Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

Sveiki. Kas čia yra, kad man vietoj offline raudono taško rodo mažą nuotrauką? Vakar rodė kažkokią merginą, šiandien kvepalų fotkę. Ir taip po kiekvienu useriu, kuris šiuo metu yra offline.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 03 liepos 2015 - 10:04
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 07 03, 11:04)
Sveiki. Kas čia yra, kad man vietoj offline raudono taško rodo mažą nuotrauką? Vakar rodė kažkokią merginą, šiandien kvepalų fotkę.

Ta prasme, prie nario info tos nuotraukos matomos?
user posted image

Kurioje naršyklėje?
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2015 07 03, 11:16)
Ta prasme, prie nario info tos nuotraukos matomos?
user posted image

Kurioje naršyklėje?

Taip, vietoj to raudono taško. Google Chrome. Jau norėjau daryt print screeną, bet žiūriu, kad dingo. Dabar viskas normaliai.
Atsakyti
Sveiki,kodle is kitu forumu nebegalima idet liniuociu parasui? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pavardene @ 2015 08 26, 10:54)
Sveiki,kodle is kitu forumu nebegalima idet liniuociu parasui? blink.gif

Įkelkite čia liniuotės nuorodą, kurią bandėte įkelti į parašą. Patikrinsiu, kur gali būti problema. 4u.gif
Atsakyti
Gal galima mazint tu ikyrejusiu reklamu.Plansetej jau neimanoma net skaityti,Per visa ekrana,ir neimanoma nuimti.Viskam turetu buti saikas
Atsakyti
Klausykit biggrin.gif Ar jūs su tuo keiksmažodžių filtravimu lengvai nepersistengiat? biggrin.gif Erzinu draugę, kuriai gims anūkas, sakau - baba, eik b l y n ų kepti. SM man parašo:

Eik ****ų kepti!

Kaip jūs manot, ką žmogus pagalvotų, ką aš jam pasiūliau kepti? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Gal nustokit sėdėt ant dietos ir leiskit normalius maisto pavadinimus lotuliukas.gif Tai ne keiksmažodis, tas žodis lietuvių kalbos žodyne yra. Net kai žmogus keikias ir sako - b l i n, tai vis tiek ne keiksmažodis, o keiksmažodžio pakeitimas kitu nekeiksminiu žodžiu. Kaip kad vietoje "rupūžė" sako "rupūs miltai".

Garbės žodis, čia juk forumas suaugusiems žmonėms, o ne darželinukams lotuliukas.gif Pamenu, pačioj pačioj forumo pradžioj neleido rašyti "tabletės", rašė - "ta****ės" lotuliukas.gif A vėl pradėjot? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 11 rugsėjo 2015 - 09:28
Išjungiau cenzūrą blynams. biggrin.gif

Gaila, kad sistema neatskiria tikrų blynų nuo netikrųjų, nes labai jau daug tų netikrųjų blynų kepėjų, žmonės jau nė nepastebi to žodelyčio savo kalboje. blush2.gif Bet gi negali kentėti tikrų blynų kepėjos. 4u.gif
Atsakyti
Blynai blynai blyn blyneliai blynai.

Patikrinau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

Ar man vienai jau kurį laiką neveikia paieška temose? Pvz., skelbimų lentoje neranda žodžių, kurie akivaizdžiai temoje yra.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shviesele @ 2015 10 19, 17:19)
Ar man vienai jau kurį laiką neveikia paieška temose? Pvz., skelbimų lentoje neranda žodžių, kurie akivaizdžiai temoje yra..  g.gif

Deja, bet forumo paieška idealiai neveikia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2015 10 20, 11:35)
Deja, bet forumo paieška idealiai neveikia sad.gif

Nu gaila.. sad.gif Bent jau skelbimų lentoje tai yra didelis minusas, nes, tarkim, noriu įdėti skelbimą ir prieš tai pasitikrinti, kaip seniai jį toje temoje dėjau, tai naudojuosi paieška, o man sako, kad tokių žodžių temoje nėra.. O tada kartojasi tie patys skelbimai kas antram puslapy.. sad.gif
Atsakyti