Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

QUOTE(Tučka @ 2008 03 06, 20:36)
Kas pasidare forume?  unsure.gif  Kai nori pradeti tema skaityti nuo paskutines skaitytos zinutes, tai vistiek nukelia i pacia paskutine toje temoje zinute  g.gif  Anksciau taip nebuvo  unsure.gif Atsiprasau, jei ne cia pataikiau  4u.gif

pas mane taip buvo....ai rasau tau az biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2008 03 06, 20:51)
pas mane taip buvo....ai rasau tau az  biggrin.gif

gal geriau parasykit i foruma. nes man irgi forume rodo paskutine paskelbta zinute, o ne nuo paskutinio mano apsilankymo
aktualus klausimas, manau ir daugiau atsiras pritarianciu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almuteee: 06 kovo 2008 - 21:34
QUOTE(Tučka @ 2008 03 06, 20:36)
Kas pasidare forume?  unsure.gif  Kai nori pradeti tema skaityti nuo paskutines skaitytos zinutes, tai vistiek nukelia i pacia paskutine toje temoje zinute  g.gif  Anksciau taip nebuvo  unsure.gif Atsiprasau, jei ne cia pataikiau  4u.gif

Ir man tas pats su žinutėm,skaitau ir nesuprantu apie ką,o pasirodo dar prieš paskutinę yra keletas g.gif .Kas nutiko? g.gif
Atsakyti
Kur man kreiptis.

Yra taip su A. Z.

Norejau savo A.Z is inbox perketi i sent items. Kazkodel kai tai padariau zinutes nusikele i send items, bet ju nerodo.
Inbox'e raso kad turiu 13 zinuciu is 25 bet realiai matau 2 send items kataloge ir 5 inbox.
Kaip pamatyti nematomas zinutes?
Jei ka ateity jei reiks padarysiu screen shot'a kad aiskiau suprastumete kur beda. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponike @ 2008 03 11, 22:50)
Norejau savo A.Z is inbox perketi i sent items. Kazkodel kai tai padariau zinutes nusikele i send items, bet ju nerodo.
Inbox'e raso kad turiu 13 zinuciu is 25 bet realiai matau 2 send items kataloge ir 5 inbox.
Kaip pamatyti nematomas zinutes?

Pirmiausia siūlau tokiu atveju pasinaudot paieška, o ne klaust pirmoj pasitaikiusioj temoj rolleyes.gif Tokia tema jau yra:

http://www.supermama...?...91&hl=inbox
Atsakyti
Kelintą dieną pastebiu, kad kai pasipaprastinu SM pagrindinį forumo langą, kad nesimaišytų temos, kurių neskaitau( iš minusiuko paverčiu į pliusiuką) man po kiek laiko vėl visas jas rodo. Ar aš ką darau ne taip?
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2008 03 25, 19:14)
Kelintą dieną pastebiu, kad kai pasipaprastinu SM pagrindinį forumo langą, kad nesimaišytų temos, kurių neskaitau( iš minusiuko paverčiu į pliusiuką) man po kiek laiko vėl visas jas rodo. Ar aš ką darau ne taip?

Tie nustatymai išsisaugo naršyklėj. Gal trini cookies kas kažkiek laiko ar prie SM jungies vis kita naršykle rolleyes.gif
Atsakyti
As per Mozila visada einu namie, o jei darbe jungiuosi, tai per exploreri. Tai turbut del taip nutinka unsure.gif ?
Atsakyti
Laba diena,

Vienoje forumo temoje - apklausoje noriu prabalsuoti, taciau tik pazymejus savo pasirinkta atsakyma ir paspaudus balsuoti ismeta pranesima kad "ivyko klaida" ir "Jūs negalite balsuoti šioje apklausoje"

Kodel?
Atsakyti
QUOTE(Brigitte @ 2008 03 27, 20:05)
Laba diena,

Vienoje forumo temoje - apklausoje noriu prabalsuoti, taciau tik pazymejus savo pasirinkta atsakyma ir paspaudus balsuoti ismeta pranesima kad "ivyko klaida" ir "Jūs negalite balsuoti šioje apklausoje"

Kodel?

balsuoti galima tik surinkus 20 žinučių rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena,

Norejau pasiteirauti kodel man nedideja zinciu skaicius 4u.gif g.gif Net tose temose kuriose didedavo jos nebedideja dabar g.gif Na sakyciau,kad daug rasineju tai del to nedideja skaicius.Bet per diena gal kokias tik 7 zinutes parasaus.

Aciu uz pagalba ir issamu atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2008 04 02, 18:39)
Laba diena,

Norejau pasiteirauti kodel man nedideja zinciu skaicius  4u.gif  g.gif  Net tose temose kuriose didedavo jos nebedideja dabar  g.gif  Na sakyciau,kad daug rasineju tai del to nedideja skaicius.Bet per diena gal kokias tik 7 zinutes parasaus.

Aciu uz pagalba ir issamu atsakyma  4u.gif

Skaityk
Atsakyti