,
Jau kuris laikas neleidžia atsidaryti temos (Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas > Mokyklėlės ir būreliai; Saviraiskos studija) paskutinių žinučių (su pirmosiosmis viskas tvarkoje).
Rašo : Atsiprašome, neįmanoma rasti kai kurių reikiamų failų, jeigu bandėte peržiūrėti temą, gali būti, kad ji buvo ištrinta arba perkelta.
Ir taip jau kelinta savaitė. Matau, kad yra parašytų naujų žinučių, bet deja jų perskaityti negaliu . Kame gali būti problemėlė ?
Šitą problema ir aš turiu ir nežinau ką daryti. Ir kai atsidarai tema būna parašyta ''Psts in this topic'' .Man buvo geriau kaip seniau kai gali vartyti puslapius.
ir pas mane tas pats jau kelinta diena Tik kitose temose.
Ka daryti????
Ka daryti????
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2006 11 02, 14:08)
Šitą problema ir aš turiu ir nežinau ką daryti. Ir kai atsidarai tema būna parašyta ''Psts in this topic'' .Man buvo geriau kaip seniau kai gali vartyti puslapius.
Čia ne forumo klaida.
Temoje virš "Įtraukti/Pašalinti Favorites" paspausk "STANDARTINIS"
Papildyta:
QUOTE(mamoolka @ 2006 10 31, 11:27)
,
Jau kuris laikas neleidžia atsidaryti temos (Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas > Mokyklėlės ir būreliai; Saviraiskos studija) paskutinių žinučių (su pirmosiosmis viskas tvarkoje).
Rašo : Atsiprašome, neįmanoma rasti kai kurių reikiamų failų, jeigu bandėte peržiūrėti temą, gali būti, kad ji buvo ištrinta arba perkelta.
Ir taip jau kelinta savaitė. Matau, kad yra parašytų naujų žinučių, bet deja jų perskaityti negaliu . Kame gali būti problemėlė ?
Papasakok kaip bandai tą temą atidaryti?
Jei gavai pranešimą apie naujas žinutes toje temoje, visai gali būti, kad kol nuėjai perskaityti, jos jau buvo pašalintos moderatorių, kadangi forume kaip tik vykdoma didesnė spamo kontrolė.
Ačiū už pagalbą SuperMama Dabar viskas gerai
Ačiū.... ir pas mane viskas ok
ačiuks, viskas ok
Nesuprantu, kodėl man "Posts in this topic" vis išmeta ir neina normaliai temos perskaityti? Ar čia vėl forumas "grybauja" ar aš per savo žioplumą ką nors nusistačiau ?
QUOTE(fleita @ 2006 11 08, 08:55)
Nesuprantu, kodėl man "Posts in this topic" vis išmeta ir neina normaliai temos perskaityti? Ar čia vėl forumas "grybauja" ar aš per savo žioplumą ką nors nusistačiau ?
taigi pažiūrėk keliom žinutėm aukščiau jau buvo atsakyta va atsakymas:
QUOTE(SuperMama @ 2006 11 02, 14:26)
Čia ne forumo klaida.
QUOTE(berrry @ 2006 11 08, 10:52)
taigi pažiūrėk keliom žinutėm aukščiau jau buvo atsakyta va atsakymas:
Ačiū, susitvarkiau jau, ne taip lengva buvo ir kelias žinutes aukščiau perskaityti, nes jos pasidarė žemiau