Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

Sveiki,
vartau sau skelbimus ar paplepejimus ir paskutiniu metu man daug nuotrauku nerodo (visur tik x ir uzrasas 'User Posted Image') Ka tai reiskia?Internetas grybauja ar kas?Ar as tik viena nematau ar visi?Anksciau lygtai taip nebuvo... g.gif
Buciau dekinga uz atsakyma
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Nemanau, kad tai forumo klaida, tačiau nežinau, kurioje temoje galėčiau užklausti... doh.gif
Kaip nuo šiol reikia pasikeisti nick'ą (ar tai jau nebeįmanoma?), jei naujos (senoji jau uždaryta) "Užsakymai vardo pakeitimui" temos nesulaukiu jau savaitę, o nick'ą pasikeisti norėčiau... unsure.gif

Iš anksto dėkoju už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny.: 20 liepos 2009 - 13:35
Jenny, o kodėl pati nepaskelbi naujos temos? Juk nebūtina laukti, kol tai padarys kažkas kitas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 20 liepos 2009 - 14:05
QUOTE(hi:) @ 2009 07 20, 15:03)
Jenny, o kodėl pati nepaskelbi naujos temos? Juk nebūtina laukti, kol tai padarys kažkas kitas.  smile.gif

šią temą atidaro moderatoriai, jei neklystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenny. @ 2009 07 20, 15:13)
šią temą atidaro moderatoriai, jei neklystu  g.gif

taip, temos kelios yra padarytos, bet jos nepatvirtintos.

kadangi nikų nėra kam keisti - neturim naujo admino, tad belieka prašyti pačios Supermamos.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 07 20, 16:11)
kadangi nikų nėra kam keisti - neturim naujo admino, tad belieka prašyti pačios Supermamos.

Na, parašyti AŽ supermamai man nepavyko, todėl tikriausiai teks laukti... sad.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu dažnai lankausi temoje 'Avatarų paieškos', tačiau daugelio paveiksliukų nepavyksta pamatyti. Būna tik užrašas 'User posted image'. Kodėl taip būna? Mano internetas negrybauja, nes su kitomis temomis nieko panašaus nebūna.

Atsakyti
Laba diena 4u.gif Tikiuosi čia atėjau, bo kitur neatitinka mano problemos temos. Bėda tame, kad pradėjo rodyti man viską anglų kalba. Atsakymo mygtukas angliškai, nustatymai angliškai g.gif gal kas žino kaip pakeist ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2009 07 29, 16:27)
Laba diena  4u.gif  Tikiuosi čia atėjau, bo kitur neatitinka mano problemos temos. Bėda tame, kad pradėjo rodyti man viską anglų kalba. Atsakymo mygtukas angliškai, nustatymai angliškai  g.gif  gal kas žino kaip pakeist ?  g.gif

Jei patrauksi puslapį iki galo žemyn, kairėje pusėje pamatysi išsiskleidžiantį meniu, kur bus nurodyta English. Pasikeisk į lietuvių ir viskas atsisatys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2009 07 29, 16:27)
Laba diena  4u.gif  Tikiuosi čia atėjau, bo kitur neatitinka mano problemos temos. Bėda tame, kad pradėjo rodyti man viską anglų kalba. Atsakymo mygtukas angliškai, nustatymai angliškai  g.gif  gal kas žino kaip pakeist ?  g.gif

pačioj pačioj forumo apačioj , po visu dalyvių sąrašo pažiūrėk ten yra pasirinkimas kalbos , ten pasikeisk į LT . sėkmes .
Atsakyti
Nieko nesuprantu blink.gif Noriu perskaityti vieną temą, bet pasirodo toks grėsmingas užrašas:

Įspėjimas: Apsilankydami šioje svetainėje galite pakenkti savo kompiuteriui!
Tinklalapyje www.supermama.lt yra elementų iš svetainės lines.net.ua, kuriuose yra kenksmingų programų – programinės įrangos, galinčios pakenkti jūsų kompiuteriui arba kitaip veikiančios be jūsų žinios. Vien apsilankius kenkėjiškų programų turinčioje svetainėje jūsų kompiuteris gali būti užkrėstas.
Atsakyti
Paskutiniu metu labai sunku naudotis forumu, jei jungiesi per "Internet Explorerio" naršyklę. Vos juda, vos "suka", meta klaidas. Su kitomis naršyklėmis (na bent Firefox'u) viskas normaliai. Per IE pirmąją dienos dalį forumu naudotis apskritai buvo neįmanoma, šiuo metu vos vos vos juda, naudotis labai nepatogu.
Tai nėra mano kompiuterio problema, apie tai šiandien teko girdėti ne iš vieno forumo nario.
Atsakyti