Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

QUOTE(Vitulka @ 2008 01 03, 19:34)
Nu nepaneigsit, šian SM neveikia idealiai  rolleyes.gif

Man vis Forumo pranešimas iššokdavo labai dažnai, ne idealiai unsure.gif
Atsakyti
Labas vakaras.
Šiuo metu šis klaidos pranešimas padažnėjo dėl didelio lankytojų srauto.
(pakeisti serverio nesiūlykite, nes tai jau nepadės, mūsų forumas jau dabar naudoja 2 serverius)

Taip, kad savaitę negalima būtų prisijungti, aš nepamenu, buvo 2-3 dienos, kai buvo keičiama forumo sistema iš esmės.
Netgi tada kai keisdavom serverius, forumas neveikdavo tik naktimis.
Atsakyti
Ir man jau kelios dienos SM atsijunginėja ir meta forumo klaidas.Na bet teks taikytis,vis tiek man čia patinka. biggrin.gif
Atsakyti
Laba,

pastarasias tris dienas nebegaliu cituoti postu g.gif tenka atsakyti i kiekviena atskirai doh.gif Paskutiniuose dvejuose puslapio postuose desiniam kampe apacioj is viso nebelieka "cituoti", "atsakyti" g.gif Ir puse smailiku dingo,nebeatvercia nuotrauku temose,neberodo smailiku paskutiniuose postuose.Vienu zodziu, siok toks chaosas biggrin.gif
Is tiesu butu mentniekis,bet turiu tema internetinese parduotuvese ir tie dalykai trukdo greit atsakyti i visus klausimus ax.gif
namie laksto mazas hakeris,tai galvoju,kad jis galejo man cia kokius nustatymus pakeisti biggrin.gif
padekit,kas galit biggrin.gif

labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2008 02 10, 21:47)
Laba,

pastarasias tris dienas nebegaliu cituoti postu  g.gif  tenka atsakyti i kiekviena atskirai doh.gif  Paskutiniuose dvejuose puslapio postuose  desiniam kampe apacioj is viso nebelieka "cituoti", "atsakyti" g.gif  Ir puse smailiku dingo,nebeatvercia nuotrauku temose,neberodo smailiku paskutiniuose postuose.Vienu zodziu, siok toks chaosas biggrin.gif
Is tiesu butu mentniekis,bet turiu tema internetinese parduotuvese ir tie dalykai trukdo greit  atsakyti i visus klausimus  ax.gif
namie laksto mazas hakeris,tai galvoju,kad jis galejo man cia kokius nustatymus pakeisti biggrin.gif
padekit,kas galit biggrin.gif

labai aciu 4u.gif

Čia visam forume? g.gif Man praeitą sav buvo, kad viso forumo nerodė, be fono, paveikslėliai išmėtyti bet kaip. Bet sekančią dieną jau rodė normaliai smile.gif Taip ir nesupratau, kame čia problema buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Kadangi klausimą įkėliau ne vietoj, tai perkeliu čia.
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 02 11, 00:39)
Šiaip susidūriau su šiokiu tokiu nesklandumu forume (o tokios temos lyg atviros nebėra, tai rašau čia) - keista, kad iškart parašius, nebegaliu anei kiek paredaguot teksto, tarkim jei kokią klaidą palieku (tiesiog neberodo tam skirto mygtuko "redaguoti" iškart vos paskelbus žinutę).

QUOTE(linnn @ 2008 02 11, 07:41)
tai tavo parašytos žinutės apačioje, ten kur yra ir citavimo mygtukas, gal kokių 10min būna ir mygtukas keisti. reiškiasi savo parašytą žinutę gali redaguoti paspaudus tą mygtuką 4u.gif

QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 02 11, 14:01)
Kaip suprantu, to mygtuko jai ir nerodo.  g.gif

Būtent

QUOTE(Ambrozija @ 2008 02 11, 15:25)
Apie tai prašom rašyti šioje temoje wink.gif Viskam sava vieta.

Ačiū už išsamų atsakymą. Rodyti kur klausti man nereikia - vakar ieškojau bet neradau tam skirtos temos. Bet čia irgi turbūt ne į temą, tai vis tik būtų įdomu ir atsakymas į tai ko klausiu.
Atsakyti
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 02 11, 17:32)
Ačiū už išsamų atsakymą. Rodyti kur klausti man nereikia - vakar ieškojau bet neradau tam skirtos temos. Bet čia irgi turbūt ne į temą, tai vis tik būtų įdomu ir atsakymas į tai ko klausiu.

Geriau paeškojusi būtum radusi atsakymą rolleyes.gif
tema
Atsakyti
Tai kad neradau. Esmė, kad iki kol parašiau žinutę, aš tą daryt galėdavau, tiesiog vieną dieną dingo ta funcija. Na bet ačiū už atsakymą - malonu, kad laiko paerzint ir pastumdyt randat...
Atsakyti
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 02 12, 15:51)
Tai kad neradau. Esmė, kad iki kol parašiau žinutę, aš tą daryt galėdavau, tiesiog vieną dieną dingo ta funcija. Na bet ačiū už atsakymą - malonu, kad laiko paerzint ir pastumdyt randat...

O tas mygtukas vis dar tau neatsirado? Keista... unsure.gif
Atsakyti
Mygtukas šiandien atsirado. Tik va atsakymo kodėl jis buvo dingęs vis dar ne.
Atsakyti
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 02 12, 22:42)
Mygtukas šiandien atsirado. Tik va atsakymo kodėl jis  buvo dingęs vis dar ne.

Būna, kad forume dingsta ir atsiranda (man taip buvo vienąkart susimaišiusios šypsenėlės, info po nariais, mygtukai visi vietom supainioti...) Svarbiausia, kad atsirado.
Atsakyti
kodėl peržiūrėjus žinutę mygtuko 'peržiūrėti žinutę' pagalbą niekaip nenusispaudžia mygtukas 'atsakyti' g.gif reikia kopijuot žinutę ir atsakyti iš naujo suradus temą doh.gif
Atsakyti