Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

Nezinau ar cia forumo klaida ar ka as ne taip padarau, bet ne viena karta jau taip buna:
parasai zinute, spaudi atsakyti, ir ismeta ta pacia tema i kuria ir norejau atsakyti, paskutini pranesima, bet to,ka ka tik buvau parasius - nera. paspaudziau refresh, sakau gal nesimato, ne, nieko. ir taip kelis kart dariau, kol atsirado mano rasyta zinute doh.gif tai kame cia reikalas?
Atsakyti
Nezinau kodėl negaliu bendrauti skyrelyje „Gyvenu su negalia“. I kitas temas įleidžia, o į šią - ne. Gal todėl kad esu naujokė? O gal pati kazką grybauju?
schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2006 11 16, 11:49)
Nezinau kodėl negaliu bendrauti skyrelyje „Gyvenu su negalia“. I kitas temas įleidžia, o į šią - ne. Gal todėl kad esu naujokė? O gal pati kazką grybauju?
schmoll.gif

Ką rašo, kai spaudi ant to skyrelio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2006 11 16, 14:38)
Ką rašo, kai spaudi ant to skyrelio? g.gif

Ismeta lentele, kad įvyko klaida ir tame skyriuje negaliu nei skelbti temos nei atsakyti. O dabar dar mano tema iš skyrelio „svetimo skausmo nebūna“ perkelta į ta skyrių kuriame negaliu bendrauti. schmoll.gif
Atsakyti
sunkiai prijungia prie forumo ir daznai atmetineja prisijungima. siandien kur gautos zinutes vietoje "šiandien" rašo "vakar" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(2broliai @ 2006 11 16, 22:16)
sunkiai prijungia prie forumo ir daznai atmetineja prisijungima. siandien kur gautos zinutes vietoje "šiandien" rašo "vakar"  ax.gif

Pas tave teisingai nustatytas forumo laikas? g.gif

Laikas forume grybauja
Atsakyti

As vis dar negaliu prieiti prie skyrelio. Tema perkele i skyreli „gyvenimas su negalai“ kuras ieiti nebegaliu. Ka sa darau ne taip? Kazkaip visai nasmagu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(trude @ 2006 11 17, 16:09)
As vis dar negaliu prieiti prie skyrelio. Tema perkele i skyreli „gyvenimas su negalai“ kuras ieiti nebegaliu. Ka sa darau ne taip? Kazkaip visai nasmagu  verysad.gif

atsiprasau uz įkyruma
Atsakyti
o man iskyla tokia problema kai tik isijuniu foruma vis reikia prisiregistruoti nesuprantus kas cia vyksta jau antra savaite taip nors esu prisiregistavusi jau metai ir taip niekados nebudavop kai tik irasau savo vartotojo varda viskas ok bet taip kiekviena syk kai einu i foruma yra ir cvarnele padeta kad prisimintu mane vistiek nepadeda blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(astinija @ 2006 11 17, 21:56)
o man iskyla tokia problema kai tik isijuniu foruma vis reikia prisiregistruoti nesuprantus kas cia vyksta jau antra savaite taip nors esu prisiregistavusi jau metai ir taip niekados nebudavop kai tik irasau savo vartotojo varda viskas ok bet taip kiekviena syk kai einu i foruma yra ir cvarnele padeta kad prisimintu mane vistiek nepadeda blink.gif  g.gif

Čia pas tave buvo uždėta varnelė pačioj naršyklėj, kad neprisimintų cookies rolleyes.gif

Pasiskaityk šią temą wink.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Nežinau ar čia pataikiau, bet gal būsiu išgirsta. Tas 30 sek draudimas, kad žinutės nepasikartotų. Jei parašai vieną žinutę, tai gali perskaityt didžiausią temą, ar nueit arbatos užsikaist, bet antros rašyt negali, nes būna nepraėjusios 30 sek..... Ar čia pas mane viena taip, ar yra ir daugiau, ir išvis, kodėl taip? Dažniausiai turiu prisijungt iš naujo, kad galėčiau kitą žinutę parašyt.
Atsakyti
test
Papildyta:
test
Papildyta:
test
Papildyta:
trys žinutės išeilės - ši ketvirta
Tarp pirmųjų 3 tikrai mažiau nei po 30 sek. Gal po 5-6sek - nedaugiau. Visos normaliai išėjo "į eterį" tik tiek kad jas visas sulipdo į vieną - jokiū draudimų rašyti nemeta.
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2006 11 21, 16:43)
trys žinutės išeilės - ši ketvirta
Tarp pirmųjų 3 tikrai mažiau nei po 30 sek. Gal po 5-6sek - nedaugiau. Visos normaliai išėjo "į eterį" tik tiek kad jas visas sulipdo į vieną - jokiū draudimų rašyti nemeta.

Nu matyt čia tik pas mane sad.gif
Atsakyti