Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

o as va apie miegamaji norejau paklaust, kodel taip yra.
kas kart iseidama is forumo atsijungiu. kai pasijungiu ir einu i favouritus, pvz matau, kad nesamoniu kampelyje yra nauja zinute, spaudziu ja, liepia ivesti slaptazodi miegamojo, ivedu, ir tada ismeta ne ta tema o bendra psl. tai vel turiu eit i favourites ir vel spaust per nauja, kad numestu i ta psl kur paskutini kart maciau. ar ka nors ne taip darau, ar tiesiog taip yra? kaip butu patogiau jei tiesiai perkeltu ten kur ejau.. rolleyes.gif
Atsakyti
Fructic jūsų žinutę šioje temoje ištryniau. Jeigu kyla klausimų parašykite man ar tam moderatoriui asmeninę žinutę, su tema "forumo klaidos" tai nesusiję.

Grange taip ir yra, slaptažodį tam skyrelyje reikia įvesti prieš naudojantis favoritais.
Atsakyti
Sveiki, kodėl norint atidaryti ir perskaityti temą, kuri turi pvz.500 žinučių, iškart paskutinę žinutę, iškrebta užrašas, kad forume klaida?
Atsakyti
http://www.supermama...howtopic=132669
Atsakyti
Kodel fotokonkurso aptarimo temoj, kai ja isidedi i favouritus, niekada nenukelia i paskutine skaityta zinute, kaip ir visur kitur, o nukelia i paskutini psl. issiaiskinau, kad cia ne tik man taip. tai kame bedos? g.gif
Atsakyti
Labai labai prašau adminų, padarykite forumo puslapiu paieškoje langelį, kur galima pačiam pasirinkti norimo puslapio skaičių, nes labai jau atsibosta kapstytis iki norimo puslapio, jei nepabaigei skaityti kurios nors temos, o ypač jei internetas lėtas doh.gif doh.gif doh.gif
labai labai ačiū. Tikiuosi supratote, ko noriu blush2.gif biggrin.gif

sorry, jei pataikiau ne į temą 4u.gif
Atsakyti
o kam daryti, jei jau yra g.gif

pvz. šios temos viršuje rašo : 8 puslapiai, spausk ir atidaro langelį, kur galima įvesti puslapio numerį.
Atsakyti
QUOTE(SuperMama @ 2007 08 27, 17:55)
o kam daryti, jei jau yra  g.gif

pvz. šios temos viršuje rašo : 8 puslapiai, spausk ir atidaro langelį, kur galima įvesti puslapio numerį.

Aciu!!!! drinks_cheers.gif
jus genijai smile.gif
o as, tundra, vis kas antra lapa spaudeliojau gal metus doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif blush2.gif 4u.gif siaubas, kaip geda blush2.gif
Atsakyti
Jau kelias dienas, kiekvieną kartą įėjus į SM, turiu prisijungti iš naujo. Nors esu pažymėjusi, kad mane atsimintų. Anksčiau to nebūdavo. Ir kartais, jei esu prisijungusi, kol užkrauną kitą temą, jau vėl rodo, kad "jūs buvote atjungtas nuo sistemos" g.gif Ačiū už informaciją.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 11 13, 11:00)
Jau kelias dienas, kiekvieną kartą įėjus į SM, turiu prisijungti iš naujo. Nors esu pažymėjusi, kad mane atsimintų. Anksčiau to nebūdavo. Ir kartais, jei esu prisijungusi, kol užkrauną kitą temą, jau vėl rodo, kad "jūs buvote atjungtas nuo sistemos"  g.gif  Ačiū už informaciją.

Pranešta administracijai. Mane šiandien irgi atjunginėja, šiuo metu doh.gif
Atsakyti
Šiandien praktiškai negaliu atidaryti nei vienos temo verysad.gif s.Kas atsitiko?Vos pavyko atidaryti šią temą.Vis rašo,kad klaida.Ką daryti?
Atsakyti
Kas atsitiko forumui,jau nervas sueme lotuliukas.gif vis ismeta (Atsiprašome, tačiau šiuo metu serveris per daug apkrautas ir negali įvykdyti jūsų užklausos) doh.gif o jau letas pasidare g.gif vos juda puslapius vercia...Turbut atsalo oras daugiau mamyciu prie kompo sedi o forumas nepajegia su tiek lankytoju dirbt g.gif

Atsakyti