ne. būtent kitais žmonėmis. visada pasikliovimas tik savim
QUOTE(Karusia @ 2008 06 30, 22:28)
ne. būtent kitais žmonėmis. visada pasikliovimas tik savim
sutinku, kad tai nepasitikejimo savimi maskuote
tik pasitikedamas savimi gali buti ramus del kitu
Ragnez - kai nesiknisi kitame žmoguje kaip savoje kišenėje, tai tikriausiai ir negali būti garantuotas kas ten jame yra
QUOTE(Kerroly @ 2008 06 29, 10:36)
Jau tris menesius lankausi pas psichoterapeute. Problema, del kurios kreipiausi vis dar su manim labai bijau kad ji su manim liks visam gyvenimui Dabar kankina visokios abejones, kad man paviks atsikratyt sios problemos, bet zinau, kad pasiryzima iveikti savo beda nuolatos keis abejones.
sakyciau TIK tris menesius. kartais sprendimai ateina po ilgelesnio laiko...
QUOTE(Karusia @ 2008 06 30, 22:35)
Ragnez - kai nesiknisi kitame žmoguje kaip savoje kišenėje, tai tikriausiai ir negali būti garantuotas kas ten jame yra
manau, kad labai daznai nezinai, ka savo kisenej turi... arba labai nenori/bijai suzinoti...
Ragnez - bet geriau žmogus žino ką turi savo kišenėje ar ką svetimoje?
QUOTE(Karusia @ 2008 06 30, 22:39)
žmogus visada galvoja jog jis žino geriau, kas yra svetimoje kišenėje. Jam taip patogiau galvoti. Tu dabar tai ir darai.
QUOTE(alfija @ 2008 06 30, 23:47)
žmogus visada galvoja jog jis žino geriau, kas yra svetimoje kišenėje. Jam taip patogiau galvoti. Tu dabar tai ir darai.
man patogiau žinoti ar man patogiau galvoti?
QUOTE(Karusia @ 2008 06 30, 22:39)
tikriausiai savoje
nuo to, kiek samoningai orientuojasi savo kisenej, priklauso ir tai, kiek gali suvokti kita... as nuosirdziai manau, kad nepasitikejimas kitais zmonemis kyla is vidinio nesaugumo jausmo, ty nepasitikejimo savimi bet gali buti, kad butent to savo jausmo ir nenori pripazinti savoje kiseneje, todel siulai kitiems
QUOTE(Karusia @ 2008 06 30, 22:49)
patogiau galvoti
bet is esmes visa tai nesvarbu, kol netrukdo gyventi savo gyvenimo
QUOTE(Karusia @ 2008 06 30, 22:49)
galvoti. Žinojimas įpareigoja
Merginos - teoriniai modeliai ne visada atitinka individualią tikrovę
QUOTE(Karusia @ 2008 06 30, 22:56)
Merginos - teoriniai modeliai ne visada atitinka individualią tikrovę
individai nera tokie skirtingi kaip apie save galvoja
ir kam tada tos ilgos ir brangiai kainuojančios psichoterapijos tada paėmei, vadovėlį su 20 punktų surašei, dar kokias taisykles kas už atsakingas įpylei ir basta. Šutka, vadinasi.
Tame ir bėda, kad skirtingi.
Tame ir bėda, kad skirtingi.