Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

Labas vakaras,

ir mane ištiko ta pati problema kaip ir narę Vidam. Ką daryti? ar nuo šiol viskas taip ir liks? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2013 09 14, 00:14)
Jau kelintą dieną, per mob.tlf.programėlę Opera Mini' neįleidžia į forumą. (mėginta per 2 tlf.)
Atsidaro ne supermama, o nusikreipia į kažkokį 'keytarget' lapą...  g.gif

Vis dar nepaaiškėja kodėl vietoj supermamos mane išmeta į http://keytarget.adn...g/php/dtrec.php ? Jau antras mėnuo laukiu stebuklo - supermamos savo telefonuose su opera mini smile.gif

p.s. Naujas pastebėjimas. Supermama "kvailioja" kai operos mini nustatymuose būna pasirinktas "vieno stulpelio vaizdas" . Būtent šis nustatymas ir būdavo pats patogiausias variantas vartyti supermamą telefonu... Išjungus tą nustatymą į psl.įleidžia, bet .... koks ten naršymas, kai niekas į ekranėlį nepareina.... sad.gif
hellp unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 30 spalio 2013 - 01:01
Laba diena

Kaskart reikia per nauja prisijugti, jau ta gal 15 kartu dariau, kai tik nori pereiti i kita puslapi, ar cituoti, atsakyti, komentuoti, vis ismeta ta pati

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 11 04, 11:44)
Kaskart reikia per nauja prisijugti, jau ta gal 15 kartu dariau, kai tik nori pereiti i kita puslapi, ar cituoti, atsakyti, komentuoti, vis ismeta ta pati

Kai jungiatės, ar dedate varnelę prie Atsiminti mane?
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2013 11 04, 16:12)
Kai jungiatės, ar dedate Atsiminti mane
Ne, nededu. Buvo kuri laika viskas gerai, o dabar ir vel tas pats. 'Isjungia' mane automatiskai.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 11 04, 15:39)
Ne, nededu.

Jei nededat, tai ir atjunginės.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2013 11 04, 14:42)
Jei nededat, tai ir atjunginės.

tai bet taip neturėtų būti, jei tai vyksta su kiekvienu citavimu, ar psl. pervertimu...

atjunginėja kai iš vis išjungi sm. g.gif
Atsakyti
Na nzn, bet as niekad nededavau tos varneles ir viskas buvo ok lyg siol.
Atsakyti
Jolleee, iš programuotojo dar nesulaukėm jokio atsakymo. Galim tik spėt, kad galbūt Tavo telefonuose kokio papildinio trūksta ar operatorius uždėjo kažkokius apribojimus. Jei turi pažįstamų programuotojų, tai paprašyk, kad jie pažiūrėtų.

Visgi ir grange, gali būti kažkas blogai su cookiais (sausainėliais), kad neišsaugoma prisijungimo informacija. Išvalykit juos, išjunkit ir vėl įjunkit - gal tai pagelbės.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2013 11 06, 08:45)
gali būti kažkas blogai su cookiais (sausainėliais), kad neišsaugoma prisijungimo informacija. Išvalykit juos, išjunkit ir vėl įjunkit - gal tai pagelbės

Aciu. Bandysiu.
Atsakyti
Sveiki,
jau beveik savaitė laiko, kaip negaliu skaityti jokios Supermamų temos cry.gif Neleidžia skaityti nė vieno posto, bandant atidaryti visada išmeta:
"Atsiprašome, neįmanoma rasti kai kurių reikiamų failų, jeigu bandėte peržiūrėti temą, gali būti, kad ji buvo ištrinta arba perkelta."
Skaitau ir domiuosi šiuo forumu jau nemažai metų, bet taip niekada anksčiau nėra buvę verysad.gif Bandžiau ir atsijungti ir vėl prisijungti,- rezultatas tas pats verysad.gif Kas atsitiko, ką reiktų daryti ir kiek laiko dar tęsis tokia nesąmonė? unsure.gif
Atsakyti
Dėkoju S-moderatorei už labai greitą ir aiškų problemos sprendimą mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti