paziurek burnyte, ar smegeneles iskylusios. nusipirk vaistineje tepaliuka dantenom mazyliams labai padeda,DENTINOX- GEL. labai geras. su jo pagalba mes ramiai isauginom 3 dantukus ir siandien islindo 4
Aš tai net nesupratau, kad mano mažylei dantys dygsta . Per kūčias ji įtartinai rami buvo, tik labai viską graužė, pasižiūriu kalėdų rytą-ogi net du kalasi
Dėl tų tepaliukų esu girdėjusi, atsieit jie dantukams nesveika
Dėl tų tepaliukų esu girdėjusi, atsieit jie dantukams nesveika
net neteko girdeti, kad kenkia. idomu, reiks pasidometi. nors siais laikais turbut nera dalyku kurie nekenktu.
O aš esu girdėjusi,kad tepaliukai tikrai nekenkia .Pirmąjį kai auginau,net nejusdavau kaip dantukai dygdavo,pirmieji du išdygo 4mėn .O va dabar iš karto pastebiu,pasidaro nerami,seilės bėga siaubingai ,naktimis blogai miega.Pirmieji išdygo 4,5 mėn,dabar turim 8 dantukus.Va ir dabar jau dygsta,nes visi požymiai tokie...
Reiks pabandyt ta tepaliuka, nes jau kelios naktys bemieges buvo, o dantuko dar nera
Beje mamytes papasakokit man neismanelei o kurie turi isdygt pirmi: virsutiniai ar apatiniai?
Beje mamytes papasakokit man neismanelei o kurie turi isdygt pirmi: virsutiniai ar apatiniai?
gal ir musiskei dantys dygsta? nes jeigu pagauna mano ranka ir isikisa i burna, tai taip sukanda... ir kazkokia niurzga pasidare. nu ziuresim, kas cia bus
maniskiui ir nesenai 2 prasikale, nepastebejau jokiu pozymiu, tik kad toks zirsliukas padidejes ir valgo maziau...galvoju ryt nusipirkt tepaliuka, drauge naudojo saldanti metini berods-labai padejo..nors mums "strioko" nera vistiek geriau turetu del visako
dažniausiai pirma išlenda 2 dantukai apačioje, pas mus dabar irgi dygsta tai siaubas kaip sunku , bemiegės naktys, irzlumas, verksmai, nevalgymas ir t.t.... kantrybės visoms mamytėms
Labas mamytes,
Dukrytei nuo sestadienio pietu - tai jau antra para - laikosi temperatura - 38,5 - 37,7 tame tarpe. Dantukas tikrai dygsta, jau virsunele pasirode, tai galvoju nuo dantuko ta temperatura. Kisau Eferalgan zvakutes kas 6 valandas. Cia perskaiciau, kad negalima (vienos mamos komentare). Bet juk vaiko nelaikysi su tokia temperatura, bludyti prades.. Dabar issikvieciau daktare i namus, ziuresiu ka pasakys. O tai remiantis jusu patirtim - kiek laiko tokia temperatura gali laikytis? Ir kaip greit nuo dygimo pradzios pasirodo visas dantukas?
Labai liudna, kad dukryte taip kankinasi Bijau kad nebutu kokiu komplikaciju..
Dukrytei nuo sestadienio pietu - tai jau antra para - laikosi temperatura - 38,5 - 37,7 tame tarpe. Dantukas tikrai dygsta, jau virsunele pasirode, tai galvoju nuo dantuko ta temperatura. Kisau Eferalgan zvakutes kas 6 valandas. Cia perskaiciau, kad negalima (vienos mamos komentare). Bet juk vaiko nelaikysi su tokia temperatura, bludyti prades.. Dabar issikvieciau daktare i namus, ziuresiu ka pasakys. O tai remiantis jusu patirtim - kiek laiko tokia temperatura gali laikytis? Ir kaip greit nuo dygimo pradzios pasirodo visas dantukas?
Labai liudna, kad dukryte taip kankinasi Bijau kad nebutu kokiu komplikaciju..
QUOTE(isola @ 2007 02 22, 21:32)
dažniausiai pirma išlenda 2 dantukai apačioje, pas mus dabar irgi dygsta tai siaubas kaip sunku , bemiegės naktys, irzlumas, verksmai, nevalgymas ir t.t.... kantrybės visoms mamytėms
Mums ta pati problemele. visaip bandau padet mazulei, ir tepaliuku tepu, ir dantenas masazuoju, bet dabar viduriuoti pradejo, tai neramu. bet tikiuosi ilgai nesites. sekmes visoms mamytems ir kantrybes!
kur tie dantyyyyyyys????? laukiam jau nuo 2 mėn. kai prasidėjo seilėtekis, o dabar jau mėnuo kaip nemiega naktim, dieną zyzia, trydalioja, temperatūra tai pakyla tai nukrenta ( kiti sako, kad dantys dygsta be temp), viską grūda burnon, smegenukai baisiausiai patinę KADA????
QUOTE(katuksss @ 2007 02 21, 16:15)
Reiks pabandyt ta tepaliuka, nes jau kelios naktys bemieges buvo, o dantuko dar nera
manajai isdygo pirmi du skart ir apacioje.