Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti programas? - 2

QUOTE(Palemonas @ 2008 06 22, 13:04)
Jo, čia geriausias variantas.  smile.gif

Pritariu.naudoju ir nėra kuo skųstis thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif gal galetu kas pagelbeti man blush2.gif noreciau parsisiut quick teacher programa anglu kalbai mokytis. kur galima butu rast is kur parsisiut? aciu kas atsakys bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liumix: 26 birželio 2008 - 12:11
QUOTE(Liumix @ 2008 06 26, 12:11)
sveikutes  4u.gif  gal galetu kas pagelbeti man  blush2.gif  noreciau parsisiut quick teacher programa anglu kalbai mokytis. kur galima butu rast is kur parsisiut? aciu kas atsakys  bigsmile.gif  4u.gif

pridesiu dar kelis zodelius blush2.gif arba is kur parsisiut english+ programele
? aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liumix @ 2008 06 26, 18:18)
pridesiu dar kelis zodelius  blush2.gif  arba is kur parsisiut english+ programele
? aciukas  4u.gif

radau per dc++ pasarinta
Atsakyti
QUOTE(Liumix @ 2008 06 26, 17:18)
pridesiu dar kelis zodelius  blush2.gif  arba is kur parsisiut english+ programele
? aciukas  4u.gif

dar suradau eMule, aisku jeigu moki naudotis mirksiukas.gif
Atsakyti
taigi parsisiunciau pirmaji diska english+ per dc++, bet kai paleidziu setup"a man iskart ismeta lentele error code=2 kas cia dabar? reiskia neimanoma paleist? ir su antru tas pats verysad.gif o taip apsidziaugiau radus bigsmile.gif , deja verysad.gif help kas nors...... gal kas turit? ar paaiskintumet kame reikalas? aciukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liumix: 27 birželio 2008 - 16:20
ar yra galimybe iskirpti is dvd sugadinats dalis, na, ten kokia 5 min, gal siek tiek daugiau, bet kad vel butu DVD, na, gali ir .avi, bet kad butu normalu ziureti...kokie variantai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumes-juosta @ 2008 07 01, 19:30)
ar yra galimybe iskirpti is dvd sugadinats dalis, na, ten kokia 5 min, gal siek tiek daugiau, bet kad vel butu DVD, na, gali ir .avi, bet kad butu normalu ziureti...kokie variantai? smile.gif

pabandyk su Windows Movie maker ar pan. gal pavyks,
Atsakyti
Sveikos momos ir ne tik. norejau paklausti gal kas zino is kur gauti kodus PFconfig ir Driver Detective programom. isnarsiau interneta, bet man niekaip nepavyko rasti. didelis dekui is anksto
Atsakyti
gal kas žino iš kur pasisiūsti COREL PAINTER X ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fanda @ 2008 07 07, 14:03)
gal kas žino iš kur pasisiūsti COREL PAINTER X ax.gif  ax.gif

http://xuix.com/c.shtml čia yra, tik žiūrėk pagal raides... trečiam stulpelyję
Atsakyti
QUOTE(Namuera @ 2008 07 07, 14:57)
http://xuix.com/c.shtml  čia yra, tik žiūrėk pagal raides... trečiam stulpelyję

ačiū labai, radau ir jau parsisiunčiau, tik suprantu čia man 30 d. veiks, vėliau vėl teks parsisiūsti....
Atsakyti