Mums pirmieji apatiniai dantukai isdygo 8 menesiuku, 9 men islindo ir virsutiniai, o per atostogas Kretoje, t.y. 9,5 menesiuko pasirode dar du virsutiniai, matyt klimatas geras buvo:) Mums greit metukai, kol kas turim sesis grazucius dantukus:)
Mums pirmi dantukai isdygo 7 men. Bet dabar tai kaip ant meiliu dygsta jau kalasi 16tas dantukas
maniskei 4men. jau issikale du apatiniai dantukai, labiausiai veerkia pries nakti, niekur nebegaliu uzmigdyti, isskyrus vezimelyje. Taip jau visa savaite ir miega tenai. Nepadeda nei zvakutes nei dantenom tepaliukas, tik supavimas vezimelyje.
Dygsta ir musu suneliui dantukai. Pora naktu buvo bemiegiu, tai as dabar duodu nakciai paracetamolio Gal ir nelabai gerai, bet nors vaikutis nakti pailsi. Kai tik dygsta tie nenaudeliai tai uzpuola virusai. dabar labai saugom, nes iskarto dygsta du. Suneliui metai ir menesis, bet turim dar tik penkis dantukus
QUOTE(mumrik @ 2005 12 06, 15:46)
Dygsta ir musu suneliui dantukai. Pora naktu buvo bemiegiu, tai as dabar duodu nakciai paracetamolio Gal ir nelabai gerai, bet nors vaikutis nakti pailsi. Kai tik dygsta tie nenaudeliai tai uzpuola virusai. dabar labai saugom, nes iskarto dygsta du. Suneliui metai ir menesis, bet turim dar tik penkis dantukus
O mums 8 men ir mes dar bedanciai
1.6amziaus-6dantys buvo.pries savaite pastebejau raudonuojant du apatinius kruminius,o virsuje-jau balksvus du iltinius.dar savaite pries tai nevalgė,karsciavo,suslogavo,pienligė,vos ne stomatitas,pasirodė/telaimina dievas ta,kuris hexsorali isrado/,o sendiena prasibudau,kai atsikandau zaislines masineles.gerai paieskojusi,kava saldytuve radau o sumustini dorojo laimingas kaltininkas dvieju bemiegiu savaiciu
Sveikos, maniškis dar tik 3,5 mėn, bet toks jausmas , kad jam niešti dantenos, susikiša abu kumštukus ir vis griaužia ir griaužia.
Žaislų į burną dar nelabai kiša .
Ar tai nepanašu, kad jau galėtų neužilgo išlįsti koks dantukas
Mano pusproliui pirmas dantukas išdygo vos sulaukus 4 mėn., gal ir mums tokia šventė šviečiasi?
Mano pusproliui pirmas dantukas išdygo vos sulaukus 4 mėn., gal ir mums tokia šventė šviečiasi?
QUOTE(varla @ 2006 01 19, 19:46)
Sveikos, maniškis dar tik 3,5 mėn, bet toks jausmas , kad jam niešti dantenos, susikiša abu kumštukus ir vis griaužia ir griaužia.
Mums jau greit 8 mėnesiai, o abu kumščius kumščius kiša į burną irgi nuo 3 mėnesių, bet dantų vis dar neranda
QUOTE(dianadov @ 2006 01 19, 20:39)
Mums jau greit 8 mėnesiai, o abu kumščius kumščius kiša į burną irgi nuo 3 mėnesių, bet dantų vis dar neranda
Mums tas pats Iki trijų mėnesių ir čiulptuko nereikėjo, o paskui teko įsigyti ir laaabai labai patiko. Dabar artėja 7 mėnesiukas, naktimis pradėjo prastai miegoti, bet... dantukų nėra