Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

QUOTE(insi @ 2008 07 07, 20:44)
tikrai negali būt, kad dedasi. yra tema kur aptariamos priaugintojos ir kuria ne atskiros tuo užsiimančios merginos, o yra bendra tema bet jūsų tema matyt buvo reklaminė. tokios temos ir žinutės  forume yra draudžiamos ir yra trinamos. jei norite ne aptarinėti tai, o skelbti, kad teikiate tokią paslaugą, temą turite kurti čia ir laukti kol patvirtins.

na okis tada pabandysiu ten susikurti mirksiukas.gif o patvirtinima i az atsius?
Atsakyti
Sveiki, gal galite pagelbeti? Man labai keistai rodo forumo langa, t.y. nebeliko grazaus fono, fonas baltas ir seip visos nuorodos ant kuriu reik spausti ismetytos, anksciau visada viskas budavo gerai g.gif
Atsakyti
Dažnai atidariusi forumą, pamatau tik 20 temų, esu nustačiusi 40, puslapio perkrovimas nepadeda unsure.gif
P.S. Naudoju Mozilla Firefox naršyklę.
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2008 07 28, 21:31)
Dažnai atidariusi forumą, pamatau tik 20 temų, esu nustačiusi 40, puslapio perkrovimas nepadeda unsure.gif
P.S. Naudoju Mozilla Firefox naršyklę.

Tai gal daugiau temų tam skyrelyje ir nėr? g.gif Pas mane irgi nustatyta ant 40, tai rodo normaliai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 07 29, 10:57)
Tai gal daugiau temų tam skyrelyje ir nėr? g.gif

Man beveik visuose forumuose pirmame puslapyje nepasikrauna visos temos, tik nuo antro arba nuo trečio puslapio parodo nustatytų 40 temų unsure.gif kąži kodėl.... mastau.gif
Atsakyti
man jau kokia savaite kai forume neveikia back kad gryzti i praejusi puslapi, taip gryzta bet iki pat pradinio forumo puspapio ne schmoll.gif rodo kad uzkrauna bet vistiek lieku tape paciame g.gif
Atsakyti
QUOTE(kgintare @ 2008 07 08, 10:31)
Sveiki, gal galite pagelbeti? Man labai keistai rodo forumo langa, t.y. nebeliko grazaus fono, fonas baltas ir seip visos nuorodos ant kuriu reik spausti ismetytos, anksciau visada viskas budavo gerai  g.gif

man ir taip buvo vieną dieną, nieko nedariau, tiksliau išbandžiau viską - ir f5 ir perkovimą ir t.t. bet tiesiog palikau kaip yra, kitą dieną veikė gerai.
su opera viskas buvo ok.
Atsakyti
QUOTE(kepuryte @ 2008 07 31, 00:13)
man jau kokia savaite kai forume neveikia back kad gryzti i praejusi puslapi, taip gryzta bet iki pat pradinio forumo puspapio ne  schmoll.gif  rodo kad uzkrauna bet vistiek lieku tape paciame  g.gif

ir man lygiai tas pats
Atsakyti
sveiki,
nezinau ar cia rasau, bet susiduriau su tokia problemele. Iejus i favorites matau, kad vienoje is mano uzsiprenumeruotu temu yra nauju zinuciu, paspaudus ant temos man tu nauju zinuciu nerodo, rodo tik ankstenes. Kad atsirastu mano norimos zinutes turiu labai daug kartu spausti refresh arba spausti mygtuka atsakyti ir skaityti paskutines 10 zinuciu, kur rodo atsakymo lange.
Arba buna dar ir taip, kad viename puslapyje tos pacio temos rodo 20 ziniuciu is 40-ties, bet yra galimybe pereiti i kita sekanti psl ir skaityti toliau, tik kad daznai nesuprantu apie ka kalba eina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(opyte @ 2008 08 06, 18:01)
sveiki,
nezinau ar cia rasau, bet susiduriau su tokia problemele. Iejus i favorites matau, kad vienoje is mano uzsiprenumeruotu temu yra nauju zinuciu, paspaudus ant temos man tu nauju zinuciu nerodo, rodo tik ankstenes. Kad atsirastu mano norimos zinutes turiu labai daug kartu spausti refresh arba spausti mygtuka atsakyti ir skaityti paskutines 10 zinuciu, kur rodo atsakymo lange.
Arba buna dar ir taip, kad viename puslapyje tos pacio temos rodo 20 ziniuciu is 40-ties, bet yra galimybe pereiti i kita sekanti psl ir skaityti toliau, tik kad daznai nesuprantu apie ka kalba eina  verysad.gif

1, Dažnai spaudinėt refresh reikia, nes naršyklė forumą "pasiima į atmintį", kad nereikėtų pastoviai iš naujo siųstis foumo ir prekrovinėt.
2, Neleidžia perskaityt antro psl? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 08 07, 09:42)
1, Dažnai spaudinėt refresh reikia, nes naršyklė forumą "pasiima į atmintį", kad nereikėtų pastoviai iš naujo siųstis foumo ir prekrovinėt.
2, Neleidžia perskaityt antro psl? g.gif

1. bet refresh spaudineti reikia tik iejus i mano norima skaityti puslapi, daznai buna gerai bet kartais doh.gif
2. ne, antra psl skaityti leidzia, bet pirmajame matau ne visas zinutes
Atsakyti
QUOTE(opyte @ 2008 08 06, 18:01)
sveiki,
Arba buna dar ir taip, kad viename puslapyje tos pacio temos rodo 20 ziniuciu is 40-ties, bet yra galimybe pereiti i kita sekanti psl ir skaityti toliau, tik kad daznai nesuprantu apie ka kalba eina  verysad.gif

Ir man dažnai taip būna,jei mokėčiau įkelt nuotrauką parodyčiau kaip yra iš tikro,nes gal nelabai ir tave,ir mane suprato,nes kartą dėl to rašiau berods į šitą temą
Atsakyti