Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

QUOTE(Nikoleta @ 2008 05 06, 23:43)
jau kuris laikas forumas man keistas blink.gif , pusiau LT pusiau angliškas doh.gif

user posted image

forumiečių klausinėju visoms normalus, tai kodėl maniškis toks biggrin.gif gal kas pagelbės  4u.gif

Apačioj puslapio pasikeisk kalbą į lietuvių mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu sužinoti ar čia man taip būna,ar visiems g.gif :kai prisiloginu kaip nematomas dalyvis,mane laiks nuo laiko atjungia nuo forumo.Ar čia su mano nustatymais kažkas,ar čia taip ir turi būti?
Papildyta:
Va,kad ir dabar-tik parašiau ir mane atjungė g.gif
Atsakyti
ačiū drinks_cheers.gif bet vistiek mistika, tai angliškam menių puse tekstų lt blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 07 gegužės 2008 - 11:04
Mikienė matyt pas tave kažkas nes manęs neatjungia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 05 07, 11:25)
Noriu sužinoti ar čia man taip būna,ar visiems g.gif :kai prisiloginu kaip nematomas dalyvis,mane laiks nuo laiko atjungia nuo forumo.Ar čia su mano nustatymais kažkas,ar čia taip ir turi būti?
Papildyta:

Na tada palauksiu gal kokia moderatorė paaiškins mirksiukas.gif ,kas čia ne taip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MIKIENĖ: 07 gegužės 2008 - 11:24
Jau antra ar trečia diena man nerodo FAVORITES temų. Atidaro tuščią baltą puslapį ir psl apačioje rašo Done. Galvojau gal kompas, bet tiek namie, tiek darbe tas pats. Ką pridirbau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2008 05 08, 09:04)
Jau antra ar trečia diena man nerodo FAVORITES temų. Atidaro tuščią baltą puslapį ir psl apačioje rašo Done. Galvojau gal kompas, bet tiek namie, tiek darbe tas pats. Ką pridirbau?  g.gif

Perkrauk naršyklę arba spasuk refresh mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 05 08, 09:43)
Perkrauk naršyklę arba spasuk refresh mirksiukas.gif

Šuats neveikė schmoll.gif bet jau susitvarkiau - tikriausiai dėl fono taip buvo, buvau pasirinkus "Wiskas" per visą forumą, o kai atkeičiau į Supermamos, ta ir favorites rodyt pradėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2008 05 06, 23:43)
forumiečių klausinėju visoms normalus, tai kodėl maniškis toks biggrin.gif gal kas pagelbės  4u.gif

Čia su visomis naršyklėmis taip g.gif Pabandyk dar kartą apačioj kairėj pusėj nusistatyt lietuvių kalbą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 05 07, 11:25)
Papildyta:

O į mano kas nors iš moderatorių atsakys? g.gif Problema tik su darbiniu kompiuteriu,namie viskas kaip ir turi būti.Darbinio-internet explorer,naminio-mozilla.Ar dėl to gali būti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MIKIENĖ: 13 gegužės 2008 - 12:22
kai aš naudojuos internet exploreriu - lygiai tas pats, negana to, reklamų panaikint neinas. su mozilla viskas o.k., todėl manau čia naršyklė.
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 05 13, 13:21)
O į mano kas nors iš moderatorių atsakys?  g.gif Problema tik su darbiniu kompiuteriu,namie viskas kaip ir turi būti.Darbinio-internet explorer,naminio-mozilla.Ar dėl to gali būti? g.gif

Čia naršyklė kalta. Dar kaip suprantu uždėjai varnelę, kad neišsaugotų tavo slaptažodžio joje (darbiniam pc).... Jau kažkurioj temoj minėjau, kad IE nenaudoju, daug kuriozų su ja ir mažai papildomų man reikalingų priedų.
Atsakyti