyti
QUOTE(Vasara T @ 2007 09 18, 19:06)
Man tai panasesnis i čihua

Oi, tikrai nieko bendro su čihua šis šuniukas neturi.
Atsakyti