Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

QUOTE(Achilles @ 2009 08 13, 14:30)
O aš maniau, kad man čia vienai supermama.lt streikuoja, pasirodo reikia keisti naršyklę

supermama supermama, tik žmonės čia randa būdus kaip tai apeiti. Randa kitas naršykles ar asinaujina IE, kuris tą klaidą apeina ir tiek. Bet ji kaip tokia yra, anksčiau juk puikiausiai veikė wink.gif, kaip beje visi kiti puslapiai su tom pačiom naršyklėm taip pat veikė ir veikia iki šiol.

QUOTE(Upokšnis @ 2009 08 13, 17:40)
Vakar, kai neleido per IE atidaryti, tą patį pagalvojau: pirma diena darbe ir spėjo Sm'ą užblokuoti  lotuliukas.gif

matyt turi priežasčių dėl kurių galėjai taip pagalvoti hihihi.gif

Moderatorės prašom atidžiai patikrinti tas, kurios taip pagalvojo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 13 rugpjūčio 2009 - 17:42
Nu aš dėl SM forumo tikrai Mozillos nesisiųsiu, nes visi kiti puslapiai puikiausiai atsidaro, teks apsieiti be Forumo blush2.gif , jei SM kompiuteristai nepataisys, kad į forumą būtų galima įeiti ir su senesnėmis IE versijomis, nes Skype atnaujinau ir esu labai nepatenkinta nauja versija, senesnė versija buvo daug patogesnė. Tai tiek. Dabar pasijungiau pas draugę per Mozillą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2009 08 13, 17:40)
Vakar, kai neleido per IE atidaryti, tą patį pagalvojau: pirma diena darbe ir spėjo Sm'ą užblokuoti  lotuliukas.gif Gerai, kad kompe buvo ir Mozila  thumbup.gif

Aš tai darbe turiu tik IE verysad.gif Ir susiinstaliuoti nieko negaliu, nes neturiu administratoriaus teisių... Gi neisiu pas administratorius ir neprašysiu naujos naršyklės, kad supermamą paskaityčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet pasirodo, forumo Lo-Fi versija puikiausiai atsidaro, tai ir paskaitau per ją. Tik parašyti nieko neduoda rolleyes.gif
Atsakyti
bet tai man kazkaip keistai su ta nauja IE versija cia SM, kartais gerai veikia,kartais beviltiskai "pakimbu" bet aisku geriau nei nieko mano situacijoje...o gal as cia kad per daug narsykliu parsisiunciau,dabar net 4 turiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2009 08 13, 20:07)
bet tai man kazkaip keistai su ta nauja IE versija cia SM, kartais gerai veikia,kartais beviltiskai "pakimbu" bet aisku geriau nei nieko mano situacijoje...o gal as cia kad per daug narsykliu parsisiunciau,dabar net 4 turiu  cool.gif

Man keista, kad niekas iš SM čia neatsako, nes visi daro, ką patys sugalvoja, o paskui turėsim savo kompiuteriuose visokias Operas, Mozillas, IE ir dar krūvą daug vietos užimančių programų... schmoll.gif
Atsakyti
Gavrošai, nugi buvo Rustės žinutė užpraeitam puslapy. Bet nuo moderatorių atsakymo tai nesusitvarko. wink.gif

QUOTE(Hennessy @ 2009 08 13, 20:07)
Aš tai darbe turiu tik IE  verysad.gif

O kam darbe sm-as? A? biggrin.gif

Kai kam kažkiek padeda va šito apibrėžto langelio spustelėjimas (panašu, kad jį ne visos versijos turi).

user posted image

Atsakyti
g.gif
QUOTE(hi:) @ 2009 08 13, 21:45)
Kai kam kažkiek padeda va šito apibrėžto langelio spustelėjimas (panašu, kad jį ne visos versijos turi).

user posted image

Nesuprantu kuom padeda,8 versija turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EVY: 13 rugpjūčio 2009 - 20:22
Čia tiems kam neveikia su neatnaujinta versija wink.gif
Atsakyti
m,bet 6 versijoje to tikrai nebuvo,man atrodo ir 7 nera. Cia naujiena manau 8 versijai o su 8 ir taip veikia. O ka tas daro konkreciai ? Nelabai suprantu ax.gif
Atsakyti
nezinau kur rasyti,tai rasau cia.kazka paspaudziau klaviaturoj ir man sm puslapi rodo labai mazom raidem,net iskaityt sunku.kaip man iveikti sia beda?kitus puslapius rodo normaliai blush2.gif
Atsakyti
pabandyk Ctrl ir + kombinaciją suspaust (jei reikia keliskart kol pasidarys reikiamas dydis).Panašu, kad paspaudei Ctrl ir -.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 14 rugpjūčio 2009 - 07:24
O man su mozila neleidzia prisijungti savo vardu, raso kad toks vartotojas nerastas doh.gif
Atsakyti