Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

Jei tuo pačiu metu daug būna prisijungusių narių, daug temų vartomų, tai todėl ir stabdo doh.gif Man irgi šiandien nusmigo išvis SM rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki, jau turbut trys dienos kaip meginu ieiti i SM favoritus, bet rodo tik balta lapa ir viskas g.gif cia SM ar kame saknys ?
P.S. ieiti bandziau ne is vieno kompiuterio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2009 01 01, 20:33)
Sveiki, jau turbut trys dienos kaip meginu ieiti i SM favoritus, bet rodo tik balta lapa ir viskas  g.gif  cia SM ar kame saknys ?
P.S. ieiti bandziau ne is vieno kompiuterio  unsure.gif

Jau šioje temoje buvo rašoma, kad reik nusistatyt SM forumo apvalkalą. Nustatymus rasite forumo tituliniame psl, apačioj, kairėj pusėj.
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 01 05, 17:46)
Jau šioje temoje buvo rašoma, kad reik nusistatyt SM forumo apvalkalą. Nustatymus rasite forumo tituliniame psl, apačioj, kairėj pusėj.

labai aciu, jau radau 4u.gif
Atsakyti
šypsenėlių lentėlėj yra ir beee, ir bebe. ir abu rodo tą patį. ne tokia ir klaida jau čia, bet vis tiek:))
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2009 01 25, 10:27)
šypsenėlių lentėlėj yra ir beee, ir bebe. ir abu rodo tą patį. ne tokia ir klaida jau čia, bet vis tiek:))

Ačiū už pastebėjimą 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, mane domina, kodel kasdien (kasryt tiksliau) 6 val. ryto "uzluzta" SM forumas?
Visada narsau narsau, ir butent tuo metu pulapis laaabai ilgai kraunasi, kol galu gale "ismeta" kazkoki Gateway berods uzrasa.. Cia tikrai ne mano pc kvailioja, nes kitus tinklapius krauna geriausiai, o SM kazkas nutinka...
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2009 01 30, 00:56)
Sveiki, mane domina, kodel kasdien (kasryt tiksliau) 6 val. ryto "uzluzta" SM forumas?
Visada narsau narsau, ir butent tuo metu pulapis laaabai ilgai kraunasi, kol galu gale "ismeta" kazkoki Gateway berods uzrasa.. Cia tikrai ne mano pc kvailioja, nes kitus tinklapius krauna geriausiai, o SM kazkas nutinka...

Gali būti, kad čia visai ne forumo klaida. Gal serveris tvarkomas arba interneto tiekėjai kažką keičia... rolleyes.gif
Atsakyti
man lygiai tas pats būna jei jungiuos vėlai naktį arba ryte g.gif kitus puslapius krauna puikiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 30 sausio 2009 - 21:06
kodėl forumas apie 6-7 ryto niekaip neužsikrauna? žinute parašyt leidžia, bet paspaudus atsakyti kraunas kraunas ir rašo 'getaway time out', bet po kurio laiko atsigavus būna įdėtos 2-3 vienodos žinutės. tik nereikia aiškint kad tai interneto bėda, nes su keliais tiekėjais taip. ar tuo laiku vykdoma kokia profilaktika?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 30 kovo 2009 - 06:44
QUOTE(l'eau @ 2009 03 30, 06:43)
kodėl forumas apie 6-7 ryto niekaip neužsikrauna? žinute parašyt leidžia, bet paspaudus atsakyti kraunas kraunas ir rašo 'getaway time out', bet po kurio laiko atsigavus būna įdėtos 2-3 vienodos žinutės. tik nereikia aiškint kad tai interneto bėda, nes su keliais tiekėjais taip. ar tuo laiku vykdoma kokia profilaktika?

Kelis kartus ir aš bandžiau ryte pasijungt, bet nepasikrovė. Tirkai čia ne SM forumo problema. Gali būti, kad tai susiję su serveriu. Mat juos tvarko būtent naktimis, kad netrikdytų svetainių darbo smile.gif
Atsakyti
Kai gaunu asmeninę žinutę, į el. pašto adresą ateina keli pranešimai iš karto.
Rekordas buvo vakar, kai dėl vienos asmeninės žinutės gavau net 7 el. laiškus blink.gif

O šiandien gavau porą laiškų apie žinutę, kuri atėjo vakar (apie ją ir vakar buvau informuota el. paštu).

Jeigu dėl visų až taip informuojami forumo dalyviai, tai turėtų papildomai apkrauti jūsų serverius.
Atsakyti