Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

QUOTE(moliugele @ 2010 10 28, 08:40)
kodėl taip yra...???

Nežinau. Taip jau kartais nutinka, tačiau tikrai ne dėl SM forumo kaltės.
Atsakyti
Gal Jus galetumete man pasakyti kame yra problema, kad as matydama tema (bet kokia) matau,kad paskutinis pasisakymas toj temoj tarkim yra siandien 10val.ryto, ieinu i ta tema ir man paskutini skelbima rodo tik vakar dienos, o tikrai zinau,kad dar turi buti skelbimu parasytu ir siandien...cia SM klaida kazkokia, ar kas cia kaltas? beveik visuose forumuose man taip karts nuo karto nutinka ir negaliu matyti paskutiniu pasisakymu. O kartais buna,kad netik paskutiniu pasisakymu nematau, o pvz. viduriniu...na tiesiog karts nuo karto truksta pasisakymu... Todel spaudau spaudau pirmyn atgal tuos psl.ir is kokio 5 karto tik staiga atsiranda visi pasisakymai g.gif kas cia kaltas? SM stringa del reklamu perkrovos? Aciu Jums uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 02 20, 13:50)
cia SM klaida kazkokia, ar kas cia kaltas?

Sakyčiau, kad naršyklė.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 02 21, 11:32)
Sakyčiau, kad naršyklė.

tai ,kad butent narsykle pakeista ir vis tiek tas pats g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 02 21, 21:44)
tai ,kad butent narsykle pakeista ir vis tiek tas pats  g.gif

O kuria naudojotės/naudojatės? Internet Explorer?
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 02 21, 21:48)
O kuria naudojotės/naudojatės? Internet Explorer?

naudojausi Exploreriu ir kaltinau ji del visu strigimu, dabar visas pc yra sutvarkytas ir naudojuosi tik Mozilla visuose psl.viskas gerai, atjunge visas reklamas ir kt. darba stabdantys niekai, visur viskas veikia isskyrus cia SM verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 21 vasario 2011 - 22:09
nezinau ar cia pataikiau su klausimu.Mane vis "atjungia"is forumo doh.gif Vos paspaudziu ätsakyti" -ismeta, reikia is naujo prisijungti doh.gif doh.gif Jau pradeda erzint kas 5 minutes prisijunginejant doh.gif

Atsakyti
QUOTE(egzigo @ 2011 03 10, 21:38)
Mane vis "atjungia"is forumo doh.gif Vos paspaudziu ätsakyti" -ismeta, reikia is naujo prisijungti

Greičiausiai problema yra susijusi su naršykle arba kompiuteriu g.gif

Kokia naršykle naudojatės?
Nebuvo kompiutery paskutiniu metu atlikta kokių nors atnaujimų (antivirusinės ar pan.)?

P.S. gal ši tema naudinga bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 02 20, 13:50)
Gal Jus galetumete man pasakyti kame yra problema, kad as matydama tema (bet kokia) matau,kad paskutinis pasisakymas toj temoj tarkim yra siandien 10val.ryto, ieinu i ta tema ir man paskutini skelbima rodo tik vakar dienos, o tikrai zinau,kad dar turi buti skelbimu parasytu ir siandien...cia SM klaida kazkokia, ar kas cia kaltas? beveik visuose forumuose man taip karts nuo karto nutinka ir negaliu matyti paskutiniu pasisakymu. O kartais buna,kad netik paskutiniu pasisakymu nematau, o pvz. viduriniu...na tiesiog karts nuo karto truksta pasisakymu... Todel spaudau spaudau pirmyn atgal tuos psl.ir is kokio 5 karto tik staiga atsiranda visi pasisakymai  g.gif kas cia kaltas? SM stringa del reklamu perkrovos? Aciu Jums uz pagalba  4u.gif

Man tas pats. Kartais padeda kai tenka keletą kartų puslapį perkrauti. Tačiau pasitaiko, kad ir tai nepadeda. Gal žinote, ką daryti?
Atsakyti
QUOTE(muza @ 2011 06 22, 11:59)
Man tas pats. Kartais padeda kai tenka keletą kartų puslapį perkrauti. Tačiau pasitaiko, kad ir tai nepadeda. Gal žinote, ką daryti?

Siūlyčiau naršyklę pasikeist (bent laikinai).

Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 06 22, 11:03)
Siūlyčiau naršyklę pasikeist (bent laikinai).

Ačiū, su Opera atidaryti sugebėjo visas žinutes.

Atsakyti
Man šiandien labai dažnai meta štai ka (vakar buvo viskas gerai).

user posted image
Atsakyti