Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti programas? - 2

labai reikia Excel ir Word brogramu unsure.gif prasau padekit 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 07 24, 15:56)
labai reikia Excel ir Word  brogramu unsure.gif  prasau padekit 4u.gif  blush2.gif

tai tau reikia istaliuoti ofissa smile.gif as galiu padeti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis,
Gavau failą, gale dokumento rašo ipt. Tai brėžinys. Kokia tai galėtų būti programa? Nes negaliu atsidaryti... g.gif
Atsakyti
Reikia vertimo programu DEjaVu, Trados arba Wordfast. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinariuke: 05 rugpjūčio 2008 - 13:55
QUOTE(Nmergyte @ 2008 08 02, 16:35)
Labutis,
Gavau failą, gale dokumento rašo ipt. Tai brėžinys. Kokia tai galėtų būti programa? Nes negaliu atsidaryti... g.gif

Autodesk Inventor, SpaceClaim Professional 2007+
Atsakyti
parsisiunciau Corel programai prieda.bet bandomoji versija.gal kas padetu man blush2.gif kad veiktu visalaik ax.gif nieko neismanau tuose reikaluose.o pirkti nenoriu verysad.gif
Atsakyti
Labuka smile.gif
Gal čia rašau ax.gif Norint isirašyti paveiksliuką,man rodo hieroglifus unsure.gif Kas ne taip? g.gif Čia toji programa .
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2008 08 05, 21:33)
Labuka  smile.gif
Gal čia rašau  ax.gif  Norint isirašyti paveiksliuką,man rodo hieroglifus  unsure.gif  Kas ne taip?  g.gif  Čia toji programa .

gal ji rusu kalba?...
Atsakyti
QUOTE(pukute28 @ 2008 08 05, 22:37)
gal ji rusu kalba?...

Nea,anglų smile.gif
Atsakyti
Sveikučiai,gal kas galit padeti?
Man dingsta garsas,pvz:muzika groja normaliai ir dingsta garsas,kas galetu buti?
PADEKIT
Atsakyti
gal galit padeti? suinstaliavau corel programa .bet nezianu kaip ja paleisti(nera paleidimo ikoneles ant darbastalio)

a jau pavyko! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Magnolija_: 09 rugpjūčio 2008 - 15:54
Gal kas žinot kokią programą, su kuria būtų galima susimodeliuot buto vaizdą ir sukomponuot interjerą? ar kaip čia pasakyti mastau.gif Mes norėtume baldų išdėstymo variantus pažiūrėt.
Atsakyti