Įkraunama...
Įkraunama...

Interjero dizaino kursai

as labai noreciau uzsirasyti... mane domina kainele...
Atsakyti
Kaina 900lt. Nei daug ,nei mazai biggrin.gif siais sunkiais laikais. Buvau tokiuose berysio "DOREVI" personalo mokymo kursuose. Viena diena 450lt. 6valandom. Jokios naudos. Aisku, ten darbdaviai siunte, tai nuejau . Cia pirmas mokymu ciklas 8uzsieminai po 3 valandas. Buciau nemacius lygio - abejociau. Dabar tikra, kad apsimoka
Atsakyti
na nemaza kainele g.gif
bet turbut verta
Atsakyti
QUOTE(Dijasa @ 2009 01 08, 13:38)
Sveikutes, uzsirasiau i senamiescio klube vykstancius interjero dizaino kursus. Valio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buvau nuejusi i viena paskaita tai labai patiko, labai suintrigavo. Tad nusprendziau uzsirasyti, manau stuke nueis ne veltui, pravers gyvenime tokia patirtis. Ir dar pabaiges gausi  sertifikata.
Gal kas noretu prisijungti irgi kartu?????????????? biggrin.gif

Sveikos

Man kainą pasakė,kad 3500 keturi mėn. g.gif 2 kartai per savaitę.
Atsakyti
As uzsiregistravau 2men antradieniais. Siaip kaina buvo 1000lt. Bet paprasiau ir nuleido 100lt. Kaip studentei mirksiukas.gif mirksiukas.gif Manau, galite deretis. Labai daug nenuleis,bet verta pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif Dviem mėn. 1000? Interjero? Tai man dar matyt architektūros studijas pridėjo.
Atsakyti
Leliuga, tau tikriausiai pasake kaina bendra. Ketvirtadieniais kaip supratau architekturos ir dizaino istorijos kursai. Itariu,kad ten ir gi faina. Tik vat ,ilgai taupyti reiketu schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittuta @ 2009 01 21, 10:04)
Leliuga, tau tikriausiai pasake kaina bendra. Ketvirtadieniais kaip supratau architekturos ir dizaino istorijos kursai. Itariu,kad ten ir gi faina. Tik vat ,ilgai taupyti reiketu schmoll.gif  g.gif

biggrin.gif tikrai taip. Labai į abu noriu,tik nežinau ar išgalėsiu važinėt 2 kartus per savaitę.Man toloka 60 km. ax.gif
Atsakyti
sveikos, ar irgi uzsirasiau i interjero kursus, paskambinau ir telefonu man taip viska aiskiai papasakojo ir dar cia komentaru pasiskaiciu vien geru, tad apsisprendziau lankyti, nuo vasario 3d. smile.gif
Atsakyti
oi,sorry sorry doh.gif , pasitikslinau kursu pradzios data, pasirodo savaite veliau prasides.
Atsakyti
sveikutes as dabar 11klaseje ir noreciau stoti mokytis interjero dizaino ir man idomu ar ten reikia chemijos nes man ji nlb sekasi 4u.gif
Atsakyti
As isivaizduoju, kad nebus tau tos chemijos g.gif Nebent minimaliai, gal bendrieji pagrindai. Be abejones priklauso kur tu ruosiesi stoti. Jei i dailes akademija, tai manau, kad tikrai nebus.
As esu baigusi privacia interjero mokykla Kaune. Gavau sertifikata. Aisku tai ne tas pats kas Dailes akademija baigti. Bet ten deste keli architektai ir interjeristai is dailioskes. Dabar dar su jais konsultuojuosi, del savo nauju projektu. Jau senokai savamoksliskai dariau interjerus, nors baigiau stepzukes mokyklos tekstiles dizaina. Menini pasaukima turiu is prigimties lotuliukas.gif Kadangi man truko tik techniniu dalyku, tai juos ten gavau biggrin.gif Dabar intensyviau su tuo dirbu ir jauciuosi daug daug stipresne. Aisku, jie pristato ir kurybos metodikas. Juk ne sventieji puodus lipdo 4u.gif Is vis ten labai ciotkai. Liudejau kai studijos pasibaige verysad.gif
Atsakyti