QUOTE(rena @ 2006 04 24, 22:35)
Sveikutes,
kiekvienam vaikui auga skirtingai. Girdejau, kad kitiems isdygsta net jau 2men. Kai auginau pirmagimi, tai jokiu tepaliuku nenaudojau, o tais laikais nelabai ju ir buvo, o tiksliau tai net nepajutau kaip jie isdygo. Jokiu problemu neturejau tik kai iltiniai augo tai 3 paras nemiegojau, turbut atsiemiau uz visus dantukus(nieko nedariau savaime praejo).
Antrajam 4men. dabar, tai kolkas neturim nei vieno.
Si temele ir man idomi.
kiekvienam vaikui auga skirtingai. Girdejau, kad kitiems isdygsta net jau 2men. Kai auginau pirmagimi, tai jokiu tepaliuku nenaudojau, o tais laikais nelabai ju ir buvo, o tiksliau tai net nepajutau kaip jie isdygo. Jokiu problemu neturejau tik kai iltiniai augo tai 3 paras nemiegojau, turbut atsiemiau uz visus dantukus(nieko nedariau savaime praejo).
Antrajam 4men. dabar, tai kolkas neturim nei vieno.
Si temele ir man idomi.
Mums siule tepaliuka Dentinox-Gel n. Jis neblogas, bet kita gydytoja pasake kad kai skausmingai dygsta geriau neteplioti, nes gali uztrukti. Tai nebetepliojam, tik jai vakare buna irzlus nakciai ikisu viburkolio zvakute. Drauge sake, kad su merliuku suvilgytu i ramuneliu nuovira pateplioja ir jos vaikeliui uztenka. Mano nuomone geriau jokiais tepalais neteplioti.