Įkraunama...
Įkraunama...

Dantys dantukai.. Kada pirmieji?

Sveikutės,
o mes dantukų problemą jau turime nuo 2,5 mėnesio... blink.gif 2 mėn prasidėjo stiprus seilėtekis, paskui kumščių griaužimas. Dabar mums tik 3 mėn, o jau dantenėlės apačioje labai paburkusios, iškilusios į paviršių... Jaučiu greitai dygs thumbup.gif Bet... Prasidėjo bemiegės naktys, abu su vyru zombiais tapome. Vaikiukas naktį labai neramiai miega, vis inkščia, zysia, verkia... Tikiuosi, kad kai pirmieji dantys išlys, baigsis mūsų bėdos.
Atsakyti
mums isdygo 2 apatiniai ta pacia diena kai suejo 5 men,nelabai ir supratau nes seiles ir grauzimas parasidejo nuo 2,5-3 men.,paskutini men labai neramiai miegojo nubusdavo n kartu,nesupratau ilgai problemos kol baseine pirsto grauzt nepradejo,jauciu kazkas ne taip,kieta,pasirodo dantukas thumbup.gif ,o kita ryta ir sekantis salia isdygo clap.gif be ypatingu problemu
stai mes jau gera savaite kaip su dantukais....bet 3 diena mano panele labai nerami pasidare,net isivaizduoju kas vel,verkia vos palieku keliom minutem, paimu ant ranku viskas ok. naktys vel bemieges.....kas dabar nebezinau sad.gif visai nusikamavau per siais 3 dienas temperaturos nera,dantenos lyg ir normalios.....nezinau,gal kam taip buvo???
Atsakyti
[Sveikos mamytes,

Pirmasis apatinis priekinis dantukas isdygo 5 men ir 3 savaiciu,antrasis salia uz poros davaiteliu.Vaikas buvo kiek irzlesnis ir tiek. O stai dabar prasidejo tikras kosmaras. Atrodo lenda virsutiniai iltiniai dantukai. Vaikiukas prastai miega naktimis ir kas blogiausia - visai nevalgo:( Aoie koses jau net nekalbu, bet ir pienuko vos 300 per diena isgeria. Ar kam nors taip buvo? Labai baisu...
Atsakyti
sveikos mamytes.Cia skaitineju, vaikiukam tai temperatura tai nevalgo... g.gif
Maniskiui pirmi dantukai isdygo apie 3-4men su temperatura kiti 2 praejo gan lengvai-tik zirzimas o va isdygo 5 ir lenda jau 6, bet mazasis pradejo viduriuot.Na negaliu pasakyt kad jau rimtai viduriuoja, bet kakoja skysta ko niekada nebudavo o send ryta pasirode ir gleiviu g.gif verysad.gif ir dabar nezinau ar tai dantuku pasekmes ar kazka ne taip suvalge nors maitinames lyg viskas ir taspats- nieko naujo ir ipatingo.
Kaip jus manot?
Atsakyti
Na negaliu pasakyt kad jau rimtai viduriuoja, bet kakoja skysta ko niekada nebudavo o send ryta pasirode ir gleiviu ir dabar nezinau ar tai dantuku pasekmes ar kazka ne taip suvalge nors maitinames lyg viskas ir taspats- nieko naujo ir ipatingo.
Kaip jus manot?
kiek as zinau dantuku,jei vaikelis aktyvus,,,nesuglebes,,,valgo nieko baisaus
Atsakyti
QUOTE(kufstein @ 2006 10 21, 19:36)
Na negaliu pasakyt kad jau rimtai viduriuoja, bet kakoja skysta ko niekada nebudavo o send ryta pasirode ir gleiviu  ir dabar nezinau ar tai dantuku pasekmes ar kazka ne taip suvalge nors maitinames lyg viskas ir taspats- nieko naujo ir ipatingo.
Kaip jus manot?
kiek as zinau dantuku,jei vaikelis aktyvus,,,nesuglebes,,,valgo nieko baisaus



Aciu uz nuomone.Vat i nakti pakilo temperatura.Numusinejau su zvakute, o jau ryta sveikas kaip ridikas.Nei temperaturos ir kakutis jau nebetoks skystas. g.gif
Atsakyti
SVEIKOS MAMYTES smile.gif O KA DAROT KAD PALENGVINTI TA DANTUKU AUGIMA?
SUNUI 3.5 MEN KA TIK VALIOJA PAIMTI KISA I BURNYTE IR KRAMTO , O PASKUI VIS LABIAU NERVINASI KOL GALIAUSIAI PRADEDA VERKTI. TEPU SU KAMISTAD BABY APSIRAMINA TRUMPAM. bET KIEK GALIMA TOKIAM MAZIUKUI TEPTI TUOS VAISTUKUS? GAL YRA KOKIU NATURALESNIU PRIEMONIU?
Atsakyti
Mes dantukų pradėjom laukt nuo penkių gal mėnesių, bet pirmas išdygo aštuonių. Ir dabar 1,7 metų, bet turim nei daug, nei mažai - 6 viršuj, 6 apačioj.
Atsakyti
O musu pirmas dantukas isdygo per sestojo menesio gimtadieni,kita diena dar vienas islindo thumbup.gif Be jokio skausmo ir asaryciu,ir temperatura net nepakilo.Po dvieju savaiciu islindo dar 2 ir viens po kito. thumbup.gif O geriausiai buvo kai nuejom pas gydytoja su savo ketyriais dantukais ir gydydama apziurinedama mano dukryte sako"o jau 6 dantukus turit"As "kaip 6 ,dar tik 4" ir ziuriu ups tikrai jau 6,net pastebet nespejau doh.gif >Ir tokia geda pasidare,kokia as mama,kad net isdygusiu dantu vaikui nepastebiu doh.gif
Atsakyti
mano sūnui pirmi du išdygo 5,5 mėn. o po savaitės kiti du. thumbup.gif
Atsakyti
Naudojom Dentinox'ą (labai mums tiko), kramtukus, grauždavo kietą baronką arba sausą džiūvėsį. Labai padeda masažai - ypač tepant Dentinox Gel, gerai ir gan ilgai pamasažuodavau dantenas - padėjo.
Jeigu pakildavo temperatūra, gėrėm Panadol sirupą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmoshka: 15 lapkričio 2006 - 11:28
sveikos....

gal galite patarti ka daryti.....
mums irgi dygsta dantukai-visos virsui dantenos patine-atrodo net keturiu dantuku(mums tai bus pirmieji).....
vargselis viduriuoja antra diena...
ka daryti????
gal esate susidurusios????


dekui uz patarimus
Atsakyti