Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

buvo tema ir pradingo g.gif .per prenumerata neatsidaro,meta forumu pranesima.tai cia reikia suprast,kad istrynet?ir tipo kurtis nauja tema unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linaac @ 2008 09 19, 23:44)
buvo tema ir pradingo g.gif .per prenumerata neatsidaro,meta forumu pranesima.tai cia reikia suprast,kad istrynet?ir tipo kurtis nauja tema  unsure.gif

jeigu ištryne reiškia galbūt neatitiko taisyklių, pvz, buvo reklaminė ir pan...
Jei ne gali būt, kad sujungė su kita, nes buvo panaši.O galbūt dėl tos pačios priežastis ir ištrynė.
Jei sujungė galima susekti per žinutes. Atsimeni, kada sukūrei tema ir žiūrėk į žinutes savo maždaug toje pačioje dienoje. rasi vadinasi tema sujungta. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Daivuliukas @ 2008 09 17, 21:19)
kodel man meta forumo klaida, kai noriu tema sukurti?

kokiame skyriuje bandai ją kurti? jeigu neklystu yra tokių skyrių kuriuose temas galima kurti tik nuo 100žinučių g.gif
Atsakyti
QUOTE(fyfokaite @ 2008 09 10, 15:54)
o kodel kai as bandau ikelti nuotrauka man ismeta Dinaminiai puslapiai [IMG] žymėse neleidžiami ?

Apie tai jau buvo kalbėta, tereikėjo tik pasinaudot paieška rolleyes.gif
Vadinas, nuotraukos galūnė nesibaigia jpg/gif smile.gif

QUOTE(Daivuliukas @ 2008 09 17, 21:19)
kodel man meta forumo klaida, kai noriu tema sukurti?

QUOTE(Wiqtea @ 2008 09 20, 13:27)
kokiame skyriuje bandai ją kurti? jeigu neklystu yra tokių skyrių kuriuose temas galima kurti tik nuo 100žinučių g.gif

Gali būti, kad reik 100 žinučių user posted image Bet kai kurie skyreliai (pvz, konsultantų) palikti tik skaitymui, nes nebutim, kas konsultuoja rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki. Norėjau paklausti ar forume gali būti du žmonės tuo pačiu niku g.gif Nežinau ar toje temoje klausiu

jolia

Naujokas
*

Grupė: Naujokai
Žinutės: 6
Prisijungė: 2008 01 31
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolia: 22 rugsėjo 2008 - 21:31
QUOTE(jolia @ 2008 09 22, 22:28)
Sveiki. Norėjau paklausti ar forume gali būti du žmonės tuo pačiu niku  g.gif Nežinau ar toje temoje klausiu

jolia 
Naujokas
*

Grupė: Naujokai
Žinutės: 6
Prisijungė: 2008 01 31

Negali schmoll.gif Tiesiog ta narė galėjo padaryt tarpą prieš vardą ar po jo smile.gif
Atsakyti
laba diena gal galit padeti: forume kai susirasineju man nerodo nauju zinuciu, turiu iseiti ir vel ieiti, tada parodo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2008 09 27, 09:26)
laba diena gal galit padeti: forume kai susirasineju man nerodo nauju zinuciu, turiu iseiti ir vel ieiti, tada parodo. 4u.gif

Nebūtina išjungti naršyklę, užtektų atnaujinti langą, t.y. spausti naršyklės viršuje refresh (reload, žiūruint, kokia naršyklė) ir psl atsinaujins wink.gif Arba ant klaviatūros paspaust mygtuką F5 smile.gif
Atsakyti
Nežinau kas čia nutiko, bet man SM langa rodo baltą, t.y. be jokio fono. Viskas išbarstyta.. Jei uždedu kitą apvalkalą, pvz, "dobilas", tai viskas atsistato į savo vietas, o su apvalkalu SuperMama kažkokiąc nesąmonę rodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga555 @ 2008 10 11, 18:07)
Nežinau kas čia nutiko, bet man SM langa rodo baltą, t.y. be jokio fono. Viskas išbarstyta.. Jei uždedu kitą apvalkalą, pvz, "dobilas", tai viskas atsistato į savo vietas, o su apvalkalu SuperMama kažkokiąc nesąmonę rodo  g.gif

Jau pasitaisė viskas smile.gif
Atsakyti
Parasius ilga zinute, daznai pasirodo klaida, kad "iterpete daugiau sypseneliu, nei leidzia administratorius". Kaip zinoti, kiek tu sypseneliu galima iterpti, ir kaip rasant zinute pamatyti, kad jau limitas isnaudotas?
Atsakyti
QUOTE(athina @ 2008 10 19, 21:55)
Parasius ilga zinute, daznai pasirodo klaida, kad "iterpete daugiau sypseneliu, nei leidzia administratorius".  Kaip zinoti, kiek tu sypseneliu galima iterpti, ir kaip rasant zinute pamatyti, kad jau limitas isnaudotas?

jei gerai pamenu daugiausia galima dėti 20 smailiku g.gif
Atsakyti
QUOTE(athina @ 2008 10 19, 21:55)
Parasius ilga zinute, daznai pasirodo klaida, kad "iterpete daugiau sypseneliu, nei leidzia administratorius".  Kaip zinoti, kiek tu sypseneliu galima iterpti, ir kaip rasant zinute pamatyti, kad jau limitas isnaudotas?

Čia ne klaida, o limitas wink.gif O pasitikrint galima paspaudus "Peržiūrėti žinutę" 4u.gif

QUOTE(Lera @ 2008 10 19, 22:42)
jei gerai pamenu daugiausia galima dėti 20 smailiku  g.gif

Aha, 20 drinks_cheers.gif
Atsakyti