Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

QUOTE(Ambrozija @ 2008 06 07, 17:26)
Kai buvo masiškai skundžiamąsi, kad neateina prenumerata, tai iškart įtarinėjom forumą. Šiuo metu skundų nėr, todėl manom, kad tai dėl jūsų el.pašto arba nustatymai SM forume kalti.

Na nežinau, po to masinio skundimosi ir jūsų sutvarkymo pas mane niekas nesusitvarkė, nustatymai pas mane tokie, kokie ir buvo, o į paštą iki to masinio sugedimo pranešimus gaudavau, vadinasi ne paštas ir nustatymai kalti...
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 06 07, 15:06)
Kad ir išsitrina temos su žinutėmis, bet skaičius nuo to nepasikeičia. Gal čia ši gali būti problema g.gif

Dėkui, aš po to taip pat pagalvojau
Atsakyti
norėjau paklaust, kodėl šio nario profilį rodo taip :
user posted image
t.y. lyg narys turėtų 2 nikus vienu metu g.gif
Atsakyti
sveikutes....o man siandien neleidzia rasyti jokios zinutes (ir jokio uzraso neismeta) i sportas ir dieta>bodyflekso klubas g.gif nesuprantu kodel unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 06 13, 07:00)
user posted image

"Karbynė" yra užrašas avatare
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2008 06 16, 11:11)
"Karbynė" yra užrašas avatare

O tai koks tada nikas?Kažkokia mistika g.gif
Atsakyti
čia vadinas vienas blondinų, pasivadinęs '______' ir nukopinęs karbynės avatarą doh.gif nes toks narys tikrai yra, o čia žiūriu ir 2 nikus matau..
Atsakyti
blush2.gif esu naujoke ir gal ne i tema parasysiu bet noriu paklaust ar labai blogai ,kad rasau ne lietuviskom raidem ?ant paprastos klaveturos tai paprasta rast lietuviskas raideles ,o ant nesiojamo tai kazkaip nelabai as jas randu arba reik kiekvienam zodziuj jungt pagalbine funkcija o tai doh.gif ,ar tai gali but pasalinimo priezastis?
Kazkuriam forume prasiau padet naudotis super mamu puslapiu ,tai gavau komentara ,kad visu pirma reik lietuviskai rasyt blush2.gif
Atsakyti
Auryte.g tikrai nėra blogai, tiesiog susitaikyk kad čia yra visokių kuriems svarbiau ne ką tu rašai o kaip rašai , į tokius dalyvius siūlau tiesiog nekreipt dėmesio ir tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 06 13, 07:00)

o geras kaip tik dėl šito atėjau paklaust, nes paliko įdomu, tai galima reiškias ir ženklais tokiais nikus kurti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auryte.g @ 2008 06 16, 21:34)
blush2.gif esu naujoke ir gal ne i tema parasysiu bet noriu paklaust ar labai blogai ,kad rasau ne lietuviskom raidem ?ant paprastos klaveturos tai paprasta rast lietuviskas raideles ,o ant nesiojamo tai kazkaip nelabai as jas randu arba reik kiekvienam zodziuj jungt pagalbine funkcija o tai  doh.gif ,ar tai gali but pasalinimo priezastis?
Kazkuriam forume prasiau padet naudotis super mamu puslapiu ,tai gavau komentara ,kad visu pirma reik lietuviskai rasyt  blush2.gif

už tai nebes, bet šveplą tekstą skaityt nėra malonu.
Atsakyti
Gerbiami moderatoriai, eilinį kartą paprašysiu išspręsti mano problemą, negaunu pranešimų į paštą (nors sakote, kad šią problemą sutvarkėt ir kalti mano nustatymai, bet taip nėra, mano nustatymai geri, o pranešimų po to jūsų masinio sugedimo taip ir negaunu) ir niekaip neduoda įeiti į temą "maisto gaminimas su zepter", jei tik atidarau šią temą, ji nepasikrauna, ją gali krauti nors ir visą dieną, tuo tarpu su kitom temom jokių problemų nėra. Ačiū.
Atsakyti