Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

QUOTE(žemuogienė @ 2010 10 19, 09:37)
http://www.supermama...?...2936&st=168

kodėl kitai merginai pacitavus mano žinutę, matosi ne mano nikas žemuogienė, o kažkoks nikas mažoji išdykėlė, kitos merginos nikas pakeistas sniegena? kažkas čia susimakalavę  g.gif

Tai tos merginos (LigiBungos) ir pasiteiraukit, kodėl ji atsakydama pakeičia nick'us mirksiukas.gif Akivaizdu, kad ji specialiai taip daro, tik nesuprantu, koks to tikslas? g.gif
Atsakyti
Prisijungus prie SM, man rodo lentelę, kad šiam forume yra dar vienas vartotojas tokiu pat IP g.gif Ar taip gali būti?
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2010 10 19, 09:56)
Prisijungus prie SM, man rodo lentelę, kad šiam forume yra dar vienas vartotojas tokiu pat IP g.gif Ar taip gali būti?

Parašiau jums 4u.gif
Atsakyti
Laba.. pastebejau, kad atsirado naujas aplankalas SM... bet beda ta, kad su juo man nerodo favorites unsure.gif kodel taip yra? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2010 10 19, 16:09)
beda ta, kad su juo man nerodo favorites  unsure.gif 
kodel taip yra?

Tai - ne forumo klaida. Taip jau yra nustatyta.
Į klausimą 'kodėl' moderatorės turbūt neatsakys smile.gif
Atsakyti
tai tegu atsako programeriai... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 19 spalio 2010 - 15:52
QUOTE(Borzika @ 2010 10 19, 16:21)
Tai - ne forumo klaida. Taip jau yra nustatyta.
Į klausimą 'kodėl' moderatorės turbūt neatsakys smile.gif

bet tikrai nesamone unsure.gif tu papildomu aplankalu pliusas yra tai, jog nera reklamu, kurie mane nervina doh.gif bet uztad nedirba favorites, kurie man reikalingi unsure.gif o tai moderatores negali pakalbeti su valdzia, pasiklausti kodel taip yra ir gal galima kazkaip pakeisti? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
nezinau kur kreiptis, tai rasau cia. virsuje esantis alfa.lt baneris neveikia, t.y., paspaudus ant norimo straipsnio, ismeta nuoroda, kad puslapis nerastas, nors einant per alfa.lt portala, visi puslapiai egzistuoja. nors gal cia paciu alfa kureju klaida g.gif atsiprasau, jei ne cia pataikiau
Atsakyti
QUOTE(Almantaitė @ 2010 10 20, 10:30)
virsuje esantis alfa.lt baneris neveikia, t.y., paspaudus ant norimo straipsnio, ismeta nuoroda, kad puslapis nerastas

O kuriame subforume/skyrely matomas alfa.lt baneris (mano lankomuose tokio net nėr)? smile.gif
Atsakyti
siandien paskutini karta maciau ji pagrindiniame puslapyje wink.gif lankantis grozio ir sveikatos skyrelyje, jis buna desiniame sone wink.gif bet buna be visada, o pakaitom su kitomis reklamomis wink.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?...2936&st=360
pažiūrėkit 371 žinutę. pacituota esu aš, o rodo niką vėl kažkokios išdykėlės. kas čia doh.gif
Atsakyti
Kodėl įsijungus forumą per Firefox naršyklę man neleidžia atsakyti, cituoti žinučių (tiesiog po kiekviena žinute nėra pilkos juostos, ant kurios būna "cituoti", "atsakyti" mygtukai)??? Taip pat nerodo kai kurių narių logotipų bei visų šypsenėlių žinutėse...
Atsidarius forumą per Explorer naršyklę viskas gerai, viską rodo, nors anksčiau ir per Firefox viską matydavau ir galėdavau atsakinėti į žinutes... kodėl taip yra...???
Atsakyti