Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 11 06, 08:40)
Gali būti,kad tema užrakinta ax.gif .Pabandyk kitoje rašyti smile.gif

Dėkoju už atsakymą,bet, kad aš galiu rašyt toj temoj , oji ne.
Atsakyti
QUOTE(ramintyte @ 2008 11 06, 09:50)
Dėkoju už atsakymą,bet, kad aš galiu rašyt toj temoj , oji  ne.

Ji turėjo po registracijos gaut patvirtinimo laiškutį į el.paštą, kur turi paspaust ant nuorodos. Šiuo metu ji turbut yra Validating? g.gif
Atsakyti
Sveikutes, nezinau ar cia tiktai man, bet skaitinejant sunu foruma pereinant is pirmo i antra puslapi, labai toli nukelia g.gif net i vakarykstes zinutes, man atrodo kad dingsta daug temu ax.gif nes sekant pagal data ir laika, tai nukelia net i vakarykstes temas unsure.gif pastebejau ne viena karta, todel jau po "n"-tojo karto jau rasau uzklausima, kaip cia ivyksta g.gif nes jei susirandu tema per paieska, ismeta man nerodyto puslapio tema., o verciant puslapius jos pradingsta verysad.gif g.gif
Atsakyti
Parašiau kitur, bet galvoju, kad visgi čia prie forumo klaidų galima priskirti. Ar kam nors dar dingsta parašytos žinutės? Jau kelis kartus taip buvo. Parašiusi žinutę ir paspaudus `siųsti` palaukiu, kad pamatyčiau savo žinutę patalpintą. Vėliau kai kurių nebelieka.
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 12 07, 20:50)
Parašiau kitur, bet galvoju, kad visgi čia prie forumo klaidų galima priskirti. Ar kam nors dar dingsta parašytos žinutės? Jau kelis kartus taip buvo. Parašiusi žinutę ir paspaudus `siųsti` palaukiu, kad pamatyčiau savo žinutę patalpintą. Vėliau kai kurių nebelieka.

Kažin kokių žinučių nelieka? g.gif Gal jos kartais kertasi su forumo taisyklėmis? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 12 08, 15:59)
Kažin kokių žinučių nelieka? g.gif Gal jos kartais kertasi su forumo taisyklėmis?  rolleyes.gif

Pirmą kartą kai dingo, tai taip ir pagalvojau g.gif Nes tada nebuvau tikra, kad visiškai į temą rašau, bet kad paskui dingdavo ir visai normalios žinutės. Pvz vakar rašiau į temą `Sapnuojame toliau`, aprašiau savo sapną ir paprašiau komentaro. Tai visiškai į temą, sapno turinys lyg nieko nepažeidė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 12 08, 17:45)
Pirmą kartą kai dingo, tai taip ir pagalvojau g.gif Nes tada nebuvau tikra, kad visiškai į temą rašau, bet kad paskui dingdavo ir visai normalios žinutės. Pvz vakar rašiau į temą `Sapnuojame toliau`, aprašiau savo sapną ir paprašiau komentaro. Tai visiškai į temą, sapno turinys lyg nieko nepažeidė biggrin.gif

Tai gal užstrigo žinutės išsiuntimas? g.gif Žinok neradau nei prie esamų žinučių, nei prie ištrintų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 12 08, 19:04)
Tai gal užstrigo žinutės išsiuntimas? g.gif Žinok  neradau nei prie esamų žinučių, nei prie ištrintų doh.gif

Nežinau, kas ten yra, gal dar kas atsiras, kam dingsta biggrin.gif O aš atidžiau žiūrėsiu, ar tikrai pasitalpino žinutė, ir ar po didesnio atidumo vis vien dings biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sufi: 08 gruodžio 2008 - 19:23
Sveiki, atėjau pasiskųsti, tikiuosi ten pataikiau smile.gif
Paskutines dvi-tris dienas labai sunkiai vartosi SM, o dažnai pakimba atrašant ar net neužsikrauna - rašo " 502 Bad gateway" arba "500 internal service error". Čia mano ar forumo bėda? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(HulaHoop @ 2008 12 12, 16:33)
Paskutines dvi-tris dienas labai sunkiai vartosi SM, o dažnai pakimba atrašant ar net neužsikrauna - rašo " 502 Bad gateway" arba "500 internal service error". Čia mano ar forumo bėda? unsure.gif

Forumo smile.gif Gal ką nors tvarko. Man irgi dažnai šiom dienom taip būna.
Atsakyti
QUOTE(HulaHoop @ 2008 12 12, 16:33)

ačiū, bandysime žiūrėti kas vyksta. bigsmile.gif
Atsakyti
Taip, išties dažnai apie vidurdienį pakimba SM. Pirma irgi maniau, kad mano interneto bėda tai, bet vyras pasakė, kad tai serverio kaltė.
Atsakyti