Na mes, pirma dantuka turejome 8 menesiu jokiu problemu neturejome, kai dygo dantys uztat dabar turime jau 8 dantukus
QUOTE(Singi @ 2007 12 07, 19:39)
Negaliu ir aš neparašyti, mat šiandien, prieš kokį pusvalandį, savo dukrytės besišypsančioj burnytėj pamačiau dantuko kampą. Neišpasakytas jausmas ir džiaugsmas.
Mat mums jau 9 mėn. ir 5 d. Kažkaip lyg ir vėlavo tie dantukai, nors seilejosi stipriai kokių 3 mėn. Šiaip jokiu baisių simptomų nebuvo, gal tik kelios dienos irzlesnė siek tiek. Taigi viskas labai netikėta. Neveltui siandien 7 diena. laimingas skaičius...
p.s. jau norėjau Kaledų senelio prašy, kad atneštų dantuką..
Papildyta:
Beje, mum dantukas išdygo viršuje... Kažin ką čia reiškia? Juk turėtų būt apačioje
Mat mums jau 9 mėn. ir 5 d. Kažkaip lyg ir vėlavo tie dantukai, nors seilejosi stipriai kokių 3 mėn. Šiaip jokiu baisių simptomų nebuvo, gal tik kelios dienos irzlesnė siek tiek. Taigi viskas labai netikėta. Neveltui siandien 7 diena. laimingas skaičius...
p.s. jau norėjau Kaledų senelio prašy, kad atneštų dantuką..
Papildyta:
Beje, mum dantukas išdygo viršuje... Kažin ką čia reiškia? Juk turėtų būt apačioje
idomu,ak dpirma sisdygo virsuje
Pirmi du dantukai islindo 5men ir 3sav kazkur Ne neitarem kad dygsta,nei temp,nei irzlus buvo,tik va biski vargo buvo kai kalesi 2virsuj,ne tiek kiek 2o kai trecias dygo virsuj,tada vargom,ir temp,ir gerklyte raudona ir dar dantukas Mums 10men dabar ir turim 5dantukus
Mano sūneliui pirmi 2 dantukai prasikalė irgi 2,5 mėn. Dabar jam 6 mėn, o turi jau 7 dantukus. Kai dygo pirmieji, manėm jog vaikui pilvuką pučia, o sulaukėm dantukų .
QUOTE(Bites @ 2007 12 13, 13:55)
Mano sūneliui pirmi 2 dantukai prasikalė irgi 2,5 mėn. Dabar jam 6 mėn, o turi jau 7 dantukus. Kai dygo pirmieji, manėm jog vaikui pilvuką pučia, o sulaukėm dantukų .
OHO, mano sunui 9 men,jis turi tik vienadantuka
QUOTE(JulijaP @ 2007 12 13, 15:33)
Tai nors neturi randų . Maniškis kai įsisega kur į ranką ar petį, tai maža nepasirodo .
QUOTE(JulijaP @ 2007 12 13, 15:33)
Mums beveik 10men ir turi tik 2dantukus apacioje,laukiame pagausejimo
QUOTE(Simona Stackunaite @ 2007 12 01, 15:58)
mielos mamytes,ar kuriai teko pamatyti,kad dviejų menesių vaikui pradetų digti dantukai? jus nepatikesit,bet mano suneliui prasikale,net du dantukai... jau buvau bemananti,kad man stogas pavaziuos........
Man neteko matyti, bet teko skaityti,kaip jau gimsta su dantuku isdygusiu. Visko buna! Manau cia genai.
Maniskiui isdygo 5men. +1sav.,o po savaiteles ir antras
Beje mamytes, seiliu upeliai visiskai nereiskia,kad dygsta dantys. Vaikiukai paprasciausiai nemoka nuryti ju. Dantu dygimo pozymiai yra visiskai kiti ir jus visos juos zinot. Gali ir nebuti jokiu pozymiu.
man reikia patarimo, gal jums taip buvo kuriai atsitikę: vis laukiam mes tų išsvajotų dantukų, o jų kaip nėr taip nėr... . Bet vakar pasižiūriu - viršuje vienas iltinis dantukas išlindęs , žodžiu, viskas vyksta atvirkščiai. Nieko nebesuprantu... Reikės skambinti daktarei
QUOTE(auksegi @ 2007 12 13, 21:30)
man reikia patarimo, gal jums taip buvo kuriai atsitikę: vis laukiam mes tų išsvajotų dantukų, o jų kaip nėr taip nėr... . Bet vakar pasižiūriu - viršuje vienas iltinis dantukas išlindęs , žodžiu, viskas vyksta atvirkščiai. Nieko nebesuprantu... Reikės skambinti daktarei
nu matai kaip buna! Bet nemanau,kad cia kazkas blogo, svarbu kad is viso dygsta. Beje koks amzius vaikiuko. Pasiklausinek tevu, gal paveldima? Del vis ko paminek gydytojai.