Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

Kai bandau paskaityti forumo zinutes, meta tokia klaida :

Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.

The error returned was:
Sorry, some required files are missing, if you intended to view a topic, it's possible that it's been moved or deleted. Please go back and try again.

gal kas galite padeti?
aciu
Atsakyti
Labas vakaras. Suprantu, kad sis klausimas kartojasi gan daznai, bet taip ir nesupratau ka reikia daryti, kad atsidarius tema noriu pasiziureti naujus pranesimus, o ju neleidzia atidaryti, tik ismeta lentele " Forumų pranešimas
Atsiprašome, įvyko klaida. Jei nesate tikras, kaip naudotis šia galimybe, arba nežinote, kodėl gavote šį klaidos pranešimą, informacijosa ieškokite pagalbos failuose.

Įvyko klaida:
Atsiprašome, neįmanoma rasti kai kurių reikiamų failų, jeigu bandėte peržiūrėti temą, gali būti, kad ji buvo ištrinta arba perkelta."
Tema tikrai negali buti istrinta, nes pagal laika pries keleta minuciu parasytas pranesimas.
Prasau pagalbos 4u.gif

Atsakyti
O man jokie prideti paveiksleliai, nuotraukos neatsidaro. Gal kas zino, kame problema? Ismeta lentele : did you notice the information bar?. Netenku mases iformacijos. schmoll.gif HELP
Atsakyti
QUOTE(mamoolka @ 2006 10 31, 12:27)
4u.gif ,

Jau kuris laikas neleidžia atsidaryti temos (Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas > Mokyklėlės ir būreliai; Saviraiskos studija) paskutinių žinučių (su pirmosiosmis viskas tvarkoje).
Rašo : Atsiprašome, neįmanoma rasti kai kurių reikiamų failų, jeigu bandėte peržiūrėti temą, gali būti, kad ji buvo ištrinta arba perkelta.
Ir taip jau kelinta savaitė. Matau, kad yra parašytų naujų žinučių, bet deja jų perskaityti negaliu sad.gif. Kame gali būti problemėlė ?

Ir man lygiai tas pats, šiandien jau antra diena tik Radviliškiečių skyrelyje verysad.gif kas čia darosi, kaip prisijungti g.gif padėkit help.gif
Atsakyti
Kažkodėl pagal duotą nuorodą aš randu tik apie žinučių rodymą medžio pavidalu, bet nieko apie forumų pranešimus apie klaidas...
Atsakyti
Jeigu klaidą meta dėl to, kad žinutes rodo kaip medį, reiškia nusistačius Standartinį rodymo būdą tos klaidos dings.

Jeigu jums meta kitas klaidas, tai laukiame jūsų klausimo.
Bandysime spręsti kartu.
Atsakyti
Labas rytas, širyt kažkodėl labai sunkiai įėjau į forumus. Manes apskritai nenorėjo įleist, viską rodę "standartiniu pavidalu" jokio medžio nebuvo. Rpdė, kad esu prisijungus, bet kai paspaudžiau "forumas" iškart metė klaidą, ir pagalbos spaust neleido, vertė tik pagrindinį puslapį, po to šiaip ne taip įleido pakeist slaptažodį ir po visų vargų šiaip ne taip atidarė. Gal pasakysit kodėl taip buvo ir ką dariau ne taip? Ačiū
Atsakyti
Tai buvo forumo techninė klaida, ir nuo jūsų veiskmų tai nepriklausė.
Taip rodė visiems.
Atsiprašome už nepatogumus.
Atsakyti
Aišku, ačiū. O aš jau maniau prisidirbau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ewaldina @ 2007 06 13, 08:49)
Labas rytas, širyt kažkodėl labai sunkiai įėjau į forumus. Manes apskritai nenorėjo įleist, viską rodę "standartiniu pavidalu" jokio medžio nebuvo. Rpdė, kad esu prisijungus, bet kai paspaudžiau "forumas" iškart metė klaidą, ir pagalbos spaust neleido, vertė tik pagrindinį puslapį, po to šiaip ne taip įleido pakeist slaptažodį ir po visų vargų šiaip ne taip atidarė. Gal pasakysit kodėl taip buvo ir ką dariau ne taip? Ačiū

o mAN siand jau antra diena tokie patys dalykai vyksta.. verysad.gif lb skubiai reik ieit pasitikrint,o ileidzia tik po kokiu 15min.. verysad.gif raso klaida,jum uzdrausta ieiti i foruma ir viskas.. ka bespausciau,raso visur ta pati.. verysad.gif
Atsakyti
Man irgi tas pats g.gif kažkokia nesąmonė
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2007 06 14, 09:12)
o mAN siand jau antra diena tokie patys dalykai vyksta..  verysad.gif  lb skubiai reik ieit pasitikrint,o ileidzia tik po kokiu 15min..  verysad.gif  raso klaida,jum uzdrausta ieiti i foruma ir viskas.. ka bespausciau,raso visur ta pati..  verysad.gif

QUOTE(daiva.k @ 2007 06 14, 09:18)
Man irgi tas pats  g.gif kažkokia nesąmonė

atsakymas viena ar dviem žinutėmis aukščiau.
Atsakyti