kai pirmi dygo tai truputi pazyze , paviduriavo ir gan lengvai isdygo , o dabar baigiu isprotet jau kokia gera savaite neramus , dabar dvi dienos vis temp pakyla , istisai zyzia , verkia ir buna tik ant ranku o as ji vos pakeliu
Sveikutes. O sakykit ar butinai vaikutis turi pradet viduriuoti kai dygsta dantukai? Kokie dar pozymiai dantuku dygimo buna? Mano mazytei 4 menesiukai tai seilejasi nerealiai viska gruda i burnyte. Kumstukus kartais tai taip susikisa net drebedama visa ir jei galetu tai turbut iki alkuniu susikistu. Nerami paskutiniu metu, pasodinu i supyne tai rami pabuna 15 min ir pradeda zirzalioti, prastai nakti miegoti pradejo, bet valgo taip pat gal net daugiau Dantenos nepatinusios.
mamytes nekankinkit savo leliuku, bekit i vaistine ir nupirkit tepaliuka,kad palengvintu jusu leliuku kancias.Tikrai geras dalykas ir dantukai isdyks su sypsena.Pati isbandziau ir tikrai patariu.
turim mes tą tepaliuką, bet jis padeda tik 10min maximum. Paskui vėl tas pats. O apie tuos tepalus ir rašo, kad jie labai trumpo veikimo. Patepti prieš maitinant, kad vaikutis ramiai valgytų ir nebūtų pavojaus papukams
Papildyta:
mano dičkei tai ramiai dantukai išlindo, be viduriavomo, temperatūros ir t.t. Tiesiog kišant košę į burną subarškėjo šaukštelis, taip ir atradom O išankstinių požymių nebuvo jokių. taip kad visko gali būt
Papildyta:
QUOTE(Linuxeee @ 2007 02 27, 19:48)
Sveikutes. O sakykit ar butinai vaikutis turi pradet viduriuoti kai dygsta dantukai? Kokie dar pozymiai dantuku dygimo buna? Mano mazytei 4 menesiukai tai seilejasi nerealiai viska gruda i burnyte. Kumstukus kartais tai taip susikisa net drebedama visa ir jei galetu tai turbut iki alkuniu susikistu. Nerami paskutiniu metu, pasodinu i supyne tai rami pabuna 15 min ir pradeda zirzalioti, prastai nakti miegoti pradejo, bet valgo taip pat gal net daugiau Dantenos nepatinusios.
mano dičkei tai ramiai dantukai išlindo, be viduriavomo, temperatūros ir t.t. Tiesiog kišant košę į burną subarškėjo šaukštelis, taip ir atradom O išankstinių požymių nebuvo jokių. taip kad visko gali būt
o ar normalu, kad mano mazylei 3 menesiai ir jau kalasi dabtukai??? Uzkilo temp. 38,3. daktare atvaziavus nieko nerado DAUGIAU, tik sake, siek tiek dantenos paburke
QUOTE(Linaute @ 2007 02 28, 18:40)
o ar normalu, kad mano mazylei 3 menesiai ir jau kalasi dabtukai??? Uzkilo temp. 38,3. daktare atvaziavus nieko nerado DAUGIAU, tik sake, siek tiek dantenos paburke
normalu, nes manajai pirmas pasirode 4 men.
oi, mamytės, mes jau iltinius ir dar iškart du auginam..ir dar priedo prie viso to sergam-kostim,sloga, temperatūra vaje vaje
QUOTE(miliukas @ 2007 03 01, 12:24)
oi, mamytės, mes jau iltinius ir dar iškart du auginam..ir dar priedo prie viso to sergam-kostim,sloga, temperatūra vaje vaje
O kokia temp.????
sako, kad iltinukai skaudziausiai lenda. idomu kaip ten yra?
na nežinau, ar čia mums dantyzai lenda, ar dar kas, bet užpuolė sloga, temp beveik 38, dantenėlės paburkę, kapšiukai tokie matosi, zyzia. kai patepu tepaliuku tai trumpam aprimsta
oi mano vaikas zyzė kai dantukai dygo,tempa buvo užkilusi,viduriavo,nieko nevalgė,o dar seilėtekis nežmoniškas,rankos burnoj
o dėl iltinukš tai tikrai sunkiausiai dygo,jokie tepaliukai nepadėjo
o dėl iltinukš tai tikrai sunkiausiai dygo,jokie tepaliukai nepadėjo