Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

QUOTE(Ragaina @ 2007 11 27, 15:09)
na ne tik i konsultaciju centra..tenmaciau kad uzdaryta...ir kitur kur mamytes sneka apie panasias bedutes..berods nerase kad uzdaryta...meginu spausti atsakyti,ar pacituoti-ir ismeta klaidos lentele...ir <jei nezinote kodel..> na nebepamenu visu zodzIu..tiesiog neleidzia atsakyti,rasyti kazko smile.gif as dar pameginisu smile.gif dar net nemoku ieskoti forumu kurie man butu aktualus smile.gif tik tie uzdarytieji,ir vat sie,naujienos su konkursais ir uzduodamais klausimais smile.gif o kur kreiptis pagalbos kaip susirasti bent viena du prisijungusiu nariu?...as tada netrukdyciau siu forumu...realiai pasirasineciau su zmonemis..

Spausk viršuj Paieška, jei nori susirasti tam tikrą subforumą. Pačioje temoje, apačioje, irgi yra paieškos lentelė, kurioje gali ieškotis tam tikros informacijos temoje. Nariai esantys prisijungę, yra pačioje pagrindinio puslapio apačioje. Visus narius rasi, paspaudus viršuje esantį užrašą nariai. Bet geriau šnekėkis forumuose 4u.gif nes manau kad gal ne visi esantis prisijungę sugebės atsakyti į rūpimus klausimus, o pabendravimui iš tiesų gali rašyt tiesiai kiekvienam į až (asmeninė žinutė, gali susirast per profilį, ar po juo pačioje temoje), paplepėjimui dar labai tinka bendraminčiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 11 24, 17:18)
Paskutines porą savaičių, kai spaudžiu nuorodą į tam tikrą temą, mane išmeta į atskirą puslapį, kuriame reklama  doh.gif  doh.gif šiuo metu pastoviai meta į Maximos reklamą. Bandžiau ir per Operą ir per Internet Explorer. Tas pats  rolleyes.gif Kartais užtenka tiesiog palaukti porą minučių ir vėl paspausti nuorodą, o kartais paspaudi kitą nuorodą kuri atsidaro normaliai  unsure.gif Čia forumo kaltė ar mano naršyklės?

Panašiai ir man buvo, tik Maximos puslapį galėjau skaityti doh.gif Tai teko Windwsus perinstaliuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2007 11 26, 22:18)
O kąmanai išgirst? Auges jau atsakė, tereikėjo atidžiau pasiskaityt.

ne, atsakė žemiau Supermama. Ačiū jai 4u.gif

QUOTE(SuperMama @ 2007 11 26, 22:36)
Negaliu atsakyti, nes man toks dalykas nepasitaikė. O kitiems dalyviams?
Gal reklamdaviai įdėjo kažkokią suktą reklamą, bet kadangi per mane tie užsakymai neina ir banerių aš nedarau, todėl tiksliai atsakyti negaliu.

Ačiū.
Papildyta:
QUOTE(Vilmuxa @ 2007 11 27, 18:36)
Panašiai ir man buvo, tik Maximos puslapį galėjau skaityti  doh.gif  Tai teko Windwsus perinstaliuoti  ax.gif

aaaa blink.gif negąsdink. Nelabai nusimanau kompuose: ar tai reiškia, kad buvo kompo problema, naršyklės ar dar kas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 11 27, 17:38)

aaaa blink.gif  negąsdink. Nelabai nusimanau kompuose: ar tai reiškia, kad buvo kompo problema, naršyklės ar dar kas?  g.gif

Pas mane problema buvo kompe doh.gif Brolis viską sutvarkė, bet kadangi apie kompiuterius nieko nesuprantu tai ir neklausiau kas buvo atsitikę ax.gif

Atsakyti
labai labai aciu !!! smile.gif man pradeda sektis orientuotis po truputi cia ax.gif

Atsakyti
Nepykit,bet nezinau,kur klaust. ax.gif Kodel ,ivedus nauja laika,nepasikeite zinuciu parasymo laikas?Visas nurodo,kad parasytos valanda i prieki. g.gif
Atsakyti
Paieškos laukelyje įvedus žodį "laikas" randame štai tokią temą: http://www.supermama...?...1&hl=laikas
Atsakyti
Man kažkokia nesąmonė wacko.gif Kas čia? - Virusas?

Vietoj kvadračiukų po užrašu Super senbuvis man rodo rodyklėles.
Vietoj smailo : D rodo mirksiuką, vietoj žodžio Atsakyti po nario žinute man rodo smailą tokį: biggrin.gif

Help blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 12 01, 19:41)
Man kažkokia nesąmonė wacko.gif Kas čia? - Virusas?

Vietoj kvadračiukų po užrašu Super senbuvis man rodo rodyklėles.
Vietoj smailo : D rodo mirksiuką, vietoj žodžio Atsakyti po nario žinute man rodo smailą tokį: biggrin.gif

Help  blush2.gif

Ir man buvo prieš savaitę, bet perkroviau kompą, atsijungiau - prisijungiau ir viskas susitvarkė (man vietoj kvadratukų užrašus "apklausa" rodydavo) doh.gif
Atsakyti
paspauskit ctrl+F5, ar padės?
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2007 12 01, 22:22)
paspauskit ctrl+F5, ar padės?

Nepadėjo unsure.gif Bet kažkaip po vieną, po vieną dalykėlį susitvarkė, beliko tik rodyklytės vietoj tų mėlynų kvadračiukų. Bet tiek to, aš jau prie kito kompo, o vakar buvau taip išsigandęs karsta.gif Jau galvojau VIRUSAS unsure.gif verysad.gif

Ačiū už dėmesį 4u.gif
Atsakyti
Nesupratau kodėl kai atsidariau vieną temą paskaityt (per postus) ,kai variau puslapius žemyn vaikščiojo toks pilkšvas kvadračiukas.Arba kompas sukvailiojo,arba kokia SM reklama paskui vilkosi g.gif cool.gif tongue.gif
Atsakyti