Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

aciu ,Auges 4u.gif dabar viskas tvarkoj

Atsakyti
Jau antrą dieną iš eilės negaliu atidaryti beveik nei vienos temos.Ką turėčiau padaryti?
Atsakyti
QUOTE(olicka @ 2008 04 21, 16:56)
Jau antrą dieną iš eilės  negaliu atidaryti beveik nei vienos temos.Ką turėčiau padaryti?

Vien iš tokio pasakymo mums nieko neaišku ir nemanau, kad galėtumėm padėt unsure.gif Galima detaliau? Kas neatsidaro? Visi skyreliai? O jei įkeltum Print screen, tai išvis aiškiau būtų.
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 04 21, 18:35)
Vien iš tokio pasakymo mums nieko neaišku ir nemanau, kad galėtumėm padėt unsure.gif Galima detaliau? Kas neatsidaro? Visi skyreliai? O jei įkeltum Print screen, tai išvis aiškiau būtų.

Dabar jau normaliai viską atidaro.
Atsakyti
Noriu paklausti kodėl kelinta diena nerodo įėjus į bet kurį puslapį nei vienos mamos logotipo, bei žinau kad turi būti nuotrauka, o jos jokio ženklo. Vienu žodžiu nerodo jokių nuotraukų tik raides. Gal čia mano kompiuteris kvailioja, ar taip yra kam buvę, gal žinote ką daryti? Dabar rašant žinutę nerodo visų šypsenėlių, tik kai kurias.
Atsakyti
kiek žinau tai jau kažką tikriausiai pridirbai su forumo nustatimais eik į nustatymus ir rask forumo nustatymai ar pan, ir pastatyk varnelė rodyti šipsenelės ir paveiksliukus ar kažkaip panaš. 4u.gif turetu padet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 04 22, 11:43)
kiek žinau tai jau kažką tikriausiai pridirbai su forumo nustatimais eik į nustatymus ir rask forumo nustatymai ar pan, ir pastatyk varnelė rodyti šipsenelės ir paveiksliukus ar kažkaip panaš.  4u.gif turetu padet  smile.gif

ačiū, nors buvo visos varnelės ant TAIP, bet lyg šiuo momentu rodo. Kartais rodo ne visus logotipus ir nuotraukas. Vienų mamučių rodo, o kitų ne, tai kaip manau varnelė negali būti nuimta, o čia kita priežastis. Pažiūrėsiu kaip toliau bus g.gif Bet labai ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
galbut tavo narsykle blokuoja paveiksliukus smile.gif
Atsakyti
Kodėl forume grožio paslaptys dingo visos favoritės.Buvo sukelta visos iki vienos temos,šiandien žiūriu liko gal tik dvi.Kitos padarytos nefavoritinėm g.gif Kas čia per mistika? g.gif
Papildyta:
Tema Panelė su Bikini buvo įdėta į Favorites.Nei iš šio nei iš to iš ten ji dingo,tada aš atsakiau toj temoj į vieną žinutę,ir vėl man ji tapo Favorite.Aš jos dabar neįdėjus buvau.Tai kaip čia gali būt? g.gif
Atsakyti
Gal kas nors paaiškins, kodėl nebegaunu pranešimų į el.paštą (mail.ru). Gaudavau visada normaliai, o dabar nei iš šio, nei iš to negaunu. Jokių pakeitimų nedariau, net nežinau ko čia taip g.gif Ir dar kažkodėl neduoda įeit į temą "maisto gaminimas su zepter". Visas temas puikiai atidaro, o šitos-ne g.gif
Atsakyti
Temoje greitojo reagavimo būrys rodo tik paskutinę žinutę,nors prieš ją dar yra begalės prirašytų ir dar neskaitytų.Kodėl taip? g.gif
Atsakyti
jau kuris laikas forumas man keistas blink.gif , pusiau LT pusiau angliškas doh.gif

user posted image

forumiečių klausinėju visoms normalus, tai kodėl maniškis toks biggrin.gif gal kas pagelbės 4u.gif
Atsakyti