Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

Sveiki,

jau kuri laika bandant atsakyti i forume paskelbtas zinutes ismeta tokia klaida:

Forume aktyvuotas pasikartojančių duomenų draudimas, Prašome palaukti mažiausiai 30 sekundžių

Kai padarau puslapio refresh atsiranda keli atsakymai... Nezinau kaip ishspresita sita problema sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta Olivka @ 2014 01 07, 16:54)
Forume aktyvuotas pasikartojančių duomenų draudimas, Prašome palaukti mažiausiai 30 sekundžių

Kai padarau puslapio refresh atsiranda keli atsakymai... Nezinau kaip ishspresita sita problema sad.gif

Jūs tikriausiai norite paskelbti kelias žinutes per 30 sekundžių, ar teisingai supratau?
Jei taip, tai čia ne klaida, o tokie forumo nustatymai.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2014 01 07, 18:18)
Jūs tikriausiai norite paskelbti kelias žinutes per 30 sekundžių, ar teisingai supratau?
Jei taip, tai čia ne klaida, o tokie forumo nustatymai.

Sveiki,

ne tiesiog noriu paskelbti viena zinute i(tikrai nespaminu) ir iskrenta pranesimas. Ir taip nutinka visada.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta Olivka @ 2014 01 14, 16:10)
ne tiesiog noriu paskelbti viena zinute i(tikrai nespaminu) ir iskrenta pranesimas. Ir taip nutinka visada..  schmoll.gif

Padarykite momentinę ekrano kopiją (su Print Screen) ir įkelkite čia 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Nuo šiandien SM man neatidaro "normaliu" puslapiu, t.y. postai , temos ir kt. yra "išcentruotos" puslapyje g.gif čia nusispaudžiau ką ne taip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2014 02 28, 19:55)
Nuo šiandien SM  man neatidaro "normaliu" puslapiu, t.y. postai , temos ir kt. yra "išcentruotos" puslapyje  g.gif 

Paspauskite Standartinis (virš žinučių "medžio", dešinėje pusėje) - turėtų susitvarkyti 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2014 02 28, 22:20)
Paspauskite Standartinis (virš žinučių "medžio", dešinėje pusėje) - turėtų susitvarkyti 4u.gif

user posted image

labai atsiprašau, kad iš kart neparašiau, kad taip dariau kelis kartus ir nesusitvarkė blush2.gif 4u.gif "Biok" aplinkoj rodo gerai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2014 02 28, 20:44)

Kad nė nežinau, kas čia gali būti.
O bandėt atsijungti / prisijungti?
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2014 02 28, 22:50)
Kad nė nežinau, kas čia gali būti.
O bandėt atsijungti / prisijungti?

bandžiau ir pc perleidau. O gali turėti įtakos palikti prisijungimai prie kitų pc, ax.gif gal vaikai nosį į SM įkišo
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2014 02 28, 20:55)
O gali turėti įtakos palikti prisijungimai prie kitų pc,  ax.gif  gal vaikai nosį į SM įkišo

Ne, nemanau. Juolab, kad, pasirodo, ne Jums vienai taip.
Paklausiu dar forumo administratorės 4u.gif
Atsakyti
Pas mane ta pati betvarke, viskas iscentruota doh.gif
Atsakyti
Pas mane irgi viskas iscentruota doh.gif
Taip nepatogu skaityti doh.gif net temu pavadinimai iscentruoti g.gif

Paspaudus nors ir kelis kartus "Standartinis" niekas nesikeicia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 02 kovo 2014 - 19:50