Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

ir man problemos su forumo atidarymu, ismeta IE klaida ir viskas, tikiuosi, kad cia tik koks sugedimas supermamoi kuri greit pateisis, o ne kokia nors nauja ideja moderatoriu.... g.gif visi kiti puslapiai veikia, tik forumas ne. Gal reiktu kokiam moderatoriu parasyti?
Atsakyti
QUOTE(marconi @ 2009 08 14, 09:10)
Gal reiktu kokiam moderatoriu parasyti?

paskaitykit paskutinius kokius 4 puslapius...

QUOTE(EVY @ 2009 08 14, 07:14)
m,bet 6 versijoje to tikrai nebuvo,man atrodo ir 7 nera. Cia naujiena manau 8 versijai o su 8 ir taip veikia. O ka tas daro konkreciai ? Nelabai suprantu  ax.gif

na koks tau skirtumas jei tau ir taip veikia. Tarkim man apskritai nerodė forumų sąrašo. Spustelėjus ant šitos ikonėlės jį ėmė rodyti. Pas mane ne 8 versija. Net tos pačios versijos turi ne po vieną variantą (taip yra pas ką nėra šito mygtuko, bet pas ką yra, tiems kiek padeda kai visai pastringa, tarkim dabar man niekas nestringa), priklauso nuo sukonfigūravimo ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 14 rugpjūčio 2009 - 08:34
Na tikiuosi greit viska pateisis, nes visa kita veikia puikiausiai ir tik del supermamos siustis kita narsykle... schmoll.gif As buvau keliom dieno isvaziavus, tai vakar net vyra uzpoliau, kad ir vel kazka su kompu padare. blink.gif Nieko kolkas nekeisiu, kad pamatyti kada viska pateisis.
Atsakyti
Kam neveikia Exploreris, reikia atnaujinimą padaryti.
Va:
http://www.microsoft...wide-sites.aspx
Ir susitvarkys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 08 14, 11:27)
Kam neveikia Exploreris, reikia atnaujinimą padaryti.
Va:
http://www.microsoft...wide-sites.aspx
Ir susitvarkys smile.gif

Pas mane atnaujintas prieš porą savaičių, bet šiandien visai puslapio neatidarė, jungiausi per Mozilą, kurios šiaip nemėgstu... blush2.gif
Atsakyti
Šiandien man puikiausiai SM forumas atsidarė su neatnaujinta IE versija, gal jau dabar viskas bus OK mirksiukas.gif , tpfu, tpfu, kad neprisikarksėčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gavrošas @ 2009 08 14, 12:52)
Šiandien man puikiausiai SM forumas atsidarė su neatnaujinta IE versija, gal jau dabar viskas bus OK  mirksiukas.gif , tpfu, tpfu, kad neprisikarksėčiau  blush2.gif

Iš ryto su IE abortavo, bet dabar jau veikia smile.gif thumbup.gif
Tikėkimės, kad problemos išspręstos mirksiukas.gif
Atsakyti
Atsiprašome, neįmanoma rasti kai kurių reikiamų failų, jeigu bandėte peržiūrėti temą, gali būti, kad ji buvo ištrinta arba perkelta.
O man va ši problema, paskelbiau naują temą ir neleidžia niekaip jos atidaryti, net neleidžia pasirinkti "Itraukti/pašalinti "standartinis" , gal ka netaip padariau? g.gif nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
gal paskelbėte subforume, kuriame yra premoderacija? tokiu atveju jos nematysite kol moderatorė nepatvirtins
Atsakyti
QUOTE(Giedruliuke @ 2009 09 21, 10:58)
Atsiprašome, neįmanoma rasti kai kurių reikiamų failų, jeigu bandėte peržiūrėti temą, gali būti, kad ji buvo ištrinta arba perkelta.
O man va ši problema, paskelbiau naują temą ir neleidžia niekaip jos atidaryti, net neleidžia pasirinkti "Itraukti/pašalinti "standartinis" , gal ka netaip padariau?  g.gif nesuprantu  blush2.gif

Internetinėse parduotuvėse atidarėte, ten reikia moderatorės patvirtinimo. luktelkite.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 09 21, 13:01)
Internetinėse parduotuvėse atidarėte, ten reikia moderatorės patvirtinimo. luktelkite.

bandysiu tada laukti smile.gif Aciu smile.gif Beja dar turiu tada klausima smile.gif gal ne visai i tema...bet pabandysiu 4u.gif o kurie forumai yra mokami?
Atsakyti
ei, gal žinote kodėl neskaičiuoja žinučių??? tik nepasakokit apie temas, kuriose jos neskaičiuojamos. man jų apskritai neskaičiuoja jau kuris laikas. rašau išsišiepus, patarimus pilstau, o skaitliukas nesisuka. plius niekaip neprasibraunu už miegamojo durų. šita problema mažesnė, ale irgi įkyri. gal žinot kaip šiuos nesklandumus išspręsti? moderatorė neatsiliepė.
Atsakyti