Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

Kodėl nuo šiandien visi pranešimai, esantys nėštukių pašnekesiuose, rodomi pajuodintai (boldu)? Labai nepatogu skaityti, tiesiog akis gadina!
Atsakyti
QUOTE(Fox_lady @ 2008 05 19, 18:07)
Kodėl nuo šiandien visi pranešimai, esantys nėštukių pašnekesiuose, rodomi pajuodintai (boldu)? Labai nepatogu skaityti, tiesiog akis gadina!

ir gimdyme tas pats darosi neįmanoma skaityt doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Administracija jau žino.
Atsakyti
Gal kas gali pasakyti, kodėl negaunu elektroninių pranešimų į paštą apie paskelbtą žinutę temoje. Mano paštas mail.ru, visada gaudavau be problemų, o dabar negaunu visai.

Dar klausimas, kodėl nustatytose temose man neatidaro zepter temos, o jei ją susirandu per paiešką, tada atidaro. Kur čia gali būti problema?
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2008 05 21, 18:16)
Gal kas gali pasakyti, kodėl negaunu elektroninių pranešimų į paštą apie paskelbtą žinutę temoje. Mano paštas mail.ru, visada gaudavau be problemų, o dabar negaunu visai.

Dar klausimas, kodėl nustatytose temose man neatidaro zepter temos, o jei ją susirandu per paiešką, tada atidaro. Kur čia gali būti problema?

1, aš ir negaunu jau kelios dienos pranešimų į el.paštą doh.gif (mažiau spamo lotuliukas.gif ). Jau pranešta administracijai.

2, O ką rodo, kai nori atidaryt Zepter temą ne per paiešką g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 05 23, 10:46)
2, O ką rodo, kai nori atidaryt Zepter temą ne per paiešką g.gif[/color]

Nekrauna visai tinklapio, nors su kitom temom viskas puikiai g.gif
Atsakyti
As irgi turiu beda, jau antra ar trecia diena forume metami pranesimai
502 Bad Gateway
nginx/0.5.19
ir puslapio nekrauna verysad.gif
Siandien jau i savo megstamiausias temas nebegaliu patekt, ir i sita neleido. (praktiskai i kas antra tema negaliu uzeiti)
Visa laika naudojau mozilla-kas galejo nutikti?
Dabar IE naudoju, bet man jis nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Vienoje iš dietų temų, tikriausiai ir kitose, pakeistas fonas į "olfen", jis privalomas, tą suprantu. Bet tokiu atveju turėtų būti be klaidų... pvz, įdėjus platesnį paveikslėlį (pvz, mūsų svorio metimo lentelė yra plati gana), nesimato visas kraštas, negalima pažymėti žinučių citavimui, netgi "atsakyti" paspausti negalima....
Atsakyti
Saksona gal dydis lenteles blogi suderintas del to istempia vispuslapi taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aero @ 2008 05 27, 10:07)
Saksona gal dydis lenteles blogi suderintas del to istempia vispuslapi taip g.gif

taip ištempia todėl, kad lentelė-paveiksliukas yra didelis. o forumo plotis neikeičia, lieka siauras.... kitose temose tokių bajerių nemačiau - nes ten forumo plotis keitaliojasi pagal paveiksliukų dydį mirksiukas.gif o ten, kur privalomai uždėti fonai kitokie - nesikaitalioja ir gaunasi nesąmonė įdėjus didesnį paveikslėlį....
Atsakyti
QUOTE(Saksona @ 2008 05 27, 09:28)
taip ištempia todėl, kad lentelė-paveiksliukas yra didelis. o forumo plotis neikeičia, lieka siauras.... kitose temose tokių bajerių nemačiau - nes ten forumo plotis keitaliojasi pagal paveiksliukų dydį  mirksiukas.gif  o ten, kur privalomai uždėti fonai kitokie - nesikaitalioja ir gaunasi nesąmonė įdėjus didesnį paveikslėlį....

Aj dabar supratau kame bajeris, is pirmo karto nelabai susigaudziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2008 05 25, 22:06)
As irgi turiu beda, jau antra ar trecia diena forume metami pranesimai
502 Bad Gateway
nginx/0.5.19
ir puslapio nekrauna  verysad.gif

Man taip rašo ir nekrauna forumo, kai būnu per daug užsikrovusi temų tvarkant doh.gif Tiesiog tokiu atveju išjungiu naršyklę ir per nauja įsijungiu. Viskas susitvarko wink.gif

QUOTE(Saksona @ 2008 05 27, 09:26)
Vienoje iš dietų temų, tikriausiai ir kitose, pakeistas fonas į "olfen", jis privalomas, tą suprantu. Bet tokiu atveju turėtų būti be klaidų... pvz, įdėjus platesnį paveikslėlį (pvz, mūsų svorio metimo lentelė yra plati gana), nesimato visas kraštas, negalima pažymėti žinučių citavimui, netgi "atsakyti" paspausti negalima....

Čia puslpio plotis išsikraipo dėl per didelio įkelto paveikslėlio doh.gif Tenka pelyte tampyt psl, kai nori atsakyt/cituot kitą postą.
Atsakyti