Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

Pas mane nebejuda šypsenėlės. Čia kompui ,internetui ar SM kas? ax.gif
Atsakyti
Pabandžiau atsijungt nuo pačio forumo, bet nieko neišeina... Vis tie patys apklausos ženkliukai. Kas labai įdomu, kad po Auges avataru apklausos ženkliukų nėra, bet nėra ir tų senųjų kvadratėlių doh.gif
O šypsenėlės pas mane juda...
Suskaičiavau. Pas mane 5, pas Makarončikę 7 apklausos ikonos. Čia matyt nuo statuso priklauso skaičiai tie.. Dar išbarstyti užrašai info ir až po profiliu, nėra žodžio "atsakyti" prie "cituoti". Vietoj "atsakyti" tik rodyklėlė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -=migle=-: 24 lapkričio 2007 - 14:32
Man jau viskas gerai yahoo.gif matyt, padėjo kompiuterio perkrovimas 4u.gif
Atsakyti
Pas mane taip pat nuo vakar viskas išsidraike . Vietoj 3 šypsenėlių paveiksliukai, vietoj vienos - AŽ ženkliukas, o vietoj kitos - rodyklė. Jei noriu parašyt asmeninę žinutę turiu eiti į to nario profilį, nes temose nėra AŽ ženkliuko
Atsakyti
QUOTE(Vilmuxa @ 2007 11 24, 16:23)
Pas mane taip pat nuo vakar viskas išsidraike . Vietoj 3 šypsenėlių paveiksliukai, vietoj vienos - AŽ ženkliukas, o vietoj kitos - rodyklė. Jei noriu parašyt asmeninę žinutę turiu eiti į to nario profilį, nes temose nėra AŽ ženkliuko

O pas tave po nariu nėra apklausos ženkliukų? Pas mane viskas susitvarkė perkrovus kompą, atsijungus ir vėl prisijungus prie interneto. Bet jeigu jau nuo vakar... g.gif
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 11 24, 16:30)
O pas tave po nariu nėra apklausos ženkliukų? Pas mane viskas susitvarkė perkrovus kompą, atsijungus ir vėl prisijungus prie interneto. Bet jeigu jau nuo vakar...  g.gif

Perkroviau kompiuterį niekas nepasikeitė verysad.gif Jungiausi per kitą vartotoją viskas gerai. Net žmogus kuris tvarko kompiuterius negali paaiškint kas atsitiko g.gif

Papildytadyta

Ir dar prie kievienos cituotos žinutės berniuko nuotrauka, o viršuje ir apačioje puslapio po atvirutę

Apklausos ženkliukų nėra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmuxa: 24 lapkričio 2007 - 16:40
QUOTE(Vilmuxa @ 2007 11 24, 16:34)
Perkroviau kompiuterį niekas nepasikeitė  verysad.gif Jungiausi per kitą vartotoją  viskas gerai. Net žmogus kuris tvarko kompiuterius negali paaiškint kas atsitiko  g.gif

Papildytadyta

Ir dar prie kievienos cituotos žinutės berniuko nuotrauka, o viršuje ir apačioje puslapio po atvirutę

Čia jau labai keista... g.gif Man prie kiekvienos cituotos žinutės buvo Nustatymai, kuriuos paspaudus nieko nevyko. Pabandyk jungtis per kitą aplinką, žmogų pačiame kompiuteryje. Bandyk kitą naršyklę. O tau su šypsniukais viskas tvarkoj? Mna jie buvo vietom susimaišę, kai spausdavau smile.gif atsirasdavo drinks_cheers.gif . Ačiū Dievui, viskas susitvarkė doh.gif
Papildyta:
Tai čia kiekvienam skirtingai, žiūriu, man apklausos, tau berniukas hihihi.gif O kokie ten paveikslėliai? Gal gali įkelt, parodyt?
Atsakyti
Paskutines porą savaičių, kai spaudžiu nuorodą į tam tikrą temą, mane išmeta į atskirą puslapį, kuriame reklama doh.gif doh.gif šiuo metu pastoviai meta į Maximos reklamą. Bandžiau ir per Operą ir per Internet Explorer. Tas pats rolleyes.gif Kartais užtenka tiesiog palaukti porą minučių ir vėl paspausti nuorodą, o kartais paspaudi kitą nuorodą kuri atsidaro normaliai unsure.gif Čia forumo kaltė ar mano naršyklės?
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 11 24, 16:44)
Čia jau labai keista...  g.gif  Man prie kiekvienos cituotos žinutės buvo Nustatymai, kuriuos paspaudus nieko nevyko. Pabandyk jungtis per kitą aplinką, žmogų pačiame kompiuteryje. Bandyk kitą naršyklę. O tau su šypsniukais viskas tvarkoj? Mna jie buvo vietom susimaišę, kai spausdavau  smile.gif atsirasdavo  drinks_cheers.gif .  Ačiū Dievui, viskas susitvarkė doh.gif
Papildyta:
Tai čia kiekvienam skirtingai, žiūriu, man apklausos, tau berniukas  hihihi.gif O kokie ten paveikslėliai? Gal gali įkelt, parodyt?

Jungiausi per vyrą ir per kitą naršyklę tai viskas gerai. Teks naudotis kitą naršykle, nors ji man labai nepatinka verysad.gif

wub.gif - matosi moteris
cool.gif - kačiukas su šuniuku
karsta.gif - dvi basos pėdos

Pabandysiu ar šypsenėlės nesusimaiše blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmuxa @ 2007 11 24, 17:52)
Jungiausi per vyrą ir per kitą naršyklę  tai viskas gerai. Teks naudotis kitą naršykle, nors ji man labai nepatinka  verysad.gif

wub.gif -  matosi moteris 
cool.gif - kačiukas su šuniuku
karsta.gif  - dvi basos pėdos

Pabandysiu ar šypsenėlės nesusimaiše    blush2.gif

O per kokią naršyklę dabar rašai, ir per kokią nėra jokių problemų?
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 11 24, 17:57)
O per kokią  naršyklę dabar rašai, ir per kokią nėra jokių problemų?

Viskas gerai jei naudojuosi Explorer naršykle, bet man ji nepatinka. Visada jungiuosi per Mozila Firetox.Dabar bandau sugalvoti kaip parodyt ką aš matau g.gif
Atsakyti
Čia galima pasižiūrėti kaip atrodo pas mane šis forumas.
Bandžiau pakeisti aplinką, bet niekas nepasikeitė. Gal kas paaiškins kas atsitiko
Atsakyti