Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

QUOTE(Ambrozija @ 2008 05 28, 11:49)

Čia puslpio plotis išsikraipo dėl per didelio įkelto paveikslėlio  doh.gif Tenka pelyte tampyt psl, kai nori atsakyt/cituot kitą postą.

schmoll.gif ne, taip nesidaro... dar kartą bandau paaiškinti... yra fonas ir yra sritis, kur rašom postus. tai paveikslėlis kai yra platesnis už postų rašymo srities plotį - tada ir paveikslėlio viso nesimato ir mygtukų citavimo ir t.t. ir nėra už ko patempti, kad pamatytum... todėl ir problema tai.... jei būtų galima patampyt - nebūtų problemos (aš kompiuteristė....). Kitose temose ta "postų sritis" tamposi, o vat dietų forume - ne. Ką bedarytum - ji lieka vienodo pločio.
Atsakyti
Gal nepritaikyta visoms naršyklėms g.gif Man buvo receptų skyrelyje, kad nesitampė kai naršiau per Opera, o kai atsidariau per Mozilla pradėjo tampytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saksona @ 2008 05 29, 23:07)
schmoll.gif  ne, taip nesidaro... dar kartą bandau paaiškinti... yra fonas ir yra sritis, kur rašom postus. tai paveikslėlis kai yra platesnis už postų rašymo srities plotį - tada ir paveikslėlio viso nesimato ir mygtukų citavimo ir t.t. ir nėra už ko patempti, kad pamatytum... todėl ir problema tai.... jei būtų galima patampyt - nebūtų problemos (aš kompiuteristė....). Kitose temose ta "postų sritis" tamposi, o vat dietų forume - ne. Ką bedarytum - ji lieka vienodo pločio.

Kai aš naudoju Mozilla FIrefox, tai ir nemačiau tos problemos rolleyes.gif
Atsakyti
Tai ar atsakys kas nors, kodėl vis dar negaunu pranešimų apie naują žinutę užsiprenumeruotoje temoje į el paštą? ax.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, kodėl taip įdomiai skaičiuojasi žinutės, turėjo būti 670, o pasidarė 640, žodžiu, nubraukė 30 žinučių. g.gif Nieko čia svarbaus, bet gal čia yra kažkokie apribojimai ar dar kažkas, po kurių žinutės braukiasi? g.gif
Būsiu dėkinga už atsakymą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Owly @ 2008 05 31, 00:16)
Gal nepritaikyta visoms naršyklėms  g.gif  Man buvo receptų skyrelyje, kad nesitampė kai naršiau per Opera, o kai atsidariau per Mozilla pradėjo tampytis  doh.gif
Man ir per operą nėra niekada to slankiklio. moziloje yra

QUOTE(Rūta-Ieva @ 2008 06 04, 17:01)
Norėjau paklausti, kodėl taip įdomiai skaičiuojasi žinutės, turėjo būti 670, o pasidarė 640, žodžiu, nubraukė 30 žinučių.  g.gif Nieko čia svarbaus, bet gal čia yra kažkokie apribojimai ar dar kažkas, po kurių žinutės braukiasi?  g.gif
Būsiu dėkinga už atsakymą  mirksiukas.gif

tai gal kur nors labai reiškeis ne į temą ir moderatorė ištrynė g.gif arba kokią temą ištrynė kartu su tavo žinutėm g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saksona @ 2008 05 29, 22:07)
schmoll.gif  ne, taip nesidaro... dar kartą bandau paaiškinti... yra fonas ir yra sritis, kur rašom postus. tai paveikslėlis kai yra platesnis už postų rašymo srities plotį - tada ir paveikslėlio viso nesimato ir mygtukų citavimo ir t.t. ir nėra už ko patempti, kad pamatytum... todėl ir problema tai.... jei būtų galima patampyt - nebūtų problemos (aš kompiuteristė....). Kitose temose ta "postų sritis" tamposi, o vat dietų forume - ne. Ką bedarytum - ji lieka vienodo pločio.

Ir namų forume tas pats.
Kol nebuvo to pyp pyp pyp žalios SBA reklamos, tai normaliai ir skaityt, ir atsakyt galėjau, o dabar, kiekk pele betampau, matau puse žalio puslapio ir puse normalaus doh.gif Nė vienoj temoj nieko negaliu daryt doh.gif Taip aktualu šiai dienai visi remontai, bet kad neįmanoma skaityt unsure.gif
Suprantu, kad reklama - pinigai, bet šiai dienai to namų forumo galėtų ir nebūt, vis tiek nenaudingas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 05 birželio 2008 - 22:04
QUOTE(grange @ 2008 06 05, 22:52)
tai gal kur nors labai reiškeis ne į temą ir moderatorė ištrynė  g.gif arba kokią temą ištrynė kartu su tavo žinutėm  g.gif

Kad man atrodo,jei ir būtų trinama tema,tai žinučių skaičius liktų tas pats. g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta-Ieva @ 2008 06 04, 17:01)
Norėjau paklausti, kodėl taip įdomiai skaičiuojasi žinutės, turėjo būti 670, o pasidarė 640, žodžiu, nubraukė 30 žinučių.  g.gif Nieko čia svarbaus, bet gal čia yra kažkokie apribojimai ar dar kažkas, po kurių žinutės braukiasi?  g.gif
Būsiu dėkinga už atsakymą  mirksiukas.gif

Kad ir išsitrina temos su žinutėmis, bet skaičius nuo to nepasikeičia. Gal čia ši gali būti problema g.gif
Atsakyti
Jau ne vienoj temoj klausiu, bet moderatoriai kažkodėl ignoruoja mano klausimus ir neatsako, kodėl niekaip negaunu pranešimų apie užsiprenumeruotose temose paskelbtas naujas žinutes į savo el. paštą? Mano paštas mail.ru Atsakykit prašau kas nors. Aąiū.
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2008 06 07, 16:19)
Jau ne vienoj temoj klausiu, bet moderatoriai kažkodėl ignoruoja mano klausimus ir neatsako, kodėl niekaip negaunu pranešimų apie užsiprenumeruotose temose paskelbtas naujas žinutes į savo el. paštą? Mano paštas mail.ru  Atsakykit prašau kas nors. Aąiū.

nėra taip, kad niekas nereaguoja, kol kas nežinoma priežastis, todėl ir nėra atsakymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2008 06 07, 16:19)
Jau ne vienoj temoj klausiu, bet moderatoriai kažkodėl ignoruoja mano klausimus ir neatsako, kodėl niekaip negaunu pranešimų apie užsiprenumeruotose temose paskelbtas naujas žinutes į savo el. paštą? Mano paštas mail.ru  Atsakykit prašau kas nors. Aąiū.

Kai buvo masiškai skundžiamąsi, kad neateina prenumerata, tai iškart įtarinėjom forumą. Šiuo metu skundų nėr, todėl manom, kad tai dėl jūsų el.pašto arba nustatymai SM forume kalti.
Atsakyti