Sveikos merginos
Buvau seminare Plazoje, Harmoningos gyvenamosios erdvės kūrimas, gavau informacija, kad laukia dar vienas renginukas :
SPALVA INTERJERE, balandžio 25 d., šeštadienį, 13 val. baldų centras "PLAZA"
Balandžio 25 d., šeštadienį, 13 val. baldų centras "PLAZA" ir renginių partneris "Senamiesčio klubo" Interjero mokykla kviečia visus į NEMOKAMĄ interjero paskaitėlę .Tema Spalva interjere. Spalva- labai aktyvi, plati ir beveik neišvengiama interjero kompozicijos priemonė. Ji daro poveikį erdvės optiniam, estetiniam, emociniam suvokimui ir funkcionaliam pritaikymui. Paskaitoje bus kalbama apie tai, kaip spalvos pagalba galima formuoti erdvę (jos vizualius parametrus), išryškinti akcentus, kurti bendrą interjero nuotaiką, atrasti sau artimus spalvinius derinius ir taikyti juos praktikoje. Susipažinsime su spalvų teorijos pagrindais ir apžvelgsime, kokius rezultatus duoda jų taikymas kuriant interjerą.
Susitiksim?
Sveikos mamytes,
gal galite parasyti i az interjero kursus kur vyksta Kaune (adresa)
ACIU
gal galite parasyti i az interjero kursus kur vyksta Kaune (adresa)
ACIU
seip pirma kart isgirdau apie intrjero dizaineriuo kursus, bet jei tokie yra saunu. bet jei noresite dirbti sioje sferoje manau nelabai uzteks kursu ziniu, na bet nepabuvus nznau bet idomu gaila kad mano miste nera del saves butu idomu
QUOTE(Rittuta @ 2009 01 15, 13:45)
Kaina 900lt. Nei daug ,nei mazai siais sunkiais laikais. Buvau tokiuose berysio "DOREVI" personalo mokymo kursuose. Viena diena 450lt. 6valandom. Jokios naudos. Aisku, ten darbdaviai siunte, tai nuejau . Cia pirmas mokymu ciklas 8uzsieminai po 3 valandas. Buciau nemacius lygio - abejociau. Dabar tikra, kad apsimoka
QUOTE(vapsva555 @ 2009 01 28, 10:31)
sveikos, ar irgi uzsirasiau i interjero kursus, paskambinau ir telefonu man taip viska aiskiai papasakojo ir dar cia komentaru pasiskaiciu vien geru, tad apsisprendziau lankyti, nuo vasario 3d.
kaip suprantu buvom "grupiokes" as irgi lankiau pavasarini kursa. viska kas buvo , isskyrus abstrakcijas interjere bet jas lankysiu nuo rudens.
tikiu, kad keistai skamba , nes visos tuos kursus tik giria, bet as busiu ne isimtis-nu nerealiai man ten patiko viskas-nuo paskaitu iki aplinkos, destytoju, zmoniu...
QUOTE(ameri @ 2009 03 22, 20:26)
Jeigu rimčiau pažiūrėti į interjero dizainą, tai vien kursu neužteks. Kad įstoti į Dailės Akademija reikia gerai piešti ir nusimanyti braižyboj. Esu III kurse Vilniaus Dizaino Kolegijoj. Labai esu patenkinta šita Kolegija. Studijuoju Interjero Dizainą. Kaina 4024 lt. už metus.
Atsizvelgs į Filosofiją, Istoriją,Verslo vadybą, Teisę, Psihologiją ir t.t.
Atsizvelgs į Filosofiją, Istoriją,Verslo vadybą, Teisę, Psihologiją ir t.t.
as noriu igyti interjero dizaino specialybe.
QUOTE(une @ 2009 09 07, 23:33)
as zinau, kad nuo lapkricio menesio Senamiescio klubo rengiami kursai prades veikti ir Vilniuje
Parasiau Jiems emaila - nieko neatraso
QUOTE(Žalia Rūta @ 2009 12 21, 23:26)
Parasiau Jiems emaila - nieko neatraso
Susisiekiau siandien. Dabar jie iesko nauju patalpu. Bet turbut vasari vyks uzsiemimai. Tik man uz 16 pamoku 1800 lt labai dideli pinigai Tai pasimetus esu ir giliuose apmastymuose.