Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

QUOTE(Ambrozija @ 2007 11 20, 13:20)
Gal temos jau uždarytos? g.gif Niekas be tavęs negali šalint wink.gif

Nu kad ne.Jos atidarytos.Bet aš tik galvoju g.gif ,pas mane į Favorites sukelta labai daug temų.Gal per daug?Ir dėl to,kai vieną įkeliu kita pasišalina?Ar gali būti toks variantas? g.gif
Atsakyti
Sunku pasakyti, nes kai seniai programuotojai darė šią funkciją nieko neminėjo dėl įkeltų į Favorites temų limito.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 11 13, 11:00)
Jau kelias dienas, kiekvieną kartą įėjus į SM, turiu prisijungti iš naujo. Nors esu pažymėjusi, kad mane atsimintų. Anksčiau to nebūdavo. Ir kartais, jei esu prisijungusi, kol užkrauną kitą temą, jau vėl rodo, kad "jūs buvote atjungtas nuo sistemos"  g.gif  Ačiū už informaciją.

Mane vis dar atjunginėja...
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 11 21, 10:40)
Mane vis dar atjunginėja...

Ča dėl to, kad vienu metu daug prisijungusių narių naršo, rašo žinutes, naudojasi paieška rolleyes.gif Plius, rytais ir mes, moderatorės, tvarkom temas: perkelinėjam, trinam, keičiam pavadinimus. Tai ir naudoja forumo resursus.
Atsakyti
Nesuprantu kas atsitiko g.gif Atsakymo lapas daug platesnis, o vietoj keliu šypsenėlių paveiksliukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2007 11 21, 14:51)
Ča dėl to, kad vienu metu daug prisijungusių narių naršo, rašo žinutes, naudojasi paieška rolleyes.gif Plius, rytais ir mes, moderatorės, tvarkom temas: perkelinėjam, trinam, keičiam pavadinimus. Tai ir naudoja forumo resursus.

Forumu jau seniai naudojuos, tokių dalykų tikrai nebuvo... juolab, kad tai nutinka bet kuriuo paros metu, naktį taip pat. Taigi, nemanau, kad taip yra dėl daug vartotojų at moderatorių darbo. Gi anksčiau, manau, irgi dirbdavot, bet taip nebūdavo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 11 24, 00:04)
Forumu jau seniai naudojuos, tokių dalykų tikrai nebuvo...  juolab, kad tai nutinka bet kuriuo paros metu, naktį taip pat. Taigi, nemanau, kad taip yra dėl daug vartotojų at moderatorių darbo. Gi anksčiau, manau, irgi dirbdavot, bet taip nebūdavo  rolleyes.gif

Taip tikrai b8davo ir anksčiau ir nevieną kartą. Tada kai dar turėjome silpnesnį serverį, keisdavom vis į galingesnį. O naktį jums forumas strigti tik vieną kartą galėjo prieš kelias dienas, nes buvo masiškai trinamos labai daug temų, forumas buvo pravalytas nuo visokių šiukšlių.
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2007 11 24, 12:02)
Taip tikrai b8davo ir anksčiau ir nevieną kartą. Tada kai dar turėjome silpnesnį serverį, keisdavom vis į galingesnį. O naktį jums forumas strigti tik vieną kartą galėjo prieš kelias dienas, nes buvo masiškai trinamos labai daug temų, forumas buvo pravalytas nuo visokių šiukšlių.

Na, jei aš sakau, kad manęs anksčiau neatjunginėdavo, tai vadinasi, neatjunginėdavo. Atjunginėja pastarasias 3 savaites gal. Tiesiog prisijungiu, nors varnelė pažymėta, kad mane prisimintų, išeinu iš psl, vėl įeinu už kelių minučių ir vėl aš atjungta.
O klausimas lieka tas pats - ar susitvarkys tos problemos ar ne? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 24 lapkričio 2007 - 12:35
QUOTE(solo @ 2007 11 24, 12:33)
Na, jei aš sakau, kad manęs anksčiau neatjunginėdavo, tai vadinasi, neatjunginėdavo. Atjunginėja pastarasias 3 savaites gal.  Tiesiog prisijungiu, nors varnelė pažymėta, kad mane prisimintų, išeinu iš psl, vėl įeinu už kelių minučių ir vėl aš atjungta.
O klausimas lieka tas pats - ar susitvarkys tos problemos ar ne?  smile.gif

biggrin.gif vadinasi jums pasisekė, kad jūsų neatjunginėjo.
O į klausimą galėtų atsakyti tik sistemos administratoriai, kai sutvarkys, mes kol kas garantuoti negalime.
Atsakyti
Kas darosi forume? Beveik po kiekvieno dalyvio statusu ir avataru rodo kokius 5 kartus pakartotą kortelę apklausa (kur prie naujos temos skelbimo yra.) pilna neaiškių kvadratukų vietoj šypsenėlių, kodų, užrašų "atsakyti'... Nors turėtų būti šypsniukai. Be to šypsenėlės žinučių atsakymo lentoje susikeitusios vietomis. Čia tik man vienai taip?
Atsakyti
lyg ir normaliai man viskas g.gif
o gal gali printscreen padaryti?
Atsakyti
Printscreeno nemoku daryt. Atsijungus ir vėl prisinjungus prie interneto susitvarkė šypsenėlės (į vietas įėjo, kodų nebėr) bet po dalyviais vis dar rodo apklausos paveikslėlius, tiek, kiek kvadračiukų būdavo dalyvių statuse, dabar tų kvadratų nėra. Užrašai "apklausa" išsidėstę vienas po kito žemyn.
Papildyta:
Kaip suprantu, čia matyt ne forumo, o mano interneto ar pačio kompiuterio kaltė...
Atsakyti