Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

QUOTE(mamoolka @ 2006 10 31, 12:27)
4u.gif ,

Jau kuris laikas neleidžia atsidaryti temos (Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas > Mokyklėlės ir būreliai; Saviraiskos studija) paskutinių žinučių (su pirmosiosmis viskas tvarkoje).
Rašo : Atsiprašome, neįmanoma rasti kai kurių reikiamų failų, jeigu bandėte peržiūrėti temą, gali būti, kad ji buvo ištrinta arba perkelta.
Ir taip jau kelinta savaitė. Matau, kad yra parašytų naujų žinučių, bet deja jų perskaityti negaliu sad.gif. Kame gali būti problemėlė ?
šitoks reikalas ir man atsitikęs.Užkniso, atsiprašau, negyvai...Net nesinori nė skaityt nė rašyt, kai tiek manipuliacijų reikia atlikti, norint perskaityti žinutę.
Atsakyti
man viską normaliai rodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2008 04 03, 21:06)
šitoks reikalas ir man atsitikęs.Užkniso, atsiprašau, negyvai...Net nesinori nė skaityt nė rašyt, kai tiek manipuliacijų reikia atlikti, norint perskaityti žinutę.

Ir man neleidžia perskaityt tam tikrų temų paskutinių žinučių.Pvz.:Užsakymai vardo pakeitimui
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2008 04 03, 20:06)

na nereikia taip jau baisiai užsiknist. Galima arba pasinaudojus paieška susirasti šią temą: http://www.supermama...howtopic=132669 kuri yra netgi prisegta jūsų patogumui, arba tiesiog nustatyti Standartinį forumo išdėstymo būdą. Tai yra vieno mygtuko paspaudimas.
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2008 04 04, 21:33)
na nereikia taip jau baisiai užsiknist. Galima arba pasinaudojus paieška susirasti šią temą: http://www.supermama...howtopic=132669 kuri yra netgi prisegta jūsų patogumui, arba tiesiog nustatyti Standartinį forumo išdėstymo būdą. Tai yra vieno mygtuko paspaudimas.

Pas mane ir padarytas standartinis būdas,bet tam tikras temas kartais atidaro,o paskutinių žinučių nerodo g.gif
Atsakyti
Gal ir ne i tema su savo klausimu, ale kad daugiau man niekas neatsako jau visa savaite, o ir temos neleidzia atidaryti g.gif .
Kur dingo SM apvalkalas? Kur galima pasirinkti apacioje, visi kiti veikia(Dobilas, Hedelix ir kt.), o SM toks baltas fonas ir kiek kitaip isdestyta viskas. Kai nusistatau pvz Dobilas(kad patogiau butu)tada neleidzia pereiti i favorites, turiu vel pasikeisti i ta balta, nepatogu SM fona doh.gif Isbandziau visokias klavisu kombinacijas, niekas nepadeda g.gif Kame reikalas? Ir standartinis nieko nemacyja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murgita: 08 balandžio 2008 - 17:31
QUOTE(Murgita @ 2008 04 08, 18:29)
Gal ir ne i tema su savo klausimu, ale kad daugiau man niekas neatsako jau visa savaite, o ir temos neleidzia atidaryti  g.gif .
Kur dingo SM apvalkalas? Kur galima pasirinkti apacioje, visi kiti veikia(Dobilas, Hedelix ir kt.), o SM toks baltas fonas ir kiek kitaip isdestyta viskas. Kai nusistatau pvz Dobilas(kad patogiau butu)tada neleidzia pereiti i favorites, turiu vel pasikeisti i ta balta, nepatogu SM fona  doh.gif  Isbandziau visokias klavisu kombinacijas, niekas nepadeda  g.gif  Kame reikalas? Ir standartinis nieko nemacyja  g.gif

Na pas mane yra SM apvalkalas.Pabandyk Ctrl+F5 mirksiukas.gif ,gal padės g.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 04 08, 21:07)
Na pas mane yra SM apvalkalas.Pabandyk Ctrl+F5 mirksiukas.gif ,gal padės g.gif

bigsmile.gif clap.gif oro_buckis.gif 4u.gif ACIU ACIU ACIU 4u.gif

Spaudziau ir F5 ir Ctrl, bet kad juos kartu pabandyti spausti, tai nesuveike smegenine doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murgita: 09 balandžio 2008 - 08:34
QUOTE(Murgita @ 2008 04 09, 09:33)
bigsmile.gif  clap.gif  oro_buckis.gif  4u.gif ACIU  ACIU ACIU 4u.gif

Spaudziau ir F5 ir Ctrl, bet kad juos kartu pabandyti spausti, tai nesuveike smegenine  doh.gif  blush2.gif

Na matai,būna gi kartais proto aptemimai doh.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
kuris laikas nebegaliu paryskinti zodziu,naudotis img, http mygtukais-ismeta
"error. privalote ivesti nuoroda"-nors laukelio nuorodai ivesti nera schmoll.gif
Kaip atitaisyt??

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 04 15, 08:13)
"error. privalote ivesti nuoroda"-nors laukelio nuorodai ivesti nera  schmoll.gif
Kaip atitaisyt??

aciu 4u.gif

Tai spausk "gerai", o ne numušinėk lentelę. Nes "error" meta, tik kai spaudi "atsisakyti" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 04 06, 21:49)
Pas mane ir padarytas standartinis būdas,bet tam tikras temas kartais atidaro,o paskutinių žinučių nerodo g.gif

gal gali padaryti printscreeną? nerodo visai? nelabai įsivaizduoju kas galėtų būti.

QUOTE(happy @ 2008 04 15, 08:13)
"error. privalote ivesti nuoroda"-nors laukelio nuorodai ivesti nera  schmoll.gif
Kaip atitaisyt??

aciu 4u.gif

matyt atnaujinote naršyklės nustatymus, dėl to, dabar naršyklė blokuoja iššokančius langus, tada viršuj atsiranda geltona juosta su užrašu "This website is using a scripted window to ask you for information......" Spauskit ant tos juostos ir po to pasirinkite Temporary allow scripted window. Kiekvieną kart užkrovus naršyklės langą tai reikės pakartot.
Arba yra kitas variantas. Tiesiog ranka įveskite [img]nuotraukos adresas [/ img]
Beje, į šį klausimč irgi jau buvo atskyta temoje "Kaip įdėti paveiksliuką IMG pagalba, naudojantis internetiniu albumu" ar panašiai.
Atsakyti