Įkraunama...
Įkraunama...

Dantys dantukai.. Kada pirmieji?

Aš irgi galvoju,kad dantukai čia nieko deti.gal įvedei naujo maisto?pvz.mano dukra iki 1.5m. viduriavo nuo morkų.
Atsakyti
Na nezinau, bet mano pirmajam buvo tragedija, kai dygo dantukai tai viduriavo kelias dienas, o poto dar dvi dienas net maisto nebevirskindavo(ka suvalgydavo, tas is karto atsirasdavo pamperi).Buvo panasiai irgi 7-8men.
Atsakyti
Kai augo mano pirmasis, irgi buvo suviduriaves dugstant dantukams. Tai daktare paaiskino, kad dantukai cia niekodeti, tiesiog jis viska kisa i burna ir gal kazka nelabai svaraus apkramte doh.gif . Bet manau reiketu pasikonsultuoti su gydytoja, del sventos ramybes.
Atsakyti
Net nežinau gal mano vaikai gimę po laiminga žvaigžde smile.gifnė su vienu jokių problemų dėl dantų dygimo nebuvo schmoll.gif net nereikėjo jokių tepaliukų tik žiūrim kad jau kaukši į puodelį bigsmile.gif mano pirmam labai ilgai nelindo dantys tik pradėjo dešimties mėn.tai iš karto išlindo aštuoni dantys pirmą dieną pasirodė keturi o po trijų dienų dar keturi tai galvojau ot jau bus man bemiegės naktys unsure.gif bet viskas praėjo kuo puikiausiai,antrajam dantys kalėsi laiku po du pamažu bet nieko,o su trečiu dar labai girtis negaliu dar tik išsikalenom penkis dantukus 2.gif nors iš penkių nei karto nebuvo sunegalavęs tfu tfu tfu
Atsakyti
pirmas lygiai 6men, antras po keliu dienu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2006 04 20, 23:11)
Net nežinau gal mano vaikai gimę po laiminga žvaigžde  smile.gifnė su vienu jokių problemų dėl dantų dygimo nebuvo schmoll.gif net nereikėjo jokių tepaliukų tik žiūrim kad jau kaukši į puodelį bigsmile.gif mano pirmam labai ilgai nelindo dantys tik pradėjo dešimties mėn.tai iš karto išlindo aštuoni dantys pirmą dieną pasirodė keturi o po trijų dienų dar keturi tai galvojau ot jau bus man bemiegės naktys unsure.gif bet viskas praėjo kuo puikiausiai,antrajam dantys kalėsi laiku po du pamažu bet nieko,o su trečiu dar labai girtis negaliu dar tik išsikalenom penkis dantukus 2.gif nors iš penkių nei karto nebuvo sunegalavęs tfu tfu tfu

KAIP GERAI. TIK PAVYDĖTI GALIMA biggrin.gif
Atsakyti
Mes jau išauginom aštuonis dantukus, ir kai tik pradygdavo taip vaikas ir suviduriuodavo, bet tik vienai dienai ar kartais dviem. O ar viduriavo pirmam dantukui išdygus negaliu pasakyt nepamenu.
pamenu tik kad pamačiau dantuką ir iš džiaugsmo nežinojau ką daryt.
Atsakyti
Labas del dantuku gali buti ir viduriavimas ir temperatura, bet ai ne taisykle. Reikia butinai pasikonsultoti su gydytoja.
Atsakyti
gali del dantu,bet gali but ir del roto viruso.mes del to gulejom ligoninej.reikia,kad gertu daug,,nes viduriuojantis netenka daug skysciu.labai pavojinga.mano vaikui ligoninej padare kraujo tyrima tai jau kraujyje buvo acetono.tai reiskia,kad neteko daug skysciu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitamikaite @ 2006 04 19, 21:44)
Ar gali vaikas viduriuoti del dantuku?jam jau 21diena bus 7 men.dar pakolkas neturime ne vieno dantuko.temperaturos nera.viduriavimas tesiasi jau 3 dienas.ka daryti?ar teisingai as galvoju kad tai del dantuku?


Nemanau, kad viduriavimas gali buti del dantuku dygimo. Mano suneliui jau 8 men. Pries menesi prasikale 2 dantukai. Trys naktys buvo bemieges (paprastai vaikas ismiega visa nakti be jokiu pabudimu), buvo pakilusi temperatura. Taciau viduriavimo nebuvo. Gal kokio negero maistelio uzvalget?
Atsakyti
Labux,
Kaip tik norėjau užvesti panašią temą...
Mums irgi 7 mėn. , o dantukus dar tik "daiginame". Norėjau mamyčių paklausti kokias primones naudojate dantukų dygimo skausmui mažinti? Na visokie tepaliukai, kremukai, liaudiškos priemonės ir t.t. Ir ar tikrai jie padeda? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O dėl dantukų skaičiaus, manau tai labai individualu. Kas laukia pirmojo, o kas jau krūminio biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
kiekvienam vaikui auga skirtingai. Girdejau, kad kitiems isdygsta net jau 2men. Kai auginau pirmagimi, tai jokiu tepaliuku nenaudojau, o tais laikais nelabai ju ir buvo, o tiksliau tai net nepajutau kaip jie isdygo. Jokiu problemu neturejau tik kai iltiniai augo tai 3 paras nemiegojau, turbut atsiemiau uz visus dantukus(nieko nedariau savaime praejo).
Antrajam 4men. dabar, tai kolkas neturim nei vieno.
Si temele ir man idomi.
Atsakyti