Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

pas mane ta pati beda verysad.gif

Problema ta,kad su Internet Explorer nebegaliu visiskai ieiti i foruma ,issoksta lentele su uzrasu "operation aborted" ( visur kitur narsykle puikiai veikia) ir taip jau trecia diena,tik vakar galejau ryte pasijungti kazkaip. Su kitomis narsyklemis ( Google Chrome ir Mozilla Firefox) i foruma ieinu ,bet su jomis jungiantis nepripazystamas mano slaptazodis,raso josg neteisinga. Tad vakar teko susikurti nauja anketa su nauju nicu is kitos narsykles.
Esu EVY ir senokai cia uzsiregistravus ,nebezinau kaip isspresti sia problema.
Atsakyti
QUOTE(EVYEVY @ 2009 08 13, 07:35)
pas mane ta pati beda verysad.gif
Problema ta,kad su Internet Explorer nebegaliu visiskai ieiti i foruma ,issoksta lentele su uzrasu "operation aborted" ( visur kitur narsykle puikiai veikia) ir taip jau trecia diena,tik vakar galejau ryte pasijungti kazkaip. Su kitomis narsyklemis ( Google Chrome ir Mozilla Firefox) i foruma ieinu ,bet su jomis jungiantis nepripazystamas mano slaptazodis,raso josg neteisinga. Tad vakar teko susikurti nauja anketa su nauju nicu is kitos narsykles.
Esu EVY ir senokai cia uzsiregistravus ,nebezinau kaip isspresti sia problema.

čia naršyklės nustatymuose gali nepripažinti tavo slapuko.
Mozilla, turi tokią funkciją, kaip įsiminti slapukus, gal ji tavo uždėta, ir prisimenamas ne tas slapukas.

negali būti, kad naršyklė taip darytų, kad neįleidžia su teisingu.

tikiuosi IE naršyklės problemas forume sutvarkys greit.
Atsakyti
Iš tikrųjų tai apie ką rašiau ir kitos prisijungė, turėtų "susitvarkyt" ir atsinaujinus naršyklę (todėl tiems kieno naujesnė versija ji ir veikia), tik kad aišku tiek, kad normaliai turėtų veikt ir įprastom sąlygom su "sena".
Paieškosiu atnaujinimo, gal kam tiks ir toks sprendimas (aš nenaujinu, kad matyčiau kai susitaisys biggrin.gif), jungiuos per Mozillą.

Štai. Pati neišbandžiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 13 rugpjūčio 2009 - 07:54
Parsisiunciau Opera ir ta nepripazysta slaptazodzio.
Jau vienu momentu galvojau,kad gal nebeteisinga slaptazodi ivedineju,gal kokia raide didzioji buvo ar kazkas panasaus.
IE narsykle mane prisimindavo automatiskai.
Paprasiau,kad sistema man atsiustu slaptazodzi i email,bet negavau.
Bet dar yra toks reikalas,kad kai as cia prisiregistravau ivedinejau e-mail pasto adresa kuris jau senai neveikia,pasto sistema tokia nebeegzistuoja ir net jo nebepamenu. Veliau savo nustatymuose ivedziau jau egziztuojanti e-mail,bet jau abejoju ar SM sistema ji uzfiksavo.Nes negaudavau ziniu apie AZ pranesimus.
Na tikiuosiu,kad viskas susitvarkys smile.gif
Atsakyti
Panašu, kad jūs tiesiog neprisimenat tikrojo slaptažodžio ir tiek. Kol naršyklė atsimindavo, tol bėdų nebuvo, bet matyt ji atsimindavo kažką kita nei jums atrodo, kad pamenat...
Su paštu panašu taip pat, kad nesutvarkyta taip, kaip turėtų būti. Antraip greičiausiai būtumėt gavę pranešimus. Tokiu atveju kalbėt apie savaiminį susitvarkymą sunkoka. Bėda pas jus atrodo vis tik ne "ta pati".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 13 rugpjūčio 2009 - 08:02
Sveikutes 4u.gif

Siandien parsisiunciau Mozilla ir viskas veikia puikiai thumbup.gif tik gaila kad man IE versija pasinaikino, nematysiu kada pasitaisys unsure.gif
Atsakyti
Niekaip nepavyksta atsisiusti naujos IE versijos,raso atseit neatitinka mano operacines sistemos, turiu Windows XP tokiai ir siunciuosi,kazkokie X failai arba as kazka ne taip darau g.gif Turbut reiks laukti kol SM viskas susitvarkys.
Atsakyti
Pagaliau pavyko atnaujinti EI narsykle clap.gif
Pasirodo reikejo parsisiusti 7 versija o paskui tik leido atsisiusti 8 .
Pas mane matyt buvo 6.

Dabar kai prisijunginejau per IE atsimine mano slaptazodi ,bet dar vis nezinau ar ji as teisingai atsimenu blush2.gif
Bandziau pasikeisti e-mail ,bet ten reikia slaptazodzio,bandziau ivesti koki prisimenu,bet jo nepriima doh.gif matyt as savo slaptazodi blogai prisimenu doh.gif
Matau ,kad ten uzrasytas senas e-mail i kuri ieiti negaliu unsure.gif
Kaip man dabar suzinoti slaptazodi ?
Atsiprasau ,as cia jau
poster_offtopic.gif

EVYEVY
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EVY: 13 rugpjūčio 2009 - 10:37
O aš maniau, kad man čia vienai supermama.lt streikuoja, pasirodo reikia keisti naršyklę, nors dabar išėjo pasijungti, bet neina dėti šypsenėlių paspaudus šone kairėj pusėj, galiu tik padėti šypsenėlę pati, su klaviatūra smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif jau veikia clap.gif clap_1.gif parsisiunčiau mozilla, galiu dėt kokias noriu šypsenėles yahoo.gif
Atsakyti
Aš parsisiunčiau ''Google Chrome" naršyklę, puikiai SM atidarynėja thumbup.gif thumbup.gif , bo dvi dienas niekas nebeįleido doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2009 08 12, 22:28)
O aš jau galvojau, kad darbe supermamą man užblokavo  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Vakar, kai neleido per IE atidaryti, tą patį pagalvojau: pirma diena darbe ir spėjo Sm'ą užblokuoti lotuliukas.gif Gerai, kad kompe buvo ir Mozila thumbup.gif
Atsakyti