Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 08 07, 22:02)
Ir man dažnai taip būna,jei mokėčiau įkelt nuotrauką parodyčiau kaip yra iš tikro,nes gal nelabai ir tave,ir mane suprato,nes kartą  dėl to rašiau berods į šitą temą

Siūlau padaryt print screen (kliaviatūroj spec klavišas) ir įkelt į temą kas ne taip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 08 08, 15:12)
Siūlau padaryt print screen (kliaviatūroj spec klavišas) ir įkelt į temą kas ne taip  rolleyes.gif

na bent jau mano atveju print screen'as nepades, na nezinau kaip paaiskinti savo problema. Bandysiu dar karta
tarkim, kad kazkurioje temoje yra prirasyta 30 ziniuciu, is kuriu 20 yra viename puslapyje, o kitos 10 kitame. tai vat as atsidarius tema matau pirmajame lape 7 zinutes ir antrajame 10, o tos likusios 13 atsiranda daug kartu paspaudus refresh mygtuka, arba atejus veliau i ta tema. Kita iseitis perskaityti dingusias zinutes yra spausti mygtuka atsakyti ir paskaityti ten rodomas paskutines 10 zinuciu, bet 3 vistiek lks neperskaitytos. (sis budas tinkamas tik tuo atveju jei dingusios zinutes yra tik viename pulapyje, o kitas dar nepradetas).
beje daznai buna taip kad ir to antro puslapio nesimato. Favorites rodo kad temoje yra nauju zinuciu, o i ja iejus matau tik pvz vakar dienos zinutes, arba siandienos ryto.
nu nemoku aiskiai paaiskinti. tikiuosi suprasit ir padesit
aciu
Atsakyti
Matau čia naršyklės problema, pabandyk SM prisijungt su kita naršykle wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 08 08, 17:36)
Matau čia naršyklės problema, pabandyk SM prisijungt su kita naršykle wink.gif

aciu 4u.gif pabandysiu
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 08 08, 15:12)
Siūlau padaryt print screen (kliaviatūroj spec klavišas) ir įkelt į temą kas ne taip  rolleyes.gif

Vat tas ir yra,kad print screen padaryt moku,o kaip toliau jį apdorot ne.
Atsakyti
atsidaryt paint'ą ir padaryti paste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 08 08, 20:53)
atsidaryt paint'ą ir padaryti paste smile.gif

Ačiū,išėjo.Bandysiu įkelt
Atsakyti
Pavyzdžiui temoj Lygink ir laimėk,man rodo user posted image vakar dienos žinutes,nors realiai yra šiandien visas kalnas žinučių.Ir taip daugelyje temų

P.S.Kaip sumažinti tokias nuotraukas,kitą kartą jau tvarkingai kelsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MIKIENĖ: 08 rugpjūčio 2008 - 21:14
LABA DIENA NORECIAU PAGALBOS 4u.gif TURIU PROBLEMELE TRUPUTI PRISIVIRIAU KOSES blush-anim-cl.gif2:PASIDARIAU VAIKO LYNIOUTE BET POTO NOREJAU JA ISTRINTI doh.gif KAZKA PASPAUDUS ISVIS PRADINGO VISI PAVEIKSLIUKAI(KITU MAMU LOGOTIPAI,SYPSENELES)IR NEINA RASYTI JOKIU ZINUCIU. doh.gif verysad.gif LABAI LAUKIU ATSAKYMO.JEI KAS HGALIT TAI PADEKIT MAN 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 08 08, 22:12)
Pavyzdžiui temoj Lygink ir laimėk,man rodo user posted image ...

Labai jau maža nuotraukėlė, net su akiniais neįžiūriu ax.gif Gal galima įkelt didesnę į intern.fotoalbumą, o čia nuorodą? rolleyes.gif

QUOTE(@rika@ @ 2008 08 10, 10:37)
LABA DIENA NORECIAU PAGALBOS 4u.gif TURIU PROBLEMELE TRUPUTI PRISIVIRIAU KOSES blush-anim-cl.gif2:PASIDARIAU VAIKO LYNIOUTE BET POTO NOREJAU JA ISTRINTI doh.gif KAZKA PASPAUDUS ISVIS PRADINGO VISI PAVEIKSLIUKAI(KITU MAMU LOGOTIPAI,SYPSENELES)IR NEINA RASYTI JOKIU ZINUCIU. doh.gif  verysad.gif LABAI LAUKIU ATSAKYMO.JEI KAS HGALIT TAI PADEKIT  MAN 4u.gif

Gal ši tema padės? smile.gif
Atsakyti
o kodel kai as bandau ikelti nuotrauka man ismeta Dinaminiai puslapiai [IMG] žymėse neleidžiami ?
Atsakyti
kodel man meta forumo klaida, kai noriu tema sukurti?
Atsakyti